Es gan nevaretu ieteikt kur, jo man tiezgan tumsa bilde par situaciju Latvija, toties varu pateikt tev, ka tu esi malacis, ka doma iet piepelnities! Tas ir loti apsveicami un ja loti gribesi un nesedesi uz vietas - dabusi darbinju!
Es pati stradaju kops 13 gadiem pie teeta tirgu. Katru vasaru lidz 18 gadiem es stradaju 3 meneshus 6x nedela. Atceros, ka man pirmdienas vienmer bija brivas, bet vienmer lija lietus. Septembri es biju balta ka papira lapa un klases biedri jokoja, ka redz Anna visu vasaru pagraba sedeja. Tetis man maksaja 10% no nopardota + 2ls par dienu. Vel es piehaltureju un turpat lustras tirgoju, kur man maksaja 0.50 sant. par lustru. Oj, tik labas atminas, par to blogs laikam jauzraksta.
Katra zina ari ta pieredze man loti nodereja, man nekad nebija kauns atzit, ka stradaju tirgu, jo vienmer man bija naudina (ko baigi kraju un visu notereju lupatas bik boka :D) Varbut ari tapec, ka stradaju visas vasaras sobrit esmu tur kur esmu. Galvenais no darba nebaidities tad viss izdosies! Lai veicas!