Heijā! :)
Noteikti kādai no jums ir bijusi fotosesija, tāpēc gribēju pajautāt vai varētu ieteikt kādu labu fotogrāfu?!
Domāju draugam dāvināt savas fotosesijas bildes īpašā noformējumā (arī bildēm jābūt īpašām, piem., apakšveļā) un tāpēc ceru uz jūsu labajiem ieteikumiem :))
Cik esi gatava maksāt? :) Ja interesē ne baaaigi profesionālais gals, tad iečeko Anniju Pumpuri, viņa ir jauna, vēl mācās, bet bildes sanāk foršas, un viņa noteikti neprasa tik daudz, kā visi lielie profesionāļi. :)
Annija noteikti ņemtu visai maz, domāju, ka līdz 50 Ls. Vēl nedaudz specifiskāk, mākslinieciskāk ir www.spigana.com. Viņai gan ir daudz melnbaltu foto, taču kāzu sadaļā ir arī vienkāršākas fotogrāfijas. Par to cik bieži viņa taisa privātas fotosesijas es nezinu, un arī cenas nē.
Billijs Locs (billyart.net) vēl ir okei. Viņam mājaslapā rakstīts, ka individuālās fotosesijas sākot no 30 Ls, kas mani nedaudz pārsteidz, bet varbūt uzsvars tiešām ir uz NO. :D
Vienai draudzenei patīk praktizēties foto jomā un viņai tīri labi sanāk, ari mani pierunāt kā fotomodeli :D
bet arī man gribas tādu īstu īstu fotosesiju :)