Jūsuprāt, cik liela iespējamība?

Reitings 16
Reģ: 05.11.2010
Vēlos piepelnīties. No darba nebaidos. Meklēju zip.lv un visos citos sludinājumu portālos, bet nekā. Zinu, nav nekāds brīnums - 17 gadi un nekādas darba pieredzes, ja vien neskaita kāpostu ravēšanu laukos un vēl tik pat pieprasītas nodarbošanās un pieredzi bērnu pieskatīšanā, tomēr pat tur vairumā ņem no 40 gadiem.
Un zinu, ka iespēja ir, jo vēl nesen kaut kur te pat lasīju, ka meitene piepelnās jau no 15 gadu vecuma.
Pilngadība ar vairs nav aiz kalniem, tomēr naudiņu gribas jau tagad. (Vēl mācos un dzīvoju ar māti)
Varbūt varat padalīties pieredzē? Kur strādājāt vai pareizāk teikt - piepelnījāties?
26.03.2012 21:09 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es sāku strādāt 15 gadu vecumā kafejnīcā par trauku mazgātāju uz vasaras sezonu, kamēr nebija man skola, nākošajā gadā jau gāju turpat par pārdevēju tirdz.zālē, un tā kādus 4-5 gadus nostrādāju tīri pa vasarām, vai arī no aprīļa līdz augusta beigām, bija arī tāds darbs. Esmu strādājusi arī degustācijās, toreiz labi maksāja - 5 ls par 2 stundām, mēnesī varēja nopelnīt 100 ls un vairāk, un darbs tiešām nebija grūts! :)
Tā kā ieteiktu kaut ko darīt, kaut vai iet un jautāt vai pa vasaru (uz atvaļinājuma laiku) nevajag cilvēku.
Vēl iesaku pamēģināt sadarboties ar Pegasus Partnership, pie viņiem ik pa laikam parādās normāli darbiņi, pa vasaru viņi piedāvā jauniešiem darbu dažādos festivālos, bet es neaatceros vai bija jābūt 18g.v. vai arī drīkst būt jaunākam! ;)
Veiksmi darba meklējumos!
26.03.2012 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits