Majas viena

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Draugs aizbraucis darba dariisanas uz 4 dienam, atstajot mani majas vienu. Mokos garlaiciiba - ko ieteiktu interesantu padariit(majas robezas)?
Gramata-izlasita, pa tv neko interesantu nerada, visu dienu mazgaju drebes un gludinu...juutu, ka drizuma sajuksu prata!
04.04.2012 20:33 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Man arī labāk patīk, ja draugs ir mājās, bet arī vienai man ir ko darīt sākot ar visādiem darbiņiem un beidzot ar sevis palutināšanu.
Sakārtot skapi, iztīrīt māju, pagatavot kaut ko tādu, ko nekad neesmu gatavojusi, uztaisīt kādu rotu, kaut ko uzšūt, izdarīt kādu lietu priekš skolas, ilgi gulēt vannā, lasīt grāmatu, matu maska, sejas maska, manikīrs, pedikīrs, seriāli un filmas, tad vēl reizēm mēdzu domāt kā sakombinēt apģērbus, kas atrodas manā skapī, velku mugurā visādus variantus, tāda kā modesskate sev :D

Variantu, ko darīt ir daudz un 4 dienas ir nieks! :)
05.04.2012 11:13 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
nelasīju citus komentus,tādēļ iespējams atkārtošos.
kad mans vīrietis ir prom kaut uz pāra dienām,tad es sāku ar sevis pilnīgu sakopšanu...uzacis, virslūpa, paduses, bikini,kājas, sejas maskas, utt...tad eju uz veikalu un cenšos atrast ko neierastu veialā,vei internetā noskatu kādu interesantu recepti un izmēģinu.
paaicinu draudzeni un abas pamalkojam vīnu un taisam frizūras viena otrai...
05.04.2012 14:11 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Es no kaifa laikam nomirtu, ja paliktu mājās viena... Man tā pietrūkst tā esamība pašai ar sevi. Pēdējā laikā mans mīļais nekur nedodas- negribu jau neko teikt, bet gribētos šo trimdā aizsūtīt uz pāris dienām... :D

Ja būtu viena, tad tik tiešām laiku veltītu sev- skatītos seriālus, atpūstos no gatavošanas, mācītos...
05.04.2012 14:15 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Esmu savā elementā, kad esmu viena, varu darīt pilnīgi neko, neuztraukties ne par ko, savā gliemeža lēnumā kārtot māju, pagatavot kaut ko vai tieši otrādi negatavot neko, tas ir kaifīgi, es pat tagad nevaru iedomāties, ja man būtu jādzīvo dien dienā ar kādu. Manuprāt, šobrīd tas sagādātu lielākas grūtības.
05.04.2012 14:24 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kad esmu viena, daru to pašu, ko tad, kad vīrietis mājās. Izpaliek tikai vakara mīļošanās un filmu skatīšanās, guļot otram ieritinoties padusē. :)
Grūti saprast, ka citas nezina, ko darīt, ja nav vīrietis. Vai tieši otrādi - gaida, lai nav vīrietis, jo tad varēs pamācīties vai vēl ko padarīt. Kādas problēmas to darīt, ja vīrietis mājās? Vai tad viņš ir jāizklaidē katru sekundi?
05.04.2012 14:34 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
MAn patīk būt vienai mājās. Tas ir brīdid, kad varu kaut vai mūziku skaļi klausīties un dziedāt līdzi. Nu tādas gaudulīgās, skumjās dziesmas, kas viņam varbūt nepatīk. :D Vēl ilgā iešana vannā ir baudāmāka, pēc pirmās stundas, ik pēc 30min nenāk klauvēties un prasīt vai es vēl dzīva. :D Man patīk šiverēties pa māju arī tad, ja esmu viena.
Un darīt ir daudz ko patiesībā. Meitenes jau nosauca daudz variantus, atliek vien izvēlēties. :)

Teorētiski jau nekas daudz nemainās, bet es nespēju visu savu uzmanību veltīt vīrietim, a viņam tā gribas. :D Nu tad pabūšana vienai man ir baudāma un nevaru saprast, kā var nespēt bez vīrieša. :D Pietam, ja pa nakti arī nav- visa gulta brīva. :D
05.04.2012 15:02 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
nopirku abonamentu uz fitnesa centru!:)
07.04.2012 23:04 |

Reitings 8968
arpraac, es tikko sapratu, ja esmu pilniiga luuzere, jo man patik vnk neko nedariit, sedet majas ar draugu un tupi blenzt telukaa... bet es tagad tik sapratu, ka tas ir galigi garam, mes par so pat esam stridejusies, kad vins iet kaut kur, man ir garlaicigi, jo vnk nav ko darit... draugu man te nav... gramatas ko lasit ari vairs nav... bac, es tiesam esmu nozelojama, blin :(
07.04.2012 23:32 |

Reitings 8968
Es tik tagad saprotu sis sajutas, jo atceros kaa es kunksteju, ka mans ex draugs visu laiku ir majas, jus pat nevarat iedomaaties, kaa man tas tagad pietrukst, jo sitas ir bisku vazankis, un vinam loti ir vajadziga kompanija visu laiku... a man nevajag... un tapec, kad esmu viena un man nav ko dariit es palieku stulba...
07.04.2012 23:41 |

Reitings 264
Reģ: 25.02.2009
Pačilo bik, izbaudi laiku bez viņa, velti to sev ;)
08.04.2012 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits