Migrēna

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009
Nu jau netieku galā. Šodien visu rītu mocījos ar ārprāta galvassāpēm un vemšanu, to piedzīvoju 3x šogadm lai gan nav nekas jauns, šad un tad piemeklē jau no padsmit gadiem. Taisot analīzes un dažnedažādas pārbaudes - viss kārtībā, bet galvassāpes tik nāk un nāk. Nekad vairs negribu to piedzīvot, bet pat cēloni nevaru atrast. Varbūt kādai ir pieredze?
24.03.2012 17:40 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Miilas meitenes,ka es Jums juutu liidzi...:( Es vispar nezinu,kas ir parastas galvassapes...Bet kad man ir stress,slodze,tad gan saap galva,bet LOTI reti,bet manai kolegjei migrenas ir tad,kad saakas MR.... Un vina ari dzer kkadas zaales,bet ar mokaas...Ari pat atros saukusi.Redz,vinai atkal,kad sakas MR. kkur ar lasiju,ka jamekle sakritibas laikaapstaklos,varbut pilnmeness laikaa, kad ir konkreta laika prognoze,stress utt.
25.03.2012 08:36 |

Reitings 266
Ai, vakar pazaudēju visu dienu. No sākuma ar to migrēnu, pēc tam vēl tā atbalss un galu galā tāds nogurums, ka jāliekās gulēt. Doma jau ir atkal iet pie ārsta, bet nu cerība maza :(
25.03.2012 09:42 |

Reitings 168
Nu stradiņos ir tieši galvassāpju speciāliste, kas ir specializējusies uz šo. Ej pie viņas un gan jau atradīs kā tev palīdzēt. :)
25.03.2012 10:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits