* Braucot mašīnā gandrīz vienmēr dungoju vai pat dziedu līdzi dziemām pa radio,varu to darīt tik dēliņa klātbūtnē, reti, ar tad, kad draugs blakus, nedziedu tikai tad, ja ir citi cilvēki mašīnā.
* Vēl braucot ar mašīnu mēdzu lamāties uz citiem šoferiem un gājējiem, gadās arī tā parupjāk izteikties. :)
* Kad ēdu M&M končas, vienmēr izberu visas un salieku pa čupiņām, katrā čupiņā ir pa vienai krāsai no katras, sāku ēst ar to čupiņu, kur vismazāk konču.
* Man ar to spoguli, ko te jau citas meitemnes minēja, ir tā, ka ne vienēr atgriežoties paskatos, ja atceros, tad to daru.
* Ļoti bieži virpinu pirkstos matu šķipsnu, tas man jau gadiem. Esmu dzirdējusi, ka tā skaitoties koķetēšāna, bet es to varu darīt pat mājās skatoties TV vai sēžot pie komja.
* Cenšos nekavet, labāt ieradīšos ātrāk nekā kavēšu, tas man no mammas, jo viņa vienmēr kavē. :)
* Arī pirms gulēšanas izgludinu ar roku palagu, lai nav gružu, kas traucē gulēt.
* Ļoti bieži, gandrīz katru vakaru, aizmiegu pie TV, tad atmostos un slēdzu ārā, citreiz pēc tam vair nevaru aizmigt, bet TV vairs iekšā slēgt negribās. :)
* Lasīt arī labāk patīk pilnīgā klusumā, īpaši kādu mācību materiālu, liekas, ka troksnis sit nost domas un nevaru koncentrēties.
* Mēdzu izvairīties no paziņām sabiedriskās vietās, ja negribās ne ar vienu runāt vai satikt, tad varu izlikties, ka neredzu to cilvēku vai arī mainīt virzienu, lai tikai nebūtu jāsatiek.
* Krāsojot skropstas nekad neveru muti vaļā.
* Mēdzu naktīs pa miegam runāt. :)
* Pirms iziešanas no mājas vienmēr pasaku "Čau!" savai kaķenei. :)
Gan jau ir vēl šis tas, bet uz momentu navaru atcerēties.