Labrīt, lēcainās :)
Garlaicīgās lekcijas laikā iegāju http://www.kolosali.lv/2012-03-18/optiskas_vai_dekorativas_krasainas_kontaktlecas_adore_3_menesiem_no_manaslecas.l un pamanīju šo vilinošo piedāvājumu. Vienreiz jau pirku Adore krāsainās lēcas, bet nepirku iepakojumu ar divām vienādām lēcām, pirku katru atsevišķi, jo man nav vienādi mīnusi abām acīm. Tagad lasu piedāvājumā, ka ja man vajag katrai acij savu mīnusu, tad man jāpērk divas City kartes, tātad tas nozīmē, ka ja mēģināšu pasūtīt atsevišķi katrai acij lēcu, tad man tas akcijas kods pie pirkuma nomaksāšanas neies, ja? Tad man jāpērk divi komplekti? :D Piedodiet par muļķīgo jautājumu, pirmās lekcijas laikā kļuvu diez gan miegaina un pat elementārākās lietas man pēkšņi šķiet sarežģītas :D
Jauku jums dienu! (l)
Jā, Tev šoreiz jāpērk 2 komplekti (labai acij 2 lēcas būs kā 1 komplekts, kreisai acij abas kā otrs komplekts). Žēl, ka šoreiz viņi tikai pa komplektiem pārdod. :(
Skaidrs, paldies :)
Tagad ir viela pārdomām, vai es gribu divus vienādus pārus vienādu krāsu lēcas :) Nevaru izlemt, gribu zaļas vai zilas :D Un ja nu nepatiks, bet beigās man būs divi pāri? :D