Es taisu tā:
ielieku bļodā maizes šķēli, kuru apleju ar pienu tā, lai maize mitra uz piens sasūcas iekšā, tad lieku kāt olas, malto gaļu, ķiplojus vai sīpolus, kā uznāk, sāls, pipari.
Visu kārtīgi samīcu un taisu kotleti un cepu. Manējiem garšo! :)
Vienā bļodā sametu daiviņu sagrieztu ķiploku, mērcētu un pēc tam samīcītu maizītes šķēlīti (kāda mājas ir to ņemu), 2 olas, garšvielas, dažreiz arī sīpolus un tad visu samīcu un lieku uz pannas.
Mana recepte:
Gaļa, apcepti sīpoli, maize-izmērcēta pienā, olas garšvielas(pipari, sāls, gaļas garšviela, proporcijas tiek noteiktas uz sajūtām) :D
ķiplokus nepievienoju, jo ciets nevaru.
m-gaļa, rīvmaize, piens, olas, garšvielas/garšaugi!
maizi/rīvmaizi var mierīgi nelikt!! bet es pienu gan pievienoju vienmēr, jo garšo ka viņas sanāk tāda mīkstas/sulīgas :)
sakapāta gaļa, sakapāti sīpoli, izspiesta ķiploka daiva, pienā izmērcētas baltmaizes šķēles bez garoziņas, kaltētie garšaugi pēc izvēles (vai nu forest izlase, vai nu tas, ko mājās varu atrast) un cepeškrāsnī (jā) iekšā.