nebraukšu, visticamāk.
šī radio 101 propogandētā (šī vārda pozitīvajā nozīmē) hipstermūzika nav man ļoti tuva, taču kādreiz noteikti gribētos pabūt šajā festivālā, jo tā, manuprāt, būtu lieliska iespēja baudīt visnotaļ ievērojamu skaitu kvalitatīvu izpildītāju performanču vienuviet.
teju katru gadu apņemos rudenī iegādāties biļetes, kamēr tās pieejamas par zemāku cenu, taču allaž šie plāni kaut kur pačib, un pašreiz aktuālā summa, ko vajadzētu par pasākumu maksāt, priekš manām šābrīža iespējām ir drusku par lielu. tomēr ir daži mākslinieki, kuri ietilpst manā iedomātajā Positivus formātā un, tā kā nākamā headlaineru paziņošana vēl priekšā, ceru, ka mana sirds netiks plosīta, un viņi šogad festivālā neuzstāsies.
par Summer Sound runājot, man tieši parka skatuves pagājušogad likās jauka, nostalģiska atkāpe no konkrētajam festivālam raksturīgā tuc-tuc. man, kā liepājniecei, lika atcerēties teiksmainos laikus, kad mūsu pilsēta tiešām bija Latvijas mūzikālais centrs. bet gremdēšanās šādā nostalģijā ir jauka vinreiz, tā nemīl atkārtošanos. saprotu, ka katram pasākumam savs formāts un sava publika, bet dažkārt sanāk drusku saškroboties, ka mazā Salacgrīva pulcē pasaules līmeņa mūziķus, kamēr mūsējie baro apmeklētājus ar vakardienas zvaigznēm.