es arī tā pusi uz pusi piekritīšu pārējām meitenēm, ka tev vajadzētu apsvērt domu par tādu novirzienu, kuru patiešām spēsi pavilkt. ekonomikā, uzņēmējdarbībā tomēr nāk kaut kas no eksaktajiem priekšmetiem, šajā gadījumā matemātika un bez tās neiztikt. ja slikti saproti, varianti, protams ir, vai nu mācies vairāk un iespējams aizies, vai arī vienkārši nav lemts - nepadodās.man zināma paziņa grib iet uz skolu, kura saistīta ar zinātnēm - ķīmija, fizika, matemātika, bioloģija, bet - matemātiku viņa zina tā stabili uz 4, fizikā viņa tiešām maz ko saprot, ķīmija iet salīdzinoši ok, bet bioloģiju vispār nemācās :D kāds šeit gaidāms rezultāts? domāju, ka necik spīdošs + sanāks diezgan mocīties, ja 75 % no vajadzīgā tev vienkārši neiet, tu nesaproti vai vienkārši nepadodās. viņa nav matemātiķe, to es zinu, jo esmu pati mēģinājusi viņai palīdzēt un cilvēks tiešām vairāk par 4 vai 5 nezina. a ko darīt? :) saprotu, ka viņai interesē tur tās visas tehnoloģijas un tā, bet viens ir intereses, otrs - cik daudz reāli esi gatavs pavilkt.
apdomājies noteikti! par skolām nespriedīšu, jo maz ko par tām esmu dzirdējusi.