Lielpilsēta vs mazpilsēta

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Iespaidojoties no nesen izveidotās diskusijas par iespēju strādāt Rīgā vai palikt pie puiša Liepājā, man radās jautājums - kur jūs dzīvojat, kāds ir jūsu vecums, attiecību stāvoklis, darbs? Vai esat apmierinātas vai tomēr labprātak dzīvotu laukos/pilsētā? (ok, Liepāja nav nekādi lauki :D )
Atbildot par sevi - man ir attiecības un dzīvojam Rīgā, tomēr apzinos, ka, ja vien būtu darba iespējas, daudz labāk par to pašu naudu varētu dzīvot kādā mazpilsētā. To arī vienmēr esmu gribējusi, arī ģimeni veidot Rīgā negribu - uzskatu, ka Rīga ir neforša vieta maziem bērniem. Tas laikam tāpēc, ka pati esmu laukos uzaugusi. Bēdīgi tikai, ka liela daļa mana vecuma jauniešu grib tikai uz Rīgu. Lauki paliek arvien tukšāki.
15.03.2012 10:34 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Pamatā dzīvoju Rīgā,dzīvoklī, bet ir vecākiem māja arī Ogrē. Man tomēr gribas kko mierīgāku, bet ne pa visam laukus. Man vajag to zaļumu, savu zemes pleķīti, kur savu miesu pasauļot. Labprāt ģimeni veidotu Cēsīs, Kuldīgā vai Ogrē.
15.03.2012 17:00 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
Dzīvoju Baltezerā privātmājā jau 5 gadus!
Dzimusi esmu Rīgā,un tur arī visu laiku iepriekš dzīvoju.
Ļoti patīk dzīvot šeit kur es dzīvoju,jo man patīk miers un klusums,un atbraucot mājās ir tāda,kā cita pasaule,jo dzīvoju privātā ciematā,kur svešie reti iemaldās.
Rīgā ne par ko negribētu dzīvot,bet piemēram Minhenes centrā ar lielāko prieku! Jocīgi :D
Visu laiku dzīvoju kopā ar draugu,bet šobrīd dzīvoju viena,jo draugs atrodas ārpus LV.
Ar ģimeni vēlētos dzīvot arī pieRīgā.
15.03.2012 17:08 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Dzīvoju divās vietās visu savu dzīvi - Rīgā (dzīvoklī) un Garciemā. Rīgā patīk, ka viss ir tuvu - veikali, kafejnīcas, universitāte.. Taču Garciems nav salīdzināms ar to! Tur ir jūra, mežs, fantastisks gaiss, siltumnīcā audzēti tomāti un puķu smarža dzestrajos vasaras rītos! (l) Ne pret ko nemainītu.
15.03.2012 19:16 |

Reitings 18
Reģ: 15.03.2012
Smaržu i-veikals piedāvā gan 100% oriģinālas brendu smaržas, gan analogās brendu smaržas, gan to dezodorantus par pievilcīgām cenām!

Mājas lapas nosaukums pavisam vienkārš... www.vienkarsi.lv

15.03.2012 20:37 |

Reitings 18
Reģ: 15.03.2012
Smaržu i-veikals piedāvā gan 100% oriģinālas brendu smaržas, gan analogās brendu smaržas, gan to dezodorantus par pievilcīgām cenām!

Mājas lapas nosaukums pavisam vienkārš... www.vienkarsi.lv

15.03.2012 20:37 |

Reitings 122
Reģ: 29.01.2009
Pati dzīvoju mazpilsētā un pašlaik darba nav. Šeit firmās un pašvaldības iestādēs caur paziņām pieņem darbā. Uz Rīgu negribētu, jo lielākā daļa algas tad aizietu istabiņas/dzīvokļa īrei. Nezinu kā būs nākotnē, bet visticamāk jau nekas cits neatliks, kā uz lielpilsētu pārvākties.
16.03.2012 12:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits