Sveikas. Šo lietu jau sen gribu realizēt,bet nevaru savākt interesentus. Gribas savākt bariņu puišus,meitenes,kuriem gribētos pamācīties dejot-brīvo laiku pavadīt. Nekādas maksas kursus nepiedāvāju. Vienkārši savākties un pamācīties dejot. Kaut vai pašas mēģināt samesties un noīrēt telpu treniņiem. Mani piesaistīja netīrās dejas. Ja pareizi sapratu,ka tās ir netīrās dejas,tad šāda tipa dejas.
Nu vot to es nezinu. Varbūt kādai ir kāds/a paziņa,kas šīs lietas saprot? Varbūt šeit kāda kaut ko māk. Prasās drusku izkustēties. Ir jau arī daudz citi stili,tas bija piemērs.
Nu, es, piemēram, māku dejot (nevaru gan teikt, ka kāda noteiktā stilā - klubos dejot māku, haha, un savas dejas, protams),bet, lai mācītu, manuprāt, krietni lielāku meistarību vajag. :D
Priekš kam iet un čakarēties meklējot skolotāju, telpas utt., ja var vienkārši aiziet uz kādām nodarbībām, vēl pie tam pie profesionāliem skolotājiem? :)
Hell yeah, nevaru sagaidīt So You Think You Can Dance 9.sezonu :) Iepriekšēja sezonā katru reizi asariņa bija acīs, ļoti patīk contemporary!
Bet, skatoties Zelta Talantus pagājušo svētdien, tur arī dejoja contemporary, likas tāāāds sviests.
Nezinu, kādas ir netīrās dejas, bet tagad piedāvā striptīzu dejot deju skolās :D Saka, ka baigi musīšus attīstot.
Bet padomā kārtīgi - ko nozīmē savākties pašas un dejot?? Bez trenera būs vienkārši haoss! Ko viena mācīs, tad otra? Nu tas nekam neder. Ja ņem treneri, tad viņam jāmaksā plus telpas, beigās sanāk lētāk iet uz nodarbībām!
ņam ņam nu varbūt, ņemot vērā, ka sāku skatīties tikai ar astoto :D nezināju, ka ir tik labs raidījums dejām, tāpēc tā astotā sezona likās awesome, jo redzēju pirmo reizi.
tās dejas, kas ir tajā video, nav netīrās dejas. :)
vari uzrakstīt man privāti, atsūtīšu gan video, kur tādas ir utml.
tev deju partneris ir, vai viena gribi dejot?
es esmu profesionāli nodejojusi un varu tev mācīt sākot no salsas, sporta dejām un beidzot ar tām netīrajām dejām :)
visām iesācējām, kuras gribētu iemācīties sievišķīgi dejot dažādos izteikti sievišķīgos stilos - hoopdancestudio.com :) tiesa, stripdance vai tā sauktās netīrās dejas nav, bet varbūt kādai gribētos arī šo, studija ir tikko jauna kopš janvāra, bet jau palēnām viss iet uz priekšu, un pats galvenais, draudzīgā un jautrā gaisotnē, bet tajā pašā laikā nopietni trenējoties :)