stefany, kas priekš tevis ir jūtas? Kā tās rodas? Vienkārši no zila gaisa pret jebkuru satikto vīrieti? Man tā noteikti nav. Pirmkārt, man nav svarīgs cilvēka vizuālais izskats tādā ziņā, ka nepārmetīšu to, ka deguns pārāk liels, jo šāds piedzimis. :D Taču man ir ļoti svarīgs vizuālais izskats spējā būt koptam un patīk vīrieši ar stilu, nevis tādi, kuri nedēļu no vietas staigā kreklā, kuru nopirkuši kad viņiem bija 15 gadu. Un jā, spēja sevi sakopt, būt vizuāli pievilcīgam ļoti daudz pasaka par intelektu. Tas ir pirmais, kas piesaista, kad tikko ieraugu vīrieti. Tam protams seko, saruna, viņa runas veids. Tiklīdz dzirdu kā runā, uzzinu sīkāk par interesēm man vēl vairāk top skaidrs, vai ar šo vīrieti ir pa ceļam. Ja viņš izskatīsies pievilcīgs, taču atverot muti izrādīsies, ka intereses aprobežojas ar TV skatīšanos un grāmatu pēdējo reizi redzējis 1. klasē un tā bija Ābece - pardon, nekas nesanāks. Varbūt arī seksuāla pievilcība būs, to kontrolēt nespēšu, taču nekad nav bijis tā, ka šādi vīrieši ieinteresē kaut kā vairāk.
Bet redz, man nav nekas pret vīriešiem, kuri strādā Narvesenā! Iemesls kādēļ ES ar tādu nevarētu būt kopā nav ienākumi. Iemesls ir tāds, ka karjeras veidošana MAN ir 1. vietā. Ģimeni es nevēlos un vai kādreiz vēlēšos - diskutabls jautājums, neteikšu nekad. Līdz ar to, jā, man patīk vīrieši ar līdzīgiem mērķiem. Nevaru iedomāties kas būs pa ceļam ar tādu, kurš gribēs baru bērnu un nesapratīs manu tiekšanos pretī izglītībai, darbam, karjerai un panākumiem. Es esmu bijusi kopā ar mākslinieku tiešā vārda nozīmē. Viņš bija gleznotājs, kurš gribēja tikai gleznot, braukāt pa Eiropu ar stopiem apmeklējot galerijas un tas, vai viņam kādreiz būtu stabili ienākumi ir zem jautājuma. Nekāda vaina, varētu atkārtot. :D