Tagad ir tas termins - sapiosexual (latviski būtu...sapioseksualitāte/isms?), ka intelekts šķiet seksuāli vispievilcīgākais cilvēkā. Uz mani to vismaz daļēji var attiecināt. Tādēļ par pasniedzējiem - jā! Ir Latvijā viens lektors, uz kura lekcijām esmu bijusi, kaut gan viņš konkrēti man neko nepasniedz, un man reizēm šķiet, ka man ir tāds neliels crush uz viņu, tieši tādēļ, ka vienmēr ar atvērtu muti klausos viņa lekcijās, ļoti inteliģents cilvēks ar brīnišķīgu humora izjūtu. Grūti neiemīlēties. :D Tas protams nenozīmē, ka visus pasniedzējus un inteliģentus vīriešus šādi uzlūkoju, bieži vien vienkārši viņus apbrīnoju kā cilvēkus.
Šajā ziņā es saprotu kādēļ Vudijam Alenam (nav pasniedzējs, režisors, bet tomēr) nekad nav bijis problēmu ar sievietēm. Man viņš pat tagad, būdams jau sirms un cienījamā vecumā šķiet ļoti pievilcīgs. Arī jaunībā, filmās - maza auguma, nekas pievilcīgs, bet nu tā humora izjūta un intelekts... Esmu pārliecināta, ka ja dzīvotu Ņujorkā pirms gadiem 30 un satiktu viņu, tad arī iemīlētos. :D
Tas nu tā, ja runājam par intelekta daļu. Protams, pasniedzēji var būt arī 5-10 gadus vecāki un ļoti izskatīgi. Tad nu jāpiekrīt, ka vienalga kur cilvēki satikās - augstskolā, teātrī, uz ielas, kino vai restorānā. :)