mums visām ir mācīts,ka sievietei vajag būt skaistai,gudrai,caklai un pašpārliecinatai.un ja tu tāda būsi-noteikti piesaistīsi vīriešus.man gan bēdīgi ir jāsecina,ka tas nedarbojas,jo viņi ir bailīgi.mūsu mazulīši.vai mēs patiesi iskatamies pēc harpijam?vai arī ir iespēja pēc 5 gadiem satikt kādu sadūšojusos brasuli!?
nutad -padiskutejam!
Man nekas tāds nav mācīts, mamma vispār uzskata, ka pietiek tikai ar labu ēstgatavošanas prasmi :D
Bet, ja nopietni, skaistums nav mūžīgs, turklāt vienmēr atradīsies, kāda, kas ir skaistāka par tevi. Domāju, ka ilgnoturīgu attiecību pamatā ir kas vairāk par ārējo izskatu.
Man liekas, ka piesaista nevis tas, ka esi slikta vai laba, vai skaista vai ne tik skaista, bet, ka esi dabiska, tāda kāda tu arī esi, citam patiksi, citam nē, nekad jau nebūs tā, ka patiksi visiem. :)
katra jau sev apkārt redz tādus vīriešus, kādus izvēlas redzēt. Man mazulīši nekad nav interesējuši un tāpēc tādi manā dzīvē arī nav. Īsts vīrietis arī harpiju mācēs nolikt uz lāpstiņām, he! Ja jau tā baidās un nelīp klāt, varbūt Tava pašparliecinātība viņiem izkatās vienkārši kā stulbs lecīgums vai augstprātība? Tadi cilvēki taču nepatīk nevienam.