Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ribiņas

 
Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
Kā jūs parasti cepeškrāsnī gatavojat cūkgaļas ribiņas? Gribas tādas sulīgas, ar tumšu garoziņu :)
26.03.2012 20:07 |
 
Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es saleju sojas mērci, citrona sulu, pielieku medu, garšvielas, sāli, ķiplokus. Cepu follijā (tad labāk izsutinās), bet pašās beigās noņemu follijas augšu, lai apvelkas garoziņa.
Starp citu, ļoti garšīgas ribiņas sanāk ar apelsīna sulu, citrona sulu un medu + garšvielas, ķiploki.
26.03.2012 20:13 |
 
Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
Paldies! :) Cik ilgi apmēram cep?
27.03.2012 12:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits