Neesmu nekāda mazā meitene, bet atzīšu, ka man ļooti patīk spēlēt telefonā spēlītes :)
Vienu brīdi biju atkarīgā no Angry Birds :) Tad fanātiski sāku spēlēt Cut the Rope. Tagad izmēģināju latviešu Hungry Rabbit un brīvos brīžos tik vien ņemos ap spēli aifonā:D
Kā jums ir, arī spēlējat spēlītes vai telefonu izmantojat tikai prātīgākām nodarbēm?
Man gan nav telefonā,bet Ipod`ā pāris. Šad tad uzspēlēju,ja nav ko darīt, vai jāgaida kaut kur ilgi. Mans favorīts ir Cross Fingers. Šo varu stundām mocīt. Vēl ir kaut kāda,kur jāmin valstis pēc karogiem un galvaspilseēas. Tas tā - lai neierūsētu ģeogrāfija. :)
Spēlēju TIKAI tad, kad sēžu rindā pie ārstiem un nav paķēries līdzi žurnāls vai nav neviens, kam sms uzrakastīt. :) Bet vienīgā daudzmaz jēdzīgā spēlīte manā telefonā ir dambrete :D
Spēlēju!! Arī Tevis minēto Hungry Rabbit, bet tikai drauga telefonā, jo man nav pašai iPhone :) Tas zilais trusītis ir tīiiik mīlīgs :))
Angry Birds jau gan ir līdz nelabumam apriebušies.
Man ir vēl vecais teļepons. Bet drauga mob.biju ziemā aizrāvusies ar Angry birds un Fruit slice. Tagad jau sajūsma noplakusi un spēlēju reti aiz neko darīt.
Spēlēju reti kaut ko, vienīgi, kad rudenī nopirku jaunu tel., tad vienu brīdi apguvu tajā spēlītes, spēlēju tur pieejamo Sudoku un to pašu veco, labo čūsku. Tagad neko nespēlēju, negribas ar.
Sudoku, angry birds, fish live, fruit ninja
Visvairāk sudoku spēlēju. Angry birds kādreis bija topā. Vakar man teica, lai nokačāju to fruit ninja, it kā baigā azartā varot ieiet. Un fish live patīk, jo zivtiņas jāaudzē.:D
Vispār neinteresē tās spēles. Telefonā nevienas nav. Brīvos brīžos, piemēram, braucot sabiedriskajā transportā es labprātāk lasu grāmatu vai žurnālu. Ja tuvumā ir wi-fi, tad sēžu pārsvarā sēžu twitterī vai lasu ziņas telefonā. :)
Mēdzu paspēlēt,kad braucu no Rīgas uz mājām autobusā.Grāmatas un žurnālus tad nelasu,jo apkārt esošais troksnis traucē uztvert izlasīto.Nekādu mīļāko spēlīšu nav.Taču,pēdējā laikā noguļu visu braucienu :D
Spēlēju ne biežāk kā 1 vai 2 reizes gadā un pat tad tikai īsu laiciņu. Spēlītes mobilajā vispār uzskatu par vienu no sliktākajiem "naivajiem" paradumiem. :)