sāpes, pampums intīmrajonā

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
sveikas.
tā..
bieži pēc seksa es sajūtu ellīgu niezi starp kaunuma lūpiņām, ir grūti čurāt,jo tur viss ir kā jēls un pašas lūpiņas piepamst...ir grūti pat gulēt ar apakšbiksēm un pieskārties nevar..sūrst, pampst, niez un sāp.
ir pieraksts pie ginekoloģes šonedēļas biegās, bet jautāju - jo varbūt kādai ir bijis kas līdzīgs. lai varu saprast,kāda vaina tur apmēram ir...
01.04.2012 14:39 |

Reitings 1021
es tieši lasīju,ka vīrietim ir jāizjūt kaut kas... + hlamīdijām esot maz idalījumu, bet man tie ir kā uz piena sēni. nezinu. vienkārši mulsina tās lūpiņu sāpes un nieze.
03.04.2012 19:44 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Ir ta bijis.Man bija seene. Lietoju sveciites. Paskalo ar vaaju zilo graudinju uudeni,loti palidzeja un man loti vel palidzeja pasmerejot ar alveju. Bet,protams,tas tik man taa... Seene rodas ari no stresa.Pirms tam neesi lietojusi antibiotikas?
03.04.2012 21:50 |

Reitings 1021
man liekas,k aman piena sēne uzrodas katru mēnesi...tā nieze un pastiprināti izdalījumi..tgd plusā ir sāpes..
bet antibiotikas nav bijušas...tikai OK.
03.04.2012 22:15 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kādēļ negāji pie ārsta arī nākamreiz, kad atkārtojās sēne? Ja tā tiešām IR sēne, tad viņa jau pārgājusi hroniskā stadijā tev un neko baigi labot nesanāks - palaimēsies, ja būs katru otro reizi. Saaukstēšanās, kkāds klepiņš štrunts, var mājās izārstēt, bet visas intīmās problēmas nekad nedrīkst atstāt novārtā. Kā parādas kas neparasts un līdz šim nebijis, obligāti jāiet pie ārsta pēc iespējas ātrāk, īpaši, ja atkārtojas. Un ja ārsts neko citu neiesaka, neko efektīvāku neizraksta, tad maini ārstu. Un ieteiktu vispār Tev nekūkot smadzenes ārā sāpju dēļ un iesēsties autobusā/vilcienā un braukt pie ārsta ātrāk par 20.datumiem. Ielaidīsi tā, ka pa sienām rāposi. Uhh bļins, sadusmoji mani. :D Ja Tev ir iespēja dabūt zāles bez receptes, noteikti iesaku POLYGINAX. Jogurta kapsulas, ēd jogurtus.. Pārāk bieža mazgāšanās (2x dienā, piemēram, tavā gadījumā) arī var izraisīt šo sēni, jo tas var pilnībā izjaukt maksts dabīgo mikrofloru. Tas, protams, atkrīt, ja vnk noskalojies vienu no tām reizēm, bet ja speciāli mazgājies ar intīmajiem līdzekļiem 2x dienā, nebrīnītos, ka tas būtu svarīgs iemesls sēnei. Ja saki, ka parasti pirms MR kaut kas parādās, tad noteikti centies nestresot tajā laikā, liec sev justies labi, lai neizraisītu kaut ko tādu, kas izsauc sēni. Un clotrimazolum var pasmērēt arī nedaudz iekšā, ginekologa ieteikts. Kravā vien somiņu un brauc šonedēļ uz Rīgu. Lai veicas!
03.04.2012 22:41 |

Reitings 1021
Dope - nav man iespējas tagad braukt uz Rīgu. arī tur ir rindas. + man ir jāstrādā.
esjau nezinu vai tā vienmēr ir piena sēne...es jau pati sev nekontatēju šo slimību uzreiz.
kad man bija piena sēne, tad aizgāju pie dakteres, un tagad un nekad otrreiz tā nav tāda bijusi,kā tajā reizē.
intīmrajonus es skaloju, nevvis tur beržu ar kaut kādiem līdzekļiem.
Clotrimozolu man nepalīdz, jau visu laiku tiek smērēts....
gribēju pirkt LIVEO INTIME, lai atjauno maksts mikrofloru un to arī tuvākajā laikā izdarīšu.

zinu,ka jau laicīgi bija jāiet pie ārstes,bet parasti ir tā - sākas kāda problēma, es nosaku,ka iešu un tā pāriet..viss atkal tiek atlikts uz nākamo mēnesi utt....tad nu man ir ieraksts pie manas dakteres...
04.04.2012 08:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits