dīvainības

Reitings 86
Reģ: 29.01.2009
labvakar, meitenes! :)

tikko uzgāju šo rakstu spokos un aizdomājos, kā ir ar citiem cilvēkiem, jo mums katram taču ir savas dīvainības, ne tā ? būtu interesanti salīdzīnāt !
Zinu, ka ir bijušas diskusijas par puišu dīvainībām, bet , manuprāt, arī mēs varam ar viņiem konkurēt šīs tēmas ietvaros :D

Es, piemēram, esmu iedomājusies, ka apēdot saldējumu, pāriet nogurums un bezspēks, jo viņš ir tāds atvēsinošs un kad to apēdu, ir tāda sajūta, ka parādās enerģija! (apzinos, ka tas ir placebo efekts) :-D protams, varētu baigo listu uztaisīt, jo nenoliedzu, ka esmu dīvaina, bet kā ar jums ? :)
12.03.2012 18:57 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
man otradak ka Zakjim, vienmer skaljumu griezu uz nepara skaitljiem :D
pat, ja man saka un es zinu, ka nevajag kaut ko konkretu darit,es tapat daru :D ja man pasaka, nenem lietussargu, ara smalks lietutinsh tikai, bus tev lieks smagums beigaas, es taapat panemu un beigaas arii taa ir, ka besos - kaaadaa sakaraa es to lietussargu njeemu :D
zobus tiiru 2x no riita, 2x vakaraa.
reizeem, piemeeram, ja eedu cepumus, tad taa nemanaami sanaak, ka iegrauzhos vienaa, peectam njemu citu un beigaas tikai pamanu, ka viens vai divi palikushi iegrauzti.. un galvenais, ka tajaa procesaa es vinjus nekad nepamanu :D
tagad peedeejaa laikaa biezhi veedinu istabu, nezinu, liekas, ka nav pietiekami tiira gaisa tieshi istabaa.
pirms eju no maajas, vairaakas reizes somaa tomeer parbaudu, vai viss liidzi - telefons, atslegas, maks, planotajs utt.
13.03.2012 12:14 |

Reitings 633
* ieejot tualetē ne savās mājās (sabiedriskajā tualetē, kafejnīcās, citu cilvēku mājās utt) aizslēdzot durvis vienmēr pārbaudu, vai tās patiešām ir ciet.
13.03.2012 12:24 |

Reitings 5478
*Vienmēr pa visu māju staigāju tikai ar zeķītēm vai basām kājām,RIEBJAS man čības,par ko man parasti (!!!) aizrāda

Vislielākā dīvainība :D
13.03.2012 12:27 |

Reitings 123
Reģ: 13.12.2011
- Mēdzu spoguļoties skatlogos.

- Maizi uz galda vienmēr lieku ar griezto pusi uz galda vidu, ja redzu uz ārmalu tad apgriežu otrādi. (vecmammas māņticība)

- Uztraukumā kožu lūpās un vaigu iekšpusē, reizēm dziedu no uztaukuma.

- Tortes, kūkas un bulciņas sāku ēst no augšpuses.

- Uz akas vākiem nekad nekāpju ar kreiso kāju- vienmēr ar labo, vai aku apeju.

- Traukus mazgāju noteiktā secībā, ja kaut kas paliek nemazgāts, tad arī paliek nemazgāts līdz nākamajai reizei. :D

- Draugi ir teikuši, ka mēdzu smieties miegā.

- Nepatīk iet atmuguriski, toties patīk skriet tādā veidā.

Es esmu ļoti dīvaina vispār. Ir vēl un vēl lietas, ko mēdzu darīt.
13.03.2012 12:37 |

Reitings 1052
- neciešu, ja iepakojumi novietoti ar priekšpusi pret sienu. visa kosmētika, pārtika, sadzīves ķīmija man stāv tā, lai priekšpuse būtu vērsta uz āru, nevis pret sienu
- arī es sliktu iedomājoties spļauju pār kreiso plecu 3x, no gultas kāpju ārā ar labo kāju, noslauku un nopūšu sliktās domas no sevis, un atgriežoties pēc kaut kā aizmirsta mājās, ieskatos spogulī
- nepārtraukti runājos ar savu kaķi un saucu to par savu bērnu
- nepatīk runāt ar svešiem cilvēkiem pa telefonu
- ļoti bieži mazgāju drēbes. un pat segas, spilvenus. gribas, lai viss būtu tīrs un svaigs
- jūtos ļoti neērti, ja no pārtikas veikala izeju neko nenopirkusi
13.03.2012 13:23 |

Reitings 6324
O, Nikolette, es arī matus mazgāju ārpus dušas :D Es nemāku dušā mazgāt, pār vannas malu šķiet ērtāk :D
- Traukus mazgāju noteiktā kārtībā - krūzes, bļodas, šķīvji, un tad panna/ katls, tad dakšas/naži/karotes Naži vienmēr ir pēdējie, ko mazgāju un krūzes pirmās. Šķiet, ka sāku mazgāt no vieglākā uz grūtāko, jo galda piederumi parasti sabirst izlietnē.
- Man patīk jaunas bundžiņas utt., tādēļ nekad nepērku kosmētiku lielos iepakojumos, zinu, ka man apniks un sākšu leitot ellīgi daudz, lai ātrāk beigtos. Gandrīz nekad nepērku 2 vienādus līdzekļu pēc kārtas - krēmus, tonikus utt., vienmēr šķiet, ka var atrast labāku.
13.03.2012 14:12 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Lasu diskusiju un 90% nav nekas dīvains.
13.03.2012 14:16 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Es bulciņas, kūkas, maizītes utt. ēdu, apgraužot malas apkārt tā, lai pēdējais paliek vidiņš. Saprotu, ka no malas var izskatīties diezgan jocīgi, sevišķi, ja mēģinu tāpat apēst, piemēram, burgeru :D
Dažādas želejkonfektes un Skittles, un vispār šāda veida saldumus (patiesībā visu :D) ēdu secībā no negaršīgākā uz garšīgāko, tāpat ēdot cenšos garšīgāko kumosu atstāt pēdējo.
Neēdu neko, kas ir kaut nedaudz apkaltis vai vecs - piemēram, ledusskapī stāvējušam gurķim pirms ēšanas nogriezīšu apkaltušo, riebīgo galu un izmetīšu, utt. Krējums mājās vienmēr ir divas burciņas - draugs ēd iesākto, bet es jaunu, kuru viņš pēc tam pabeidz. Ja es neredzu, ka viņš gatavo salātus no iesāktās, tad viss ok :D Ja redzu, ka ņem iesākto burciņu, pārliecināšos, vai augšpusē nav sastāvējies tas šķidrumiņš.
Jogurtu, krējumu vienmēr pirms ēšanas izmaisu, lai viendabīga masa, jo, ja ēdiens izskatās labāk, tas garšo labāk :D
Guļu tikai un vienīgi kaila, jo man ir neērti, ja kkas uzvilkts, šķiet, ka traucē.
Kleita man ir mīļākais un ērtākais apģērba gabals, arī svārki. Reizēm, kad esmu uzvilkusi kleitu, un kāds saka, lai uzvelku taču bikses, jo būs ērtāk, atbildu, ka man ērtāk ir kleitā, un, ka nepatīk bikses, jo man biksēs nav ērti - cilvēkiem ieplešas acis, un viņi nesaprot, kā tā var būt.
Arī bieži aiztieku matus - pārbraucu ar roku pāri galvai, atmetot visus matus uz aizmuguri, līdz ar ko mati bieži vien jau pēcpusdienā izskatās taukaini, lai gan mazgāju katru dienu.
Agrāk arī vienmēr izkāpu no gultas tikai ar labo kāju, tagad sapratu, ka pēdējā laikā vairs par to tā nepiedomāju.
Man mājās var būt nekārtība, ja nav laika kārtot, bet, kad ķeršos klāt, visam jābūt perfekti. Esmu nekārtīga pedante :D Bet jā, man daudzām lietām ir sava kārtība, arī, kā jau tika minēts, šķīvjiem virtuvē utt. Ja kāds saliek ne pēc lieluma vai kā savādāk, neaizrādu, bet sakārtoju pa savam.
Arī skaitu malkus, kad dzeru ūdeni.
Regulējot televizoram skaņu, parasti apstājos uz sev tīkamiem skaitļiem, parasti nepāra skaitļiem.
Ieejot telpā ar ielas apaviem, iešu lieliem soļiem un arī centīšos uz pirkstgaliem, lai mazāk piestaigātu :D
Arī galvā pārrēķinu visus skaitļus vai matemātiskas darbības.
Arī nepatīk, ja cilvēki man pieskaras, izņemot draugu un pašus tuvākos draugus. Ne visai patīk, arī, ja pieskaras vecāki.
Varu piecelties 4 stundas pirms iziešanas no mājas vai tikšanās, vai brīža, kad man kkur jābūt, un vienalga nokavēt.
Arī visu, kas jādara, galvenokārt daru pa naktīm, jo pa dienu vienkārši nedarās :D Ok, varu sakārtot māju, utt., bet rakstīt darbus vai ko svarīgu darīt - tikai un vienīgi pa nakti, pa dienu/no rīta/vakarā varu pat nemēģināt, nesanāks.
Aizkarus arī aizveru perfekti, lai nepaliek ne šķirbiņa, bet daru to tādēļ, lai no rīta neiespīdētu saule, un, nedod Dievs, es nepamostos ātrāk, kā vajadzīgs :D
Kad vīrietis pieceļas, uzreiz aizņemu visu gultas platību - pa vidu un zvaigznītē. Tā daru arī, ja guļu viena, bet tad tā zvaigznīte nav tik plati un nešķiet tik patīkami, kā pēc visas nakts gulēšanas "iespiestai" vienā pusē :D
Arī nekad nelieku maizi ar apakšu uz augšu. Ja kāds tā ir nolicis, apgriežu otrādi.
Matus gan man patīk mazgāt tieši dušā, ļoti nepatīk mazgāt matus tāpat vien. Ērtāk ir ieiet dušā un visu izdarīt reizē, bet, tā kā eju dušā vismaz 2x dienā, ar to nav problēmu. Ja jāmazgā mati kkad tāpat vien, drīzāk arī ieiešu dušā, ja vien nav ļoti jāsteidzas un galīgi nav laika.

Nicoleti - kādēļ, kad nokrīt ķemme, uzkāp virsū, pirms pacelt? Arī kāda māņticība? Man interesē :)

Man šķiet interesanti, ka ļoti daudzas minēja, ka neatbild uz svešiem numuriem. Gribu jautāt, kāds tam ir iemesls? Man nekad vispār pat nav ienācis prātā neatbildēt svešam numuram, jo man var zvanīt dažādu iemeslu dēļ, gan darba darīšanās, gan draugi no kādiem citiem numuriem, gan vienkārši dažādās darīšanās, kas svarīgāk, kas ne tik svarīgi, un ne vienmēr es tieši zinu, ka man zvanīs. Kā arī man tiešām sanāk ļoti bieži pieņemt zvanus no svešiem numuriem, tādēļ tas tiešām šķiet dīvaini, ka kāds neatbild uz zvaniem.
13.03.2012 14:19 |

Reitings 130
Reģ: 03.07.2011
-nepatīk runāties pa telefonu, ja vien nezvana mamma, māsa vai draugs. Vienmēr uztraucos pirms kādam zvanu, vai ceļu telefonu,pat ja jāpierakstās pie friziera.
-patīk dzert tēju tikai no vienas krūzes, kura nāca līdzi kelogsiem :D pārējās krūzes stāv nelietotas.
-zem spilvena turu telefonu, lūpu balzāmus (kādus 3), salvetes un visu ko vēl.
-sabiedriskajā transportā vienmēr baidos nokavēt savu pieturu, kaut ne reizi tā nav gadījies.
-nekad neizdzeru kafiju, tēju līdz galam.
-bieži izvairos no pazīstamiem cilvēkiem sabiedriskās vietās, vispār jūtos ērti tikai dažu tuvāko cilvēku klātbūtnē.
- veikalā pērku tikai akcijas preces, pat vairākas uzreiz, ja pat nav vajadzīgas.
-patīk pirkt kosmētiku lielos kvantumos, kaut pēc tam gandrīz neko no tā nelietoju.
-patīk lasīt vecas grāmatas un meklēt bēniņos visādas vecas lietas.
13.03.2012 14:21 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Aaaaak, šausmas :D Drusku aizrakstījos :D
13.03.2012 14:23 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Nē, tomēr ir te kaut kas pavisam dīvains!
Jopcik, maz...maz, pēc katras ēdiena gatavošanas pērc jaunu pannu???
13.03.2012 14:27 |

Reitings 6324
Es svešiem numuriem ceļu bez problēmām, jo parasti aptuveni nojaušu, kas varētu zvanīt, bet pašai tiešām Riebjas zvanīt, lai pierakstītos un vienkārši zvanīt kādam, kas nav mans draugs. Darbā ar to bija iekšēja neapmierinātība, jo regulāri vajadzēja apzvanīt studentus, vidusskolas un man tās bija elles mocības, bet zinu daudzus, kuriem tā ir. Vasarā ar mani kopā strādāja meitene, kurai prakse un patika runāt pa telefonu, tad nu tā tik laimīga bija - dabūja izpļāpāties :D
13.03.2012 14:40 |

Reitings 4129
Manī dīvains ir tas, ka manī nekā dīvaina nav :D Bet tiešām. Vienīgi ēdot mājās VIENMĒR netīšām uzmetu ēdienu uz drēbēm. Bet to vīrietis skaidro ar manu piedzimšanu cūkas gadā. :D
13.03.2012 14:40 |

Reitings 8407
It kā tā nav dīvainība, bet esmu ļoti neveikla, visu laiku kaut kur ieskrienu, atsitos - par mani ģimenē smejas un saka, ka uz poda kāju arī varētu salauzt, bet vienu dienu uz poda pēdā krampis iemetās, tad jau laikam arī kāju varētu salauzt. :D
13.03.2012 14:48 |

Reitings 5709
Man arī nepatīk, kad zvana sveši nr. Šķiet, ka kaut ko sliktu esmu izdarījusi. Vēl vairāk nepatīk, kad zvana "unknown", tad tāāāds satraukums. Parasti izslēdzu skaņu un skatos, kā ekrānā zvana. Briesmīgi stulbi.

Un man arī šķiet, ka man nekādu tāādu dīvainību nav. Kārtošanas un tīrīšanas paradumus neuzskatu par dīvainībām, manuprāt, tīri normāli, ka ir iestrādājusies kāda noteikta sistēma, kādā kaut ko darām. Man arī ir tāpat.
Grāmatas, drēbes, kosmētiku arī kārtoju ļoti noteikti. Tā esmu pieradusi, tā man ir ērti.

Laikam tāda tiešām dīvaina ir mana patika pret sildīšanos ar fēnu. Patīk, kad to silto gaisu pūš virsū. (s)
13.03.2012 14:51 |

Reitings 120
Lasot visu laiku smaidiju, jo tiesam ir daudzas lietas, kas mus visas vieno! :)
Par manam divainibam:
- ari nepatik atbildet uz nezinamiem nr;
- Draugiem.lv vestules uzreiz neizlasu;
- Pirms nolieku traukus / kruzes / vazes uz edamgalda, apaksa palieku palikni - vienmer un jebkados apstakljos. Nepatik likt tiesi uz galda virsmas;
- Edot vienmer sanak kaut ko uzmest sev virsu :);
- Raustu un plukaju sev matus - aiz neko darit, bet publiskas vietas tas dazkart izskatas divaini;
- Krasojot skropstas, atveru plasi muti valja - nu nekadi nevaru atradinaties no si divaina ieraduma :);
- Partik pamacit citus par veseligu dzives veidu - visbiezak dazadus padomus dabu dzirdet mana nabaga mamma :)
- Nepatik resni cilveki (kas ir paredusies, nevis kadu slimibu ietekme);
- Dusmojoties nekad neraudu, nekliedzu utt, bet nerunaju - no si stulba un divaina paraduma gan jatiek valja.
Gan jau vel kaut kas :)
13.03.2012 14:52 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
A kā Tu atšķir, kurš "pārēdies" un kurš slimības dēļ korpulents? :D
13.03.2012 14:56 |

10 gadi
Reitings 10290
A kā Tu atšķir, kurš "pārēdies" un kurš slimības dēļ korpulents?

tieši to pašu nodomāju.
13.03.2012 14:58 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kefiiru eedu ar dakshinju.

Arii, kad iedomaajos kaut ko sliktu, tad nemanaami censhos 3 reizes nospljauties paar kreiso plecu un piesist pie koka 3 reizes. Iesaakas maza panika, ja nekur tuumaa koka nav.

Graamatas paarkaartoju vismaz reizi meenesii, bet katru rezi izmainu sisteemu - tad peec autoriem, tad nosaukumiem, peec kraasaam, peec zhanra, peec biezuma, peec augstuma utt :D

Arii nepatiik, kad pieskaras cilveeki - patiik tikai, ja pieskaras draugs un 3 manas draudzenes. Man pat vecaaku pieskaarieni nepatiik. Aaaa, un veel manas abas omiites un opiishi var pieskaarties.
13.03.2012 14:58 |

Reitings 5709
Diez vai dīvainība, taču mājās vienmēr jābūt svaigiem ziediem. Ja nav, jūtos dīvaini un tā.. kā ne mājās.
13.03.2012 14:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)