Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Asais jautajums!

 
Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Kāda ir parastā kotlešu recepte?

Gaļa,milti,ola,sāls,garšvielas?

Dēm,kauns mazliet. :D
01.04.2012 20:01 |
 
Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
un pipari,kjiploki, var pievienot kaapostus vai riisus,taa garshiigaak....:p
01.04.2012 20:03 |
 
Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Es taisu tā - gaļa, ola, mazliet sarīvētas baltmaizes, sasmalcināts sīpols un garšvielas.
01.04.2012 20:04 |
 
Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Ak jā, sīpolu aizmirsu. :)
01.04.2012 20:05 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
atkarībā kādas gaļas kotletes taisi. :)
Es, piemēram, bieži vien lieku baltmaizi klāt. Meža gaļai arī puķkāpostu, man tā garšo.
01.04.2012 20:08 |
 
Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
gaļa, ola, sāls, pipari, samalts sīpols un pāris ķiploka daiviņas, pāris pienā izmērcētas baltmaizes šķēles.
01.04.2012 20:12 |
 
Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Nu parastās liellopu gaļas. Ar pusi jau esmu virtuvē. :D Un man nevajag neko ekstraordināru - parastās vulgaris.
01.04.2012 20:13 |
 
Reitings 349
Reģ: 29.01.2009
Es taisu tā:
ielieku bļodā maizes šķēli, kuru apleju ar pienu tā, lai maize mitra uz piens sasūcas iekšā, tad lieku kāt olas, malto gaļu, ķiplojus vai sīpolus, kā uznāk, sāls, pipari.
Visu kārtīgi samīcu un taisu kotleti un cepu. Manējiem garšo! :)
01.04.2012 20:14 |
 
Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Jūs te visi ar baltmaizi... :| A man mājas nav, jo needu.
01.04.2012 20:16 |
 
Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Vienā bļodā sametu daiviņu sagrieztu ķiploku, mērcētu un pēc tam samīcītu maizītes šķēlīti (kāda mājas ir to ņemu), 2 olas, garšvielas, dažreiz arī sīpolus un tad visu samīcu un lieku uz pannas.
01.04.2012 20:18 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Tello, esmu taisījusi arī bez, nekas traks nav noticis :D
01.04.2012 20:20 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Mana recepte:
Gaļa, apcepti sīpoli, maize-izmērcēta pienā, olas garšvielas(pipari, sāls, gaļas garšviela, proporcijas tiek noteiktas uz sajūtām) :D
ķiplokus nepievienoju, jo ciets nevaru.
01.04.2012 20:27 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
tb ciest
01.04.2012 20:27 |
 
Reitings 349
Reģ: 29.01.2009
Esmu likusi arī graudu maizi, bet ne rudzu vai saldskābo.
01.04.2012 20:30 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
m-gaļa, rīvmaize, piens, olas, garšvielas/garšaugi!
maizi/rīvmaizi var mierīgi nelikt!! bet es pienu gan pievienoju vienmēr, jo garšo ka viņas sanāk tāda mīkstas/sulīgas :)
01.04.2012 20:38 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
sakapāta gaļa, sakapāti sīpoli, izspiesta ķiploka daiva, pienā izmērcētas baltmaizes šķēles bez garoziņas, kaltētie garšaugi pēc izvēles (vai nu forest izlase, vai nu tas, ko mājās varu atrast) un cepeškrāsnī (jā) iekšā.
01.04.2012 20:47 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
ā, par olu aizmirsu - vai nu vienu olu, vai, ja vairāk taisu, tad viena ola + 1 dzeltenums.
01.04.2012 20:48 |
 
Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Es maizes vietā lieku mannā.
01.04.2012 21:30 |
 
Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Var pievienot arī mazos gabaliņos sagrieztu papriku, man tā ļoti garšo :)
01.04.2012 21:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits