Riebekle*

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Sveikas!
Nedaudz par attiecībām.

Es jau pirmīt rakstīju ka no sava vīrieša nesaņemu puķes tādās dienās kā piemērams valentīndienā,sieviešu dienā un tml.Labi, nerunāju par dz.dienu vai v.dienu.

NU,BET
Šodien viņam ir vārda diena domāju neapsveikt un uzlikt vienkārši ignoru , it kā parasta diena būtu.Kā viņsm tas patiktu.

Kāda jums liekas šī mana rīcība?
16.03.2012 09:49 |

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Uz hoteli?:D
Jā,tulīt viņš piekritīs.Pteiks galīgi galvu saspiedu :D
16.03.2012 10:47 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
manejais gan butu happy, ja mes kaut kur aizbrauktu :D
aij nu jus laikam tiesam sakat novecot :D nekas, no gadiem neaizmuksi :D
16.03.2012 10:54 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
labāk rādi piemēru, lai pats sajūtas vainīgs, ka tā nedara.
16.03.2012 11:02 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
bet ja jau viņam svētki liekas ākstīšanās, varbūt nemaz neapvainosies!!!:)
16.03.2012 11:17 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
es dāvanas no sava drauga saņemu tikai vārda dienā un dzimšanas dienā. un vienu puķi sieviešdienā. ziemassvētkos mēs viens otram neko nedāvinam, jo viņam nekad nav naudas uz to laiku. nesen nosvinējām 5 gadu kopābūšanu. uzcepu viņam kūku, iespraudu 5 svecītes. pretī no tā nesaņemot neko. īstenībā mēs nemaz nenosvinējām. viņš atnāca, paēda kūku, aizgāja gulēt un nākamajā dienā aizbrauca uz darbu no rīta. pašlaik es jūtos ļoti nelaimīga... cerēju, ka vismaz puķi vai kaut ko pavisam niecīgu esmu pelnījusi tādā gadadienā...
16.03.2012 12:48 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
ā, vispār iepriekšējā vārda dienā es no viņa neko nesaņēmu, tā kā, gan jau, ka drīz vispār mums svētku nebūs.
16.03.2012 12:51 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
Aņčukiņ, saprotu Tevi.

Agrāk visos svētkos man bija dāvanas- mazas vai lielas, bet bija. Pat katru mēnesi "mūsu dienā" viņš sagādāja vismaz puķīti un kko garšīgu :)

Tagad dāvanas ir tikai dz.d, z-svēktos...bet valentīndienā un 8.martā tikai ziedi...8.martā raudiens uznāca, nekādu svētku vai vakariņu...-atnāca, pasniedza puķi, un aizgāja sēdēt pie PC. Kaut gan valentīndienā es biju viņam sarūpējusi gan dāvaniņu, gan vakariņas..

kad par to runājām, teic, tie tak nav svētki.. :((
16.03.2012 13:04 |

Reitings 2728
Lasu jūsu pieredzi un man šķērmi sametās - tiešām dažiem ir tik grūti kaut ziedus meitenei nopirkt vai kādu konfekšu tūti? Nevajag jau obligāti katru reizi sazin kādas dāvanas un dārgu izēšanos. Man ļooooti sirdi silda pat mīļa kartiņa un ziedi no drauga, neko citu arī nepieprasītu. Palasot šādas diskusijas aizvien vairāk pārliecinos, ka man ir tiešām paveicies, jo draugam nav žēl priekš manis gan dāvaniņu sagādā, gan atnest kādu kārumiņu.
Es laikam ar tādiem nespētu attiecības uzturēt - vēl jo vairāk tad, kad būtu viņam pateikusi, ka man patiktu apsveikums gan Valentīndienā, gan 8.martā, gan Lieldienās, gan Ziemassvētkos u.c. svinamdienās. Daži vīriešveidīgie acīmredzot ir prasti āpši, kuri nespēj saprast meitenes vēlmi tikt apsveiktai.

p.s. Un tam ar kopā būšanas laiku nav nekāda sakara - zinu ļoti daudz pāru, kuriem ir attiecību stāžs gandrīz 10gadu un tāpat viens otram grib un sagādā pa pārsteigumam.
16.03.2012 13:29 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Tā notiek,ja saiet kopā viens,kuram V-diena,8.marts,Halovīni utt ir pārākie svētki, un otrs,kuram tas neliekas nekas nozīmīgs.
Man,piemēram,ne tā pati Vdiena, ne 8.marts neizraisa nekādas emocijas, manam vīrietim arī nē, tāpēc man šajās dienas ir labi - ne es gaidu apsveikumus,ne mani apsveic, ne pēc tam stūrītī raudu.
Dzimšanas dienas,vārda dienas,tas ir cits stāsts. Tur vienmār viens otru,protams,apsveicam.
16.03.2012 13:36 |

Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Mums ar draugu vispār ir vienošanās par to ,ka viens otram dāvanas nedāvinam svētkos.
Ja uznāk vēlme otram uzdāvināt kādu puķi parastā dienā , tad jā.
16.03.2012 14:25 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Ar uguni pret uguni cīnīties nav vērts. Ne pie kāda laba gala tas tāpat nenovedīs.
16.03.2012 14:26 |

10 gadi
Reitings 3714
A tu viņu, piemēram, vīriešu dienā apsveici?

Nezinu, man liekas stubli neapsveikt viņu vārda dienā (viņš tevi, cik sapratu, dz.d un v.d. tomēr apsveic). Pēc kāda laika varēsim no tevis rakstīt, ka "bāc, draugs neapsveica dzimšanas dienā".

Un vispār, jā, man arī valentīndiena, 8.marts utml dienas neliekas svētki un pat brīžiem tracina.
16.03.2012 14:42 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
kads vins ir savadak?
Manejam tadas dienas vispar neinterese,vinam ari nepatik,ja vinu apsveic.
Sakuma daudz krenkejos un raudaju,bet tagad esmu sapratusi,ka tadel jau vins nav slikts cilveks,tapat kadreiz ko uzdavina bez jebkadam dienam ipasham,bet ta vienkarsi.
16.03.2012 14:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nekad neesmu atbalstiijusi to "dots pret dotu"!Lai kaut kas mainiitos ,noteikti jaamaina arii sevi!Taa nav tikai vina vaina,taa noteikti ir arii tava!Padomaa!
16.03.2012 18:45 |

Reitings 5709
(nelasīju visus komentārus)
Tiešām ir tik grūti izrunāt, kas pašai nepatīk?
16.03.2012 18:47 |

Reitings 5478
A man būtu vienalga,ka neapsveic mani.Lai jau...es tomēr puisi apsveiktu,lai pašai būtu prieks par to,ka esmu kādu atcerējusies un iepriecinājusi :)
Nejau atdarot ar sliktu kaut ko baigi panāksi,tas tiešām ir ļoti, ļoti bērnišķīgi!
16.03.2012 18:49 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man jau liekas, ka vīriešus var tik viegli saprogrammēt, sorry par šādu izteicienu. Kāpēc nerādīt, ka esi noskumusi, aizvainota, cik ļoti Tev svarīgi, lai Tev dāvina tās puķes, cik labi bija agrāk, un tu nesaproti, kas tagad ir noticis, ka viss mainījies utjpr. līdz bezgalībai, sievišķīga pačikstēšana neko sliktu nekad nav nodarījusi ;) Ar atspēlēšanos neko nepanāksi, sadusmosi un pati būsi tā sliktā beigās.
16.03.2012 18:54 |

Reitings 140
es skatos, ka lielākajai daļai ir šausmīgi svarīgi justies kā karalienēm, lai tik viņas visos svētkos un nesvētkos apdāvina kā mazus bērnus. Viena te pat vēl bija šokā, ka 8. martā dabūja tikai ziedus un pat nekādu dāvanu :D smiekli nāk.

nesaku par visām, bet liela daļa no man zināmajiem sievišķiem to tik vien gaida, ka vīrietis skraidīs un vienā laidā viņas apdāvinās ar ziediem un dāvanām, kamēr pašas tai pat laikā nepakustina ne pirkstu, lai sagādātu kādu pārsteigumu savam vīrietim. Un ne jau vienmēr (arī svarīgos svētkos) jābūt dāvanām, ziediem utt., ir cilvēki, kuriem svarīgāka šķiet pabūt kopā tajā dienā, ja tā vispār šķiet svarīga. Nav tak vienmēr jādāvina dāvanas, bet var pagatavot otram vakariņas, izdarīt kaut ko otra vietā vai vienkārši iedot buču un veltīt smaidu. Iemācieties tak novērtēt to, kas jums ir, nevis kaucat pēc dāvanām. Nu tas nāca prātā, lasot komentārus.

Atbildot uz diskusijas autores jautājumu, jāpiekrīt tām kas saka, ka tas ir tiešām bērnišķīgi. Nedari tā. Nav jau tev jātērē milzīgas summas uz dāvanām un pārsteigumiem, bet kaut ar buču apsveikt jau vajadzētu gan.
16.03.2012 19:38 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Nelasīju visu diskusiju!

Manējais man vienu reizi arī neuzdāvināja ziedus(īsti neatceros gadījumu), bet tad es nedaudz biju apvainojusies, izrunājām šo tēmu,m pateicu, ka man ļoti patīk, ka dāvina ziedus. Viņš pateica savu viedoskli, ka neredz jēgu dāvināt ziedus, jo viņi taču novīst(tipiski :D). Un ziniet, tagad nevieni svētki nav bijuši bez ziediem. Un ne jau tāpēc, ka redz es teicu, lai man dāvina ziedus, bet tāpēc, ka viņš to dara, jo zin, ka tas mani iepriecina.
Nu taču parunā ar puiku vispirms, domā, ka viņš speciāli tev svētkus grib bojāt? Vīrieši šādā ziņā ir ļoti dažādi, piemēram, mans bijušais man nesa ziedus katru reizi kā tikāmies! :)
16.03.2012 20:08 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ir muljkjiigi tagad vinju nesveikt, jo vinjsh neapsveica tevi... vinjsh varbuut pat nesaskatiis tur nekaadu likumsakariibu, vnk nospriediis, ka turpmaak tevi arii var nesveikt varda dienaa. Bet personiigi man taas davanas nav svariigas, jaa, es sanjemu davanas svetkos, biezhi ziedus, bet svariiga tomeer ir attieksme- vairaak miiljuma tadas dienaas, kaads paarsteigums, kaa romantiskas vakarinjas, vai romantiska pastaiga- tas ir veel patiikamaak par materiaalu daavanu... nu mani neapsveica 8 martaa, bet 9 mums bija idealas romantiskas vakarinjas, un mani neuztrauc, ka nav davanas, lidz shai diskusijai pat nebiju sakusi par davanu nozimigumu domat
16.03.2012 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits