cik svarīgi ir kompromisi?

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Bija man tādas attiecības kur mans mīļotais pirmajā gadā daudz tusējās un es nē, man tas nepatika, neteicu viņam ko darīt ko nē, bet izturējos pietiekami uzkrītoši lai viņš redzētu ka man tas nepatīk, es viņu ļoti mīlēju un viņš mani pievelk visos veidos, jā veljoprojām pievelk, bet viņš pats arī drīz pārtrauca būt tāds tusētājs redzēja, ka man ir ļoti svarīgas mūsu attiecības un izmainija sevi pilnībā. Tad gāja daži gadi, mēs sākām veidot mūsu dzīvi kopā un mani draudzenes aizvien biežāk sāka aicināt uz ballītēm, es sākumā prasīju kā ir viņu vai viņam nav iebildumu, ja es eju, viņš teica, ka man pat nav jāprasa, protams es varu iet, bet es vienmēr aizrāvos un ierados vairākas stundas vēlāk dziļā naktī. Tad man kautkā pēkšņi iepatikās ballēties un piedzerties un dejot klubos un viņš neko neteica kad es teicu, ka iešu, tikai paprasija cikos būšu mājas, un stundu pēc manis teikta laika man zvanīja un prasija kā iet un kad būšu, es redzēju ka viņš sāka palikt arvien neapmierinātāks, bet es sevi nevarēju izmainīt, tā vienu nakti es pārnācu ļoti vēlu un piedzērusies un viņš man pateica ka es vairāk neiešu uz klubiem, es raudāju domāju, kā viņš tā var man aizliegt un sakliedzu atpakaļ un apvainojos, tad viņš mani apskāva un turēja savās rokās un lēni izstāstija, kapēc viņš tā rīkojās, jo viņam mūsu attiecības ir patiešām svarīgas. Es jutu cik viņš ļoti mīl mani, bet es gribēju būt tāda pati kā citas meitenes, iet un tussēties redzēt pasauli un nākamajā dienā es no viņa aizgāju. Ja es būtu sevi piespiedusi pārkāpt sev pāri un beigtu ar to ballēšanos, vai es būtu klausījusi aizliegumam vai tas būtu kompromiss. Nu ir pagājis ļoti ilgs laiks un es sāku domāt, kapēc es rīkojos tā, viņš pret mani bija fantastisks un ir labs vēljoprojām, pa retam sazinamies, un nespēju saprast, kapēc. Gribētu viņu atpakaļ, bet nezinu, ko un kā un cik svarīgi ir tie kompromisi attiecībās - laulībā!
18.03.2012 22:53 |

Reitings 239
Krushchev - tavs ieteikums kompromisam man patika :D Es par to biju iedomājusies pāris reizes, bet tā īsti nepiedāvāju un neizrunāju ar viņu. Nezinu kapēc nebiju gatava kompromisiem. Biju pieradusi, ka viņš vienmēr nolemj ko darīt un man tas sāka likties nepieņemami, tamdēļ sāku pieņemt lēmumus bez viņa, vienīgais, tas, ka tagad redzu cik pamatoti un pareizi viņi lēmumi vienmēr bija, bet es vienmēr strīdējos pretī līdz galam un beigās piekritu darīt pēc viņa plāna "itkā" mīļā miera labad, bet ta es iegalvoju tikai sev, ka es uzņemos upuri, jo patiesībā jau viņa idejas vienmēr bija foršas un pilnīgi pamatotas, kā es tagad to redzu - viņam bija taisnība, bet man spītība.
19.03.2012 13:23 |

Reitings 239
Tad īsti šī tēma pārgāja uz to, ko man darīt un ja viss ir kārtībā, kā pēc tam tālāk rīkoties lai tā atkal nesanāktu.
19.03.2012 18:41 |

Reitings 101
Reģ: 13.11.2011
Nu protams, ka kompromisi ir no svara. Pamācies jau no viņa paša pirmkārt, cik labi tu juties, kad viņš sāka dzīvi veltīt jums, drošvien lika tev justies svarīgai. Vienīgā bēda, ka tu sajuties pārāk svarīga. Saņemies, uzzini kārtīgi vai viņam nav janas attiecības, tad izdomā kur un kā jūs varat satikties un bez traucēkļiem aci pret aci izrunāties. Arī ja ir viņam jaunas attiecības, ja mīli tad cīnies.
19.03.2012 21:20 |

Reitings 239
Paldies tiekumileta, :) mēģināšu uzaicināt atbraukt ciemos, bet tad redzēs vai piekritīs. Un mācīšos būt ne tik ļoti uz sevi vērsta turpmāk, ceru, ka man izdosies. :)
20.03.2012 19:17 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man nav ko teikt!!!!
cilvēks pasaka , ka viņam rūp attiecības, un lūdz vairs neiet uz klubiem, bet šī pamet...vienmēr laikam tiem normālajiem gadās otrs , kurš nespēj to novērtēt...
20.03.2012 19:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits