bet tas atkarīgs no katra indviduāli....kāds dzenas pēc ideālā svara, kāds pēc ideālā izskata, kādām traucē viņa pakaļa, kāds grib kādu musukuli kaut kur vairāk un lielāku, a kādām ir labi ta ka ir.
ja es svērtu tik cik man pēc visiem paramtriem butu jāsver, ķipa ideālais svars,kad nav neviena kg lieka, es būtu distrofiska un nekādā gadijuma negribetu svērt ar savu ķermeņa uzbūvi kaut kādus 50kg, man nav smalka ķermeņa uzbūve, taadel katrs izvēlas savu optimālo un vēlamo variantu, man patik ja redzami muskuli, ka dibens ir atšauts utt. Katrs no sava ķermena veido to,kas tam labak piestāv, nav jēgas dzīties pēc standartiem.
katrā ziņā ideāls augums ir patstāvīgs darbs un ieguldījums.
un ja, cipars man tik tiešām ir maz no svara (nu es nesaku ka visiem ta jabūt, runāju konkrēti par sevi), jo cik esmu kperimentējusi svara samazināšanās nedod vēlamo fektu jo pirmās pazūd krūtis, a tas neder...:D ta ka galvenais lai tu pats sev patīci spogulī. pārveidojot ķermeni visu stingru, svars tik tiešām mazāks iipasi nepaliek.
Viena pazīstama meitene ļoti grib'ja notievēt, kaut nebija vina nedz resna ne apaļa, bet nu nebija arī kārna. Lielas krūtis, veselīga , pč sejas smuka utt...notievēja un pietam loti, tagad izskatās...hm...grūti pat patikt simpātiska. Butu vina to darījusi normāli, gājusi uz treniņiem utt, nevis ar kaut kadu drastiskās diētas palīdzību, butu nometusi to ko gribēja nomest +piedotu formu augumam, a tagad krūtis nošļukušas, pati zilganbāla un neveselīga :( et nu pati laikam apmierināta.