Par Positivus festival

Reitings 8
Reģ: 29.03.2012
Kā patīk šodien paziņotie galvenie mākslinieki? Kādai pastiprinājās vēlme doties uz šo pasākumu? :)

Personīgi es par grupas The Vaccines eksistenci vispār uzzināju tikai šodien :D
02.04.2012 20:44 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Nu skaidrs, tad nav vērts braukt :)
03.04.2012 12:16 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Eh, es biju smagi vīlusies grupās, jo jo cerēju uz kādu lielāku vārdu. Bet nu vēl joprojām plānoju braukt, mūzika tāpat solas būt laba, kompānija draugu vēl labāka :)
Man liekas tieši positivus festivāls man dod vasarai daudz pozitīvu emociju.
Un salīdzinot Sumersound un positivusu, mēs ar māsīcu secinājām tik vienu lietu, tādēļ vien, ka positivus ir dārgāks tur ir mazāk nepilngadīgo, kam doma ir pielieties vien un vārtīties kur pagadās , kā tas gadās sumersound :)
03.04.2012 12:54 |

Reitings 806
Reģ: 29.01.2009
nebraukšu, visticamāk.
šī radio 101 propogandētā (šī vārda pozitīvajā nozīmē) hipstermūzika nav man ļoti tuva, taču kādreiz noteikti gribētos pabūt šajā festivālā, jo tā, manuprāt, būtu lieliska iespēja baudīt visnotaļ ievērojamu skaitu kvalitatīvu izpildītāju performanču vienuviet.
teju katru gadu apņemos rudenī iegādāties biļetes, kamēr tās pieejamas par zemāku cenu, taču allaž šie plāni kaut kur pačib, un pašreiz aktuālā summa, ko vajadzētu par pasākumu maksāt, priekš manām šābrīža iespējām ir drusku par lielu. tomēr ir daži mākslinieki, kuri ietilpst manā iedomātajā Positivus formātā un, tā kā nākamā headlaineru paziņošana vēl priekšā, ceru, ka mana sirds netiks plosīta, un viņi šogad festivālā neuzstāsies.
par Summer Sound runājot, man tieši parka skatuves pagājušogad likās jauka, nostalģiska atkāpe no konkrētajam festivālam raksturīgā tuc-tuc. man, kā liepājniecei, lika atcerēties teiksmainos laikus, kad mūsu pilsēta tiešām bija Latvijas mūzikālais centrs. bet gremdēšanās šādā nostalģijā ir jauka vinreiz, tā nemīl atkārtošanos. saprotu, ka katram pasākumam savs formāts un sava publika, bet dažkārt sanāk drusku saškroboties, ka mazā Salacgrīva pulcē pasaules līmeņa mūziķus, kamēr mūsējie baro apmeklētājus ar vakardienas zvaigznēm.
03.04.2012 13:01 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Biju 09. gada Positivusā. Galvenokārt tāpēc,ka bija atbraucis paziņa uz LV un gribēja doties,tad nu man vajadzēja piekrist. Un otrkārt - jo bija Moby. To gribēju dzirdēt. Togad bija arī Prāta Vētra, bet tā ka man nepatīk, tad tas bijis nebijis.
Īstenībā atmiņas divējādas - foršs pasākums, jautrība. Otrs iemesls personisks,kā dēļ atmiņas nav tās labākās.
Kopumā - es noteikti neesmu no tiem,kas brauc tikai tusiņa pēc,man vajag mūziku, grupas, izpildītājus,ko zinu un kas man patīk. Īpaši, par tādu summu.
03.04.2012 13:14 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Es ļoti gribēju braukt šogad, un biju cerējusi uz kādu skaļāku vārdu no māksliniekiem, bet tagad gandrīz nekas neuzrunā. Kaut gan vēlme braukt saglabājas tieši atmosfēras un ballītes dēļ :)
Man patika BBP, bet pagājušā gada SS atsita visu vēlmi turp doties atkal.
Tā ka šogad mani festiņu plāni vēl neskaidri, brt kaut kur noteikti aizdošos :)
03.04.2012 13:20 |

Reitings 32
Reģ: 01.06.2010
Positivus biļete jau man ir kabatā! Pagaidām paziņotie mākslinieki priecē , it īpaši KEANE
03.04.2012 17:57 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Kopumā mākslinieki neuzrunā! Lai gan gribētos tos Ewert and The Two Dragons dzirdēt! Un, runājot par tusiņu, tad nu piekrītu tām, kas saka, ka tusiņu var uzrīkot arī ne pa 30 latiem gabalā! Piekrītu, ka pasākums ir ļoti foršs- lieliska atmosfēra, jūra, vasara, forši cilvēki, bet nu pagājušajā gadā nebijām un šogad- grūti teikt. Par Positivus naudu ir doma iegādāties avio biļetes uz kādu Eiropas pilsētu :) Es vismaz labāk dodu priekšroku kādām nelielam ceļojumam :)
03.04.2012 18:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)