Es bulciņas, kūkas, maizītes utt. ēdu, apgraužot malas apkārt tā, lai pēdējais paliek vidiņš. Saprotu, ka no malas var izskatīties diezgan jocīgi, sevišķi, ja mēģinu tāpat apēst, piemēram, burgeru :D
Dažādas želejkonfektes un Skittles, un vispār šāda veida saldumus (patiesībā visu :D) ēdu secībā no negaršīgākā uz garšīgāko, tāpat ēdot cenšos garšīgāko kumosu atstāt pēdējo.
Neēdu neko, kas ir kaut nedaudz apkaltis vai vecs - piemēram, ledusskapī stāvējušam gurķim pirms ēšanas nogriezīšu apkaltušo, riebīgo galu un izmetīšu, utt. Krējums mājās vienmēr ir divas burciņas - draugs ēd iesākto, bet es jaunu, kuru viņš pēc tam pabeidz. Ja es neredzu, ka viņš gatavo salātus no iesāktās, tad viss ok :D Ja redzu, ka ņem iesākto burciņu, pārliecināšos, vai augšpusē nav sastāvējies tas šķidrumiņš.
Jogurtu, krējumu vienmēr pirms ēšanas izmaisu, lai viendabīga masa, jo, ja ēdiens izskatās labāk, tas garšo labāk :D
Guļu tikai un vienīgi kaila, jo man ir neērti, ja kkas uzvilkts, šķiet, ka traucē.
Kleita man ir mīļākais un ērtākais apģērba gabals, arī svārki. Reizēm, kad esmu uzvilkusi kleitu, un kāds saka, lai uzvelku taču bikses, jo būs ērtāk, atbildu, ka man ērtāk ir kleitā, un, ka nepatīk bikses, jo man biksēs nav ērti - cilvēkiem ieplešas acis, un viņi nesaprot, kā tā var būt.
Arī bieži aiztieku matus - pārbraucu ar roku pāri galvai, atmetot visus matus uz aizmuguri, līdz ar ko mati bieži vien jau pēcpusdienā izskatās taukaini, lai gan mazgāju katru dienu.
Agrāk arī vienmēr izkāpu no gultas tikai ar labo kāju, tagad sapratu, ka pēdējā laikā vairs par to tā nepiedomāju.
Man mājās var būt nekārtība, ja nav laika kārtot, bet, kad ķeršos klāt, visam jābūt perfekti. Esmu nekārtīga pedante :D Bet jā, man daudzām lietām ir sava kārtība, arī, kā jau tika minēts, šķīvjiem virtuvē utt. Ja kāds saliek ne pēc lieluma vai kā savādāk, neaizrādu, bet sakārtoju pa savam.
Arī skaitu malkus, kad dzeru ūdeni.
Regulējot televizoram skaņu, parasti apstājos uz sev tīkamiem skaitļiem, parasti nepāra skaitļiem.
Ieejot telpā ar ielas apaviem, iešu lieliem soļiem un arī centīšos uz pirkstgaliem, lai mazāk piestaigātu :D
Arī galvā pārrēķinu visus skaitļus vai matemātiskas darbības.
Arī nepatīk, ja cilvēki man pieskaras, izņemot draugu un pašus tuvākos draugus. Ne visai patīk, arī, ja pieskaras vecāki.
Varu piecelties 4 stundas pirms iziešanas no mājas vai tikšanās, vai brīža, kad man kkur jābūt, un vienalga nokavēt.
Arī visu, kas jādara, galvenokārt daru pa naktīm, jo pa dienu vienkārši nedarās :D Ok, varu sakārtot māju, utt., bet rakstīt darbus vai ko svarīgu darīt - tikai un vienīgi pa nakti, pa dienu/no rīta/vakarā varu pat nemēģināt, nesanāks.
Aizkarus arī aizveru perfekti, lai nepaliek ne šķirbiņa, bet daru to tādēļ, lai no rīta neiespīdētu saule, un, nedod Dievs, es nepamostos ātrāk, kā vajadzīgs :D
Kad vīrietis pieceļas, uzreiz aizņemu visu gultas platību - pa vidu un zvaigznītē. Tā daru arī, ja guļu viena, bet tad tā zvaigznīte nav tik plati un nešķiet tik patīkami, kā pēc visas nakts gulēšanas "iespiestai" vienā pusē :D
Arī nekad nelieku maizi ar apakšu uz augšu. Ja kāds tā ir nolicis, apgriežu otrādi.
Matus gan man patīk mazgāt tieši dušā, ļoti nepatīk mazgāt matus tāpat vien. Ērtāk ir ieiet dušā un visu izdarīt reizē, bet, tā kā eju dušā vismaz 2x dienā, ar to nav problēmu. Ja jāmazgā mati kkad tāpat vien, drīzāk arī ieiešu dušā, ja vien nav ļoti jāsteidzas un galīgi nav laika.
Nicoleti - kādēļ, kad nokrīt ķemme, uzkāp virsū, pirms pacelt? Arī kāda māņticība? Man interesē :)
Man šķiet interesanti, ka ļoti daudzas minēja, ka neatbild uz svešiem numuriem. Gribu jautāt, kāds tam ir iemesls? Man nekad vispār pat nav ienācis prātā neatbildēt svešam numuram, jo man var zvanīt dažādu iemeslu dēļ, gan darba darīšanās, gan draugi no kādiem citiem numuriem, gan vienkārši dažādās darīšanās, kas svarīgāk, kas ne tik svarīgi, un ne vienmēr es tieši zinu, ka man zvanīs. Kā arī man tiešām sanāk ļoti bieži pieņemt zvanus no svešiem numuriem, tādēļ tas tiešām šķiet dīvaini, ka kāds neatbild uz zvaniem.