Akne un analīzes

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Sveikas 7dienā!
Gribēju uzjautāt.. Jau kādu laiku man ir tāda superīga lietiņa kā akne. Nav tas graujošākais variants, bet tomēr ir. Gribētu no tās tikt vaļā. Esmu gājusi pie dermataloga savā pilsētā, bet ieteiktais nelīdzēja. Domāju aiziet pie ārstes Rīgā. Kamēr jāgaida vizīte, prātu nomāc jautājums:

Ja es vēlos uztaisīt analīzes vai pumpas metās no ēdiena - tās var taisīt pie dermatologa jeb man jāiet pie kaut kāda gastroenterologa (vai kā sauc vēdera ārstu?).
01.04.2012 17:08 |

Reitings 64
Reģ: 07.11.2011
womankind, saki lūdzu kādu ginekologu Tu apmeklē?
03.04.2012 00:37 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es saku, ka visa panākumu atslēga ir labs ārsts, ārsta pareizi izvēlēta metode un, protams, precīzs, regulārs norādījumu izpildījums

es bišķiņ nožēloju, ka neaizgāju agrāk

+++ womankind

un apmeklēju to pašu dr.Roznieci.
Ja iepriekš man tuvākie teica - ārprāts, kas ar tavu seju noticis, tad tagad viss ir atkal skaisti :) labāk pa 13Ls aiziet uz konsultāciju nevis izmest n-tos latus par visādiem smaņķiem, kas tāpat nepalīdz. Arī nožēloju, ka neaizgāju jau sen.
03.04.2012 09:30 |

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011
Es kādu laiku pati mēģināju seju savest seju kārtībā,bet tad padevos un aizgāju pie dermateloga. Aizsūtija uz n-tajām analīzēm un atkāja man akni + tās helikobaktērijas kuņģī. Izmociju antibiotiku kursu un lietoju ārstes ieteiktos sejas kopšanas līdekļus. Tagad varu lepoties ar tīru sejas ādu! Lai gan kopumā izgāja pamatīga naudas summiņa, bet visma ir tā vērs.
03.04.2012 16:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits