Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vai kādai tā ir?

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes :) Vai Jums ir tāpat, ka sākumā, uzsākot jebādas attiecības ar vīrieti, Jūs ļoti pievēršat izskatu vismazākajiem sīkumiem? Un sākat baigi analizēt visu, ko viņš izdara?

Man, piemēram, tagad 2 reizes ar puisi esmu satikusies, bet viņš pastāstīja, ka viena kāja ir īsāka par otru par 1cm. tas sīkums, pēc tam viņš pasaka, ka viņam neesot dibena :D (nu it kā normāls augums, es vēl, protams, neesmu tā paskatījusies uz viņa pēcpusi, bet pat ja tā būtu, nu KĀPĒC tas vispār jāsaka? :D )
01.04.2012 00:50 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Vnk viņš grib būt atklāts no A līdz Z :D
01.04.2012 00:52 |

Reitings 1073
es vienkārši jūdzos no tā atklātuma! :D katrs, ko satieku, pastāsta tādas detaļas, ka man mati stāvus ceļas gaisā! Tāpēc es sāku domāt, varbūt esmu pārāk kritiska un citām tas liekas pat, teiksim, forši? :D
01.04.2012 00:54 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Es negribētu,lai attiecību sākumā jau man stāsta tik smalkas detaļas pa savu ķermeni :D Man neinteresētu,cik zobi saplombēti un cik vēl jātaisa :D
01.04.2012 00:59 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tie ir dzeki bez kompleksiem. paziistu taadus kadrus, kuri pastaastiis nekautreejoties visaam pazinjaam par pagaajushaas nedeeljas caurejas konsistenci, paraadiis safotograafeeto valjeejo luuzumu kaajaa utt. toties taadu cilveeku klaatbuutnee vari justies pati briivaak un nedomaat par to, vai izskaties perfekti un vai nepateici kaut ko nepareizi.
taa ir viena subkategorija no alfu teevinjiem, kuri neizceljaas ar to, ka ir tikushi labi audzinaati. spilgtaakie taas pasugas dzeki nekautreesies peec otraas juusu seksa reizes nolikt kluci tavaa priekshaa,peec diviem alinjiem mieriigi uzchuraas tava kaiminja mashiinas riepai un paprasiis tavai mammai par to, vai vinjai ir saacies klimakss.
ja tu tikai uz taadiem uzkeries, tad manupraat tevi pievelk tikai tie viirieshi, kuri nekautriigi macho stilaa metaas virsuu iecereetajai ar saviem uzmaniibas apliecinaajumiem. savukaart tie, kuri iesaakumaa savas uzmaniibas apliecinaashanaa ir rezerveetaaki, nepiesaista tevi.
01.04.2012 03:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
aa, aizmirsu - veel liidziigi meedz iztureeties nerds. iipashas paziimes - stostaas, sarkst pie fiziska kontakta un iespeeja tikt pie randinja pagadaas reizi gadaa. tai gadiijumaa vinji staasta to taapeec, ka ir sanervozeejushies un runaa visaadas glupiibas, bet peec tam seezj maajaas un par to paardziivo.
01.04.2012 03:19 |

Reitings 1073
Krista - paldies! Tik izsmeļošu un atbilstošu atbildi negaidīju!! :) Tagad ar mierīgu sirdi varēšu iet uz randiņu, jo tas puisis nav nerds un tiešām ir mačo tipa :)
ja tu tikai uz taadiem uzkeries, tad manupraat tevi pievelk tikai tie viirieshi, kuri nekautriigi macho stilaa metaas virsuu iecereetajai ar saviem uzmaniibas apliecinaajumiem. savukaart tie, kuri iesaakumaa savas uzmaniibas apliecinaashanaa ir rezerveetaaki, nepiesaista tevi.
01.04.2012 09:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits