Otrdienas beztēma.

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Labrīt.

Sveiciens Piparam dzišanas dienā. Lai katra Tava diena ir kā brīnums! :)

Tālāk pašas zināt,kas jādara...
03.04.2012 09:49 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
nerakstīt komentārus no sērijas "es tāda nejūtos, viss ir slikti"

Nikolette nogrieza manu komentāru :D bet es tik un tā gribu pafilozofēt par tēmu -

Esmu piefiksējusi, ka labu laiku jau tā vairs nejūtos. Un ja padomāju tālāk, tad tā nejūtos, kad esmu kādās attiecībās. Viela man pārdomām...
03.04.2012 12:20 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
aizsūtīju sellerim info, ka mans pulkstenis vēl kkur ceļo, redzēs ko šamējais atbildēs, bet vairāk jau ceru uz to, ka šodien jau mana paciņa būs klāt-kā Pumčiks teica, kā aizsūta vēstuli tā paka klāt! :D
03.04.2012 12:22 |

Reitings 2943
MVK , protams tev var būt tāds viedoklis par mani. Bet es tur neko nevaru izdarīt, ja mani kaut kas kaitina vai nepatīk tad es to arī pasaku, ja patīk tad arī to pasaku. Ja, domā ka pateikt ko labu cilvēkam ir ziepēšanās, tad jauki, ka tev ir tāda uztvere- es tā nedomāju.

Piemēram, kamēr satiku tevi, man arī likās ka esi jauka, bet jo vairāk lasu ko tu raksti, jo man mazāk gribas tevi otreiz satikt.Nu neteikšu tikai tapēc ka esi super, duper, mīļa laba draudzenīte un nemāšu tevis teiktajam ar galvu un visam nepiekritīšu. Nu sorry, bet tikai tapēc, ka tevi satiku nenozīmē, ka tagad baigi čivināšu ar tevi. Ar citām meitenēm man ir paveicies. Piemēram par Nikoletti mainijās domas satiekot- uz labo pusi, kaut šeit nepatika. un tas ir tikai normāli, tākā relax un vienkārši nelasi ko rakstu.
03.04.2012 12:25 |

Reitings 2943
Es labāk pasaku ko labu reti, bet pasaku kā ir, nevis mainu sevi lai citām izpatiktu.
03.04.2012 12:27 |

10 gadi
Reitings 5631
Tā vienai citai pakai atardu tracking nr. kāda varbūt zin adresi, kur ierakstot tracking nr, var redzēt, kur mana paka ir?

Reitings 6324
kiwi, tieši tā :D Man nav draudzeņu tāpēc laiku veltu kašķiem :D

Nikolette, par to anekdoti
"Viedoklis ir kā transports - kam nav sava, izmanto sabiedrisko"

Labi jau ir, ja viedoklis ir pamatots, nevis no īkšķa izzīsts :) Bet teiciens labs.

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Nikolette-pirmkārt,tas ir mans vīrietis,man ir svarīgi,ka atzinīgi novērtē to,ko es daru,vienalga,mazos vai lielos darbiņus, bet dzirdēt to,ka ar mani lepojas,tas mani ceļ.
otrkārt-mani iepriecina,ja mana draudzene atbalsta manas idejas,ieceres,pasaka,ka rīkojos pareizi un ir blakus kad ir grūti,vai arī,kad viss ir labi.
treškārt-man patīk saņemt novērtējumu darbā,patīk,ka man pasaka paldies,vai izsaka atzinību.

kaut kā tā :)

Reitings 6324
Pumčik, visiem izpatikt nav iespējams :)
03.04.2012 12:29 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Paldies par atbildēm :)
Jā, man arī vienmēr ir licies, ka pārliecības stūrakmens ir atzinība. Bet kursos man mācīja, ka viss sākas no katra paša - pašam jāapzinās savu nozīmību un lieliskumu, bez ietekmes no ārpuses. Tāpēc šodien esmu aizdomājusies par šīm lietām. Meklēju sevī šīs sajūtas.
03.04.2012 12:33 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čau visām, arī kašķēm! :D

Vakar burtiski iemīlējos filmā - Waiting for forever! Lika padomāt par vērtībām, par to, ka neļaujamies spontānām un vienkāršām lietām, kas dara mūs laimīgus. Par to, ka vajag sekot sirdij nevis prātam! Man jau nu ļoti patika tas pidžamas džeks! :) :)

Diena pagaidām izdevusies, ēdu vīnogas un skatos savus neredzētos raidījumus! :)
03.04.2012 12:35 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
piekrītu,ka katram vajag apzināties savu nozīmīgumu, bet par sevi varu teikt,ka neesmu vēl tik pašpietiekama,kā reizēm gribētos,man līdz tam vēl jāaug.
kad tāda būšu,tad varbūt pietiks ar atzinību pašai par sevi,bet kamēr tā nav,tikmēr ,tikai cilvēcīgi ir tiekties pēc atzinības no saviem tuvākajiem.
03.04.2012 12:37 |

Reitings 8407
Nikolete - man arī parasti tas ģimenes, drauga, priekšnieka novērtējums, atzinība, kas dod to apziņu, ka tiešām esmu nozīmīga un īpaša. Taču reizēm vienkārši paskatoties spogulī, ir tā sajūta - jā, es esmu lieliska, jo ir reizes, kad tiešām sev patīku, liekos skaista un varu dodies iekarot pasauli tikai tāpēc, ka jūtos laimīga pati no sevis. :)
03.04.2012 12:39 |

Reitings 2943
Pumčik, visiem izpatikt nav iespējams

To arī nemēģinu darīt.

Bet bļin ko tu piečakarējies pie tā "viedokļa" un kāda tev vispār darīšana ko es domāju. Ja tas nesakrīt ar tavējo, tas taču ir tikai normāli. Tad kāda atšķirība ir vai no pirksta izzīsts vai pamatots. Tas ir mans viedoklsi un es tā domāju, tad tad ko piekasies un kā vispār vari pateikt, ka no pirksta izzīsts?

Es Tev esmu teikusi "kristīne es saku tā un viss un tagad tev tas ir jādara?"

Tagad tieši no tavas puses izskatās, ka gribi pierādīt, ka tava patiesībā ir vienīgā pareizā.
03.04.2012 12:42 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nikolette

Atbilde uz Tavu jautājumu :

Man nav nepieciešams vīrietis un viņa apliecinājumi, komplimenti, lai justos īpaša un nozīmīga, protams, nenoliegšu, ka tas arī ceļ un liek sajusties īpašai un dod to 100% sajūtu, bet tas nav galvenais.
Mani ir labi draugi un mamma(šobrīd varu tā teikt, attiecības ir labas), kas man liek justies labi un īpaši un galvenais jūtos mīlēta.
Sajūtas, kad pamostos no rīta, atveru logu un jūtu "IR", ir jauna diena lai ticētu, cerētu un mīlētu. Kaut vai ejot garām spogulim un sevi novērtējot, pasmaidot un sev pasakot: "Tu šodien labi izskaties!" kaut arī esmu mājas drēbēs un zirgastē.
Sevī ir tā pašpārliecinātība un tad arī rodas tā sajūta, ka jā, esmu lieliska visos niekos un sīkumos. Un tam tiešām nav vajadzīgs vīrietis. Tas viss ir manī pašā, un ja es pati tā jūtos, tad arī apkārtējie to novērtē un ir komplimenti no vīriešiem, tas ir pakārtots, loģisks turpinājums.
Tāds ir mans skatījums :)
03.04.2012 12:43 |

Reitings 10333
Un galu galā, ne jau ar vīrieti man visu mūžu būs jādzīvo kopā(tādi nāķ un iet) , bet ar sevi :)
03.04.2012 12:44 |

Reitings 4718
Vēlreiz par parkošanos, visideālāk stāvlaukumos ir noparkoties tā, ka iebrauc it kā ar purnu kādā vietā, izbrauc tai cauri un tieši priekšā ir brīva vieta un smuki noparko. Izskatās tā it kā atpakaļgaitā būtu smuki noparkojis :D
es tā regulāri daru, lai nesarežģītu dzīvi. Man nav problēmas paiet gabaliņu pa stāvlaukumu līdz ieejai, kā citiem cilvēkiem.
03.04.2012 12:45 |

Reitings 6324
Pumčik, nu man patiesībā vienalga, baigi sacepusies esi :) Pati tagad ar sevi strīdies. Ja jau Tu nevari pateikt daudz laba, kāpēc Tev tas jāpārmet citiem? Es diezgan ņēmu pie sirds apvainojumus par to, ka neesmu pozitīva, lai gan patiesībā esmu pat ļoti, kamēr Tu čīksti par visu un visiem.
Tu savu viedokli izsaki nevis ar vienriz pateici - pietiek, bet maļot tam cilvēkam vienu un to pašu. Piemēram par to pašu kaķīti. Es domāju, ka kaķa saimniece zina labāk kas un kā. Un man pārmeti par to, ka tulkošu visus bakalaura materiālus, jo tas neesot gudri. Ja neesi pietiekami reudīta, tad citiem pārmest nav jēgas :)
03.04.2012 12:48 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Sveikas!
Vakar piespiedu kārtā biju valsts slimn., attieksme nekāda, neko nepaskaidro par manu veselības stāvokli, tik kaudzi antibiotiku izraksta, šodien meklēju kādu priv.klīniku, kur mani varētu pieņemt, vakar viss Centrā aizņemts bija.
Šodien vienīgais plāns ir dabūt labu klīniku, kur man noteiktu precīzu diagnozi nevis neko nepaskaidrojot zāles izraksta.

Sveicieni, Piparam!
03.04.2012 12:50 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Mademoiselle,
Eksāmenā visi brauc kā dieviņi tai skaitā izbraukt kabatu Mani samācīja, kur katram kociņam, kurā loga stūrī jābūt, lai varētu smuki noparkoties

neiet runa par kociņiem - tādi braucēji man tiešām trīc ārā, kas nedomā reāli un situācijai atbilstoši, bet mēģina kaut kādus stabiņus prātā vilkt, kā rezultātā arī izplaike tā gabarītu realā jušana. šajā gadījumā es ļoti labi pratu noparkoties kā laukumā, tā uz ielas. vienkārši man tas neškiet ērti un to nepielietoju ikdienā.
03.04.2012 12:54 |

Reitings 10333
René
Tāpēc saku, ja es 100% nemāku to pareizi izdarīt tad nedaru, daru kā uzskatu par pareizu un kā māku vislabāk.
03.04.2012 12:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits