problēmas ar sevi

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
meitenes... esmu mazliet nelaimīga ar savu izskatu, bet izskatās,ka neko mainīt nevaru.
kā lai iepatīkos pati sev tāda,kāda esmu?

kā,lai samierinos un aprodu ar domu,ka esmu skaista un man ir normāla figūra?
04.04.2012 10:46 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tiešām Tu negaidi padomus. Gribi tikai, lai visi Tevi žēlo.
Emmanuelle, precīzi pateica, bet tomēr Tu nesaprati viņas domu.
04.04.2012 19:13 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
enij, kur to video skatījies, kad es to notikumu pētīju, tādu video neatradu.

mie4uks izlasi vēlreiz Emmanuelles komentāru un pakustini savu pelēko vielu, savādāk nekas cits kā tavi tauki tevi neinteresē, gribu piebilst, ka ir daudz citu skaistu lietu par kurām priecāties un kuras darīt kā čikstēšana par savām nepilnībām.
04.04.2012 19:36 |

Reitings 1761
Izmaini sevī to , kas tev nepatīk un to, ko var izmainīt. Pati. Bez padomu prasīšanas draugam vai vecākiem.
Nevienam nepatīk čīkstules un par sevi nepārliecinātas sievietes, kas to klaji izrāda.
04.04.2012 19:38 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Mademoiselle! krievu raidījums pustj govorjat, tur bija video ar to nabaga meiteni arī. diemžēl tagad viņa jau mirusi.. vari noskatīties, tikai es neatceros precīzi datumu, bet 1tv.ru vari paskatīties.
04.04.2012 20:16 |

Reitings 1021
ak, Dievs lēdijas mīļās. jūs laikam lasat tikai to, ko gribat izlasīt.
es nečīkstu savam vīrietim diendienās. šī bija vienīgā vieta,kur es esmu atļāvusies izčīkstēties un izrādās,ka tā mana kļūda. tas,ka te ir mistiski izraut no kaut kāda cauruma tas,ka es diendienā čīkstu savam vīrietim ausī par to,ka esmu speķu kalns - nu tad iesaku pārlasīt vēlreiz nevis izraut kaut ko no konteksta un gudri spriedelēt.

par Dievu un mieru pasaulē diskusiju es neveidoši..to nu es saku droši.. diskusija bija par MANI. tāds arī iemesls,kāpēc runāju TIKAI PAR SEVI, nezvai man kaķis jums interesēs..

+ tām,kas te man novēl,lai mani pamestu...nu ko lai saka....tā nenotiks...:D ja jums nav dzīvē paveicies ar vīriešiem, tad nevajag citām piesiet to s vecūs,kas mūk pie pirmās pazīmes par to,ka kāds apveļas utt...vai pačīkst....

lai nu kā..paaldies par padomiem un viedokļiem. ja vien es zinātu kā - es noteikti šo diskusiju slēgtu...
04.04.2012 20:45 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
enija
voij, es pameklēšu, es zinu, ka viņa nomira :(
mie4uks
.ja kaadreiz tavs puisis arii pametiis tevi,par ko es nesaubos,tas noteikti nebuus taapeec ,ka izskata vaina....Tici man!Saac sevi mainiit!Iznaaca loti serpi,bet varbuut ir tomeer veerts padomaat...!

Domā plašāk sieviete ,mīļā ....sāk jau kaitināt.
04.04.2012 20:57 |

Reitings 1761
man ir tāda problēma ar svaru,kas mani beidz nost...itkā tie ir tikai 3-4kg, (kas mani netik ļoti uztrauc,kā tas vizuālais)..man nepatīk vizuāli sava figūra..īsa, plati gurni uz kuriem parādās celulīts + vēl tauciņi šur un tur..
šī tēma ir tā,kas man KATRU REIZI liek strīdēties ar savu vīrieti.

Sorry, bet iepriekš tu raksti ko citu. Čīkstēt vispār nevajag!
Ja kas sevī nepatīk , ej un uzlabo ko var uzlabot, un iemācies sevi mīlēt.Neviens tev tam brīnumrecepti neiedos.
04.04.2012 21:03 |

Reitings 1021
jums kaitina šī diskusija, bet jūs tāpat te velkaties un iekomentējat kaut ko...nu comoon...:D nē, bet okēj..

Cataleya - palasi arī citus komentus no manas puses..ja vēlies drīksti pat citēt tos..par to atšūšanu no mana puiša puses par to,ka redz paprasīju padomu...;)
04.04.2012 21:37 |

Reitings 1021
lai nu kā...liekaties mierā! ŠEIT NAV OBLIGĀTI JĀKOMENTĒ...
tie padomi,kas tika izteikti ir ņemti vērā...;) paldies meitenes.;)
04.04.2012 21:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
aizej pie profesionaala fotograafa un sataisi savu fotosesiju. sapuceejies smuki, izveelies teelu, kaadaa veelies lai paareejie tevi redz un tad fotograafijas saliec redzamaas vietaas maajaas.
fotograafs bildees izcels tavas skaistaakaas kermenja vietas un bildes ik dienu tev par to atgaadinaas.
un beidz katru dienu seedeet pie spogulja stundaam un rakaaties sevii. no psihologijas skatpunkta - ja uzmetam acis kaadas skaistas sievietes bildei, vinja mums var likties pati pilniiba, bet jo ilgaak peetaam bildi, jo vairaak pamanaam nepilniibas - te roka pa kaulainu, te uzacij diivaina forma utt. tas pats notiek ar cilveeku, kad vinjsh skataas spogulii. vinjsh vairs nespeej saskatiit kopteelu, kas izskataas labi, bet analizee sevi detaljaas un defekti smadzenees kljuust aizvien lielaaki, jo peeta sevi kaa teikt "zem lupas". atgaadinu - parasti paareejie cilveeki sitaa otru nepeeta un svariigs ir kopskats, un tevis pamaniitie defekti paareejiem biezi vien nav redzami.
necakaree sev smadzenes, beidz kjidaat sevi un nodarbojies ar kaut ko noderiigaaku.
04.04.2012 21:59 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Mans koments tagad būs tiešam nejauks, bet ja pat tas autori nesapurinas, tas ir neārstējams gadījums !!!
Emanuelle ir divreiz vecāka par TEVI dzives skārta un pieredzējusi sieviete, un vina Tev nenovēl, lai Tevi kāds pamet, bet norāda Tev uz Tavu PSOHOLOGISKAS DABAS problēmu, jo viņa visu mūžu ASV strādā ar cilvēkiem ar nopietnām garīgām slimībām.

Un ja puisim arī nečīksti par savu izskatu, ja cilvēks ir "zaciklinnijs" uz sevis un viņam iekša ir pilnīgs diskomforts, tad apkārtēji, arī puisis to jūt, pati teici, ka kaut kads onka Tev kaut ko pateicis un Tu uzreiz ka nervosteniķe raudi stundām, bet tas notikums skan nereāli, tas, manuprāt, ir izdomājums, lai dramatizētu situāciju...

Un meitenēm taisnība, palasi cik daudz dzivē paveic cilvēki bez rokām, ez kājām, kaut kur ASV bija sieviete, kurai ķermena apakšdalas vispār nav - ne gurnu, ne pakaļas, bet viņa ar to kroplīgu ķermeni iznesāja bērninu, dzemdēja, viņu tādu, kāda viņa ir mīl virs. Un viņa būtu laimīga par Tavu celulīta pilnu pakalu un kaut kilometru platiem gurniem. ja Tevi neiedrošina šadi gadijumi, tad Tu tiešām esi pelnijusi puisi, kas saka "liecies mierā" , mammu, kura nesaprot un riebīgu onkuli ... Sorry par skarbumu! Sāc mainīties vismaz ar to, ka uzraksti kaut ko pozitīvu un ne tikai par problemām šeit topikā, vai kaut uz mājas sienas tapetēm.

Par to nabaga sadedzinātu meiteni... tas notikums, cik sapratu bijis Ukrainā, kur korupcija ir vel lielāka nekā Krievijā ... atkal visi gali būs ūdenī... Tizli...... :(
05.04.2012 10:24 |

Reitings 1021
vispār esmu jau sapurinājusies...
vakar pie algas dienas nopirku sev jaunas štātes un jūtos okē...
pieteicos uz nagu dakteri, uz frizieri un pieteicos uz airobiku...
tencinu.
05.04.2012 12:18 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Njā, ja man būtu TIK mazas problēmas, es būtu happy! Nesaprotu par ko uztraukties, man vienkārši nepielec!!! Ir cilvēki, kuriem šādas problēmas būtu mazsvarīgas, tai skaitā arī man! Tu esi vesela, Tu spēj dzirdēt, redzēt, runāt un staigāt - ko vēl vairāk vajag?! Un saprotu, ka arī izskats Tev ir okei, tas viss risinās TIKAI un VIENĪGI Tavā prātiņā! Cik Tev gadi? Jo man liekas, ka apkārt Tu neko citu neredzi kā tikai savas mazsvarīgās problēmas, ja Tev nāktos saskarties ar citu problēmām, tad šajā brīdī par savējām Tu aizmirstu uz sitiena un pašai liktos tās smieklīgas. Arī man ir tie saucamie "mīlas rokturīši", bet piedod, atvaino, man ir 100x lielākas problēmas par šo izskata ziņā - rēta uz gūžas, kas uzreiz padara mazāku gurnu, nekā tam patiesībā būtu jābūt + dzirdes problēmas, bet Tu uztraucies par šo te! Trūkst vārdu!
Un daudz + pavasarītes rakstītajam, kā arī Emanuelles!
Bet katrā ziņā - lai veicas!
05.04.2012 12:26 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
man kkā vairāk sķiet, ka šeit problēma būs tajā, ka iekšēji Tevi kkas neapmierina, nedzīvo tā, kā vēlētos, kkas nav tā kā gribētos, līdz ar to sāc meklēt sevī kko, kapēc Tu jūties slikti. Ir miljoniem meiteņu, kuras nav ar modeļu augumiem, bet jūtas vnk fantastiski. Un ja izstaro no sevis pašpārliecinātību, pozitīvismu tad tici man NEVIENS nepamanīs to, ka kkas Tev tur ar tiem gurniem nav labi utt.
05.04.2012 12:34 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ka nevar neko mainit?figuru var, plastiskas operacijas ari ir.tik naudu vajag.
06.04.2012 00:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un vel palasot diskusiju, secinau, ka tev deretu aiziet pie psihaloga. izkolausas pec problemas, kas tev ir iesaknojusies dzili galva.

p.s augstpapezu kurpes neizskatisies tik isa, lieliem gurniem.
06.04.2012 00:58 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Man ir līdzīga figūra un diezgan līdzīga problēma. Es zinu, ka var sportot un ieturēt diētas mājas apstākļos bet tas nav īsti iespējams. Tapēc pirmais ko iesaku ir labi apmaksāts darbs. Kad tev ir nauda par ko tu vari atļauties sev fitnesa trenneri, un nopirkt tikai un vienīgi vajadzīgos produktus, nevis maizi un desu, lai būtu ko ēst.
Jāmaina arī paradumus.
Un noteikti mājās jātur svari.
06.04.2012 02:13 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
kā jau iepriekš rakstīja, pamēģini ko jaunu- frizīru, matu krāsu, stilu nomaini! paeksperimentē!
06.04.2012 05:23 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
man arii ir shis tas, kas nepatiik, bet tas ir taa - kaajas vareetu buut garaakas, gurni shauraaki u.tml. , bet es nedomaaju, ka tas ir pasaules gals :) ruupeejies par sevi, relakseejies un sajutiisies skaista pati sev =) 4 kg- tas gandriiz ir nekas, tieshaam, uz auguma to redzeet noteikti var minimaali, bet tu ar savu domu speeku sevi stipri ietekmee - man tur ir, man tur vajag tievaaku, shauraaku u.tml.
06.04.2012 08:43 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
mie4uk - tas labi, ka esi ko sākusi darīt lietas labā! ;) Tas jau ir viens solis pretī panākumiem :)
06.04.2012 10:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits