Sveikas dāmas!
Tātad, esmu 1.77 gara un nekad nēesmu nēsājusi augstpapēžu kurpes. Vienmēr cenšos piemeklēt apavus bez papēžiem, jo tā jau bieži vien esmu par visiem garāka.
Drīzumā jāiet uz svinīgu pasākumu. Ir doma, protams, vilkt kleitu.
Bet ko lai velku kājās?
Esmu kategoriski pret augstiem papēžiem, bet mazi neizskatās vairs tik labi.
Varbūt ir padomā kādas kurpītes vispār bez papēžiem, kas piestāvētu kleitai?
Es piemēram esmu tik ļooooti slaida, ka ar savu 175 izskatos jau garāka nekā 175 :) Bet patiesībā, tas nemaz nav garš augums, manuprāt ideāls.....
Papēžus nenēsāju ziemā, lai būtu ērti... Vasarā, parasti velku 5-7 cm, vai arī botas, ērtumam.... Daudz jāstaigā..... :)
Mani sauc Late un es esmu īsa, resna un nevalkāju augstpapēžu kurpes. :D
Garajiem ir tikai viens mīnuss, ja lietus līst, jūs ātrāk salīstat,nekā īsie. :D
Man 1.78 vai nu jau vairāk :D Jūtos gara...
Pārsvarā staigāju balerīnkurpītēs, jo tā vnk ir ērtāk. Papēžus reizēm uzvelku, tas pēc noskaņojuma. Beeet šausmīgi patīk kurpes uz augstiem papēžiem :)
Autorei - ja nejūties ērti papēžos labak piemeklē kādas balerīnkurpītes. Man liekas smukāk būs ja jutīsies droši un pārliecināta :)
pati esmu 1,79 vai 1,80 (whatever) , bet nēsāju papēžus. Jūtos labāk, pašpārliecinātāk. Garāka par visiem esmu, bet ar laiku pierodu un nu jau man ir vienalga. Kādreiz arī tā kompleksoju par savu garumu. Vienīgi, ja uzmetusies liela sarkana pumpa, tad gan nevelku papēžus, jo tad negribās, ka kāds uz mani lūrās, jo nenoliedzami, gara meitene uz papēžiem piesaista uzmanību... un tad liekas, ka visi redz manu pumpu, kvai tā nav :D dienās, kad jūtos labi - aiziet. skaistāk arī izskatās.
Ak, paldies meitenes par šo diskusiju. Izlasot visus komentārus man sāk mazināties kompleksi par savu augumu uz papēžiem (mans 1.78 cm). Pat šodien ejot uz darbu uzvilku savus smukos papēžzābakus. :D Tiešām prieks, ka ir tik daudz garu meiteņu un tik maz no viņām komplekso par savu garumu, bet vēl papildus uzvelk papēžus, lai pasvītrotu savu smukumu. :)
Un draugs man jau tā mazliet mazāka auguma par mani, kad es esmu uz papēžiem, tad vispār kādi 10-15 cm īsāks, bet viņam patīk, man piestāv. Un kompleksos nekādā ziņā tas nedzen.
Domāju, ka jebkuru augumu var skaisti iznest! Par to drauga garumu ir interesanti, jo man arī patīk, ka vīrietis ir garāks, lai gan zinu simpātiskus vīriešus, kas ir sēdoša suņa augumā, ja iemīlētos,noteikti būtu vienalga!
jā, uzvelkot 10cm papēžus, draugs tāpat garāks par mani. tas man baaaigi patīk :)
zinu daudz simpātisku vīriešu, kas īsāki par mani. jā, pajūsmoju, ka smukulīši, bet kā potenciālie draugi viņi nekad mani nespēs ieinteresēt. es jau automātiski atsijāju :D
Jā, es arī kaut kāda aizspriedumaina šajā ziņā, bet nu, lai vai cik atlētisks, spēcīgs un visādi citādi vīrišķīgs tas vīrietis nebūtu, ja viņš manā augumā vai īsāks, man tas nešķitīs forši. Zinu, ka ļoti, ļoti muļķīgi, bet, kad biju kopā ar savu bijušo, dažas reizes iedomājos, ka, eh, būtu viņš garāks... (s)
Tiešām, man arī kādreiz likās ka tas ne pēc kā neizskatās, tagad gan domas ir mainījušās. Un kā mana mamma vienmēr ir teikusi "Tiem garajiem puišiem tas mazās meitenes vienmēr patikušas, bet īsajiem garās slaidās-ar garām kājām"- ne velti viena te ielika to linku ar slavenībām, kur tiem īsajiem džekiem sievas/draudzenes visas garkājainas modeles :D
pandory, nu nevari jau nu tu te visas par muļķītēm saukt. katrai ir savi principi un sava vide, kurā jūtās ērti. neviens jau nesaka, ka vīriesi, kas augumā īsāki, ir slikti cilvēki :D
mani viirieshi lielaakoties ir bijushi virs 2.00. tagad esmu kopaa ar 1.79 (tik 5cm garaaks par mani). lai gan man ir taads kaa fetish uz buudiigiem, ljoti gara auguma viirieshiem,saveejo miilu un neko vinjaa nemainiitu. :)
Mans draugs ir kādus 2 cm īsāks, un ziniet, tas netraucē. Viņš ir liels un plecīgs un īsti ikdienā to nepamanām. Iepriekšējais bija tikpar garš, bet ļoooti tievs, un tad gan kaut kā likās, ka sīkais :D
ziniet, pirms es biju satikusi savu tagadējo draugu, kurš ir garāks par mani arī ar augstpapēžu kurpēm, man bija fetišs uz vīriešu kārtas pārstāvjiem manā augumā vai maaaazliet garākiem, nu 185cm bija griesti. :D palasot pārējo meiteņu viedokli, sāk šķist, ka esmu slima ar galvu. :D
Smieklīgi.
Kad čalis atsijā meiteni un paziņo,ka nebūs ar viņu kopā jo viņai krūtis par mazu vai pati augumā par garu,tad viņš tiek pasludināts par nejūtīgu kretīnu.Taču,kad skuķis rauc degunu un paziņo,ka ar to puisi netikšos,jo viņš augumā par sīku,tas skaitās pilnīgi normāli un gandrīz vai bravo,tā tikai turpināt.
Cerams,ka neviena neaizmirsīs,par to,ka katram ir savi principi un vēlmes un atcerēsies savu attieksmi,kad kāds viņu atšūs,jo pārāk gara.
indie - katram ir sava gaume. ja mani seksuaali neuzvelk 160cm gari puishi, ko dariit? un calji jau arii taapat dara - aicina uz randinjiem tikai taas, kuras vinjiem patiik. ja kaadam patiik apaljiigas bruunacainas mulates, diez vai vinju kopaa redzeesim ar kalsnu zviedrieti.