KĀ LAI PĀRVAR ŠO SAJŪTU???

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas meitenes. Man ir viena problēma. Man ir bail braukt mašīnās,vai autobusos,jo man ir bail ka tajos braucot man nepaliek slikta dūša. Es nesaprotu kāpēc tā ir.. tas ir tāds diskomforts. No domām vien,ka varētu palikt slikti,pat paliek tikai nekad vēl neesmu izvēmusies nevienā transportlīdzeklī. Liekas,ja arī to izdarītu,tad būtu kauns,jo citi to redzētu vai kā savādāk.. es nezinu KĀ lai šo fobiju vai kā to nosaukt var pārvarēt,lietot kādas zāles,vai ir vēl kādi veidi kā to novērst? Būšu pateicīga,par jūsu ieteikumiem! :)
16.03.2012 18:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Un kas tad ir, ka padomās, ka esi slima? Tu domā, ka visi noturēs Tevi par kkādu spitālīgo? Visiem taču zināms, ka pasaulē drošvien katram 10ajam paliek slikti braucošā transportlīdzeklī. Un, ja arī Tu izvemtos autobusā - tie cilvēki Tevi redzētu pirmo un pēdējo reizi.

Vai Tev gadījumā nav problēmas ar pašvērtējumu, ja tik ļoti kauns un uztraucies, ko padomās par Tevi.
26.03.2012 12:51 |

Reitings 2001
Bet pats trakākais ir tas,ka man pirms gada,nekas tāds nebija!!! Es mierīgi varēju viskur braukt,un nekādas sajūtas,vai fobijas(ja to tā var nosaukt) man nebija.. :( Es nezinu,kā tās uzradās..
26.03.2012 12:51 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pamēģini atcerēties pirmo reizi, kad uzradās tā fobija. Iespējams visas atbildes ir tajā.
26.03.2012 12:53 |

Reitings 2001
womankind- Man ar pašvērtējumu viss ir kārtībā,tajā nav tā problēma..bet es tiešām nesaprotu no kā man tas viss varēja uzrasties.. piemēram,ja es būtu redzējusi,ka kāds izvemjās autobusā,tad man varbūt arī būtu bail ka tas nenotiek ar mani,bet es neko tādu neesmu redzējusi.. Pirmo reizi kad man šī fobija parādijās.. hmm.. tas bija tad kad braucu autobusā ar savu bijušo draugu.. viņa klātbūtnē,jutos slikti,jo viņam bija biežas problēmas ar vemšanu.. domā tas ir pei vainas?
26.03.2012 12:59 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Fobija jau sēž tevī iekšā visu laiku, un psihologam nebūt nav līdzi tev autobusā jābrauc. Atrodi kādu labu speciālistu, ar kuru kopā pastrādāt un problēma atrisināsies.
26.03.2012 13:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits