Sveikas!
Vēlējos pajautāt Jūsu viedokli,jo pati netieku skaidrībā ar sevi!
Stāsts ir par manu bijušo.
Bijām kopā kādu pus gadu. Izšķīrāmies,jo uzzināju,ka viņam ir ģimene. Pārtaucu ar viņu sakarus un mēģināju dzīvot savu dzīvi. Pēc pāris mēnešiem viņš atkal uzrodas manā dzīve un saka,ka grib mani atpakaļ. Es esmu 100% pret mīļākās lomu, bet viņš attaisnojās,ka tā pat lielāko daļu padavīs ar mani... (viņa ģimene ir otrā Lv galā). Tas mani nepārliecināj! Pēc tam uzzināju,ka viņam ir cita meitene jeb mīļākā, bet tas viņam netraucē jaukt man galvu. Vēlāk mūsu kopējā paziņa pastāstija,ka viņs ir paralēli savai sievai un man gulējis ar vel vismaz 2 sievietēm (+ viena no tāam BIJA mana draudzene(?) ) No visiem mums kopīgajiem draugiem, viņa kolēģiem un pārējām mīļākajām es biju vienīgā,kura nezināja patiesību... Visi spēlēja līdz...
Man šis viss ir apriebies...
Apsveru domu paziņot šo visu viņa sievai. Ja godīgi,vairāk to darītu viņa sievas un bērna dēļ, nevis lai speciāli izpostītu viņa dzīvi, lai gan tādam tikai to vien vajadzētu.
Bet es neesmu pārliecināta par savu lēmumu. Es nezinu ar ko rēķināties pēc tam. Ja nu viņam uznāk velm atriebties utt.! Tam vīrietim nav robežu...
Kāda būtu Jūsu rīcība? Tiešām nezinu ko domāt...