Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krāsainās kontaktlēcas

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
Labrīt, lēcainās :)
Garlaicīgās lekcijas laikā iegāju http://www.kolosali.lv/2012-03-18/optiskas_vai_dekorativas_krasainas_kontaktlecas_adore_3_menesiem_no_manaslecas.l un pamanīju šo vilinošo piedāvājumu. Vienreiz jau pirku Adore krāsainās lēcas, bet nepirku iepakojumu ar divām vienādām lēcām, pirku katru atsevišķi, jo man nav vienādi mīnusi abām acīm. Tagad lasu piedāvājumā, ka ja man vajag katrai acij savu mīnusu, tad man jāpērk divas City kartes, tātad tas nozīmē, ka ja mēģināšu pasūtīt atsevišķi katrai acij lēcu, tad man tas akcijas kods pie pirkuma nomaksāšanas neies, ja? Tad man jāpērk divi komplekti? :D Piedodiet par muļķīgo jautājumu, pirmās lekcijas laikā kļuvu diez gan miegaina un pat elementārākās lietas man pēkšņi šķiet sarežģītas :D
Jauku jums dienu! (l)
19.03.2012 10:45 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Jā, Tev šoreiz jāpērk 2 komplekti (labai acij 2 lēcas būs kā 1 komplekts, kreisai acij abas kā otrs komplekts). Žēl, ka šoreiz viņi tikai pa komplektiem pārdod. :(
19.03.2012 12:22 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
Skaidrs, paldies :)
Tagad ir viela pārdomām, vai es gribu divus vienādus pārus vienādu krāsu lēcas :) Nevaru izlemt, gribu zaļas vai zilas :D Un ja nu nepatiks, bet beigās man būs divi pāri? :D
19.03.2012 16:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits