dīvainības

Reitings 86
Reģ: 29.01.2009
labvakar, meitenes! :)

tikko uzgāju šo rakstu spokos un aizdomājos, kā ir ar citiem cilvēkiem, jo mums katram taču ir savas dīvainības, ne tā ? būtu interesanti salīdzīnāt !
Zinu, ka ir bijušas diskusijas par puišu dīvainībām, bet , manuprāt, arī mēs varam ar viņiem konkurēt šīs tēmas ietvaros :D

Es, piemēram, esmu iedomājusies, ka apēdot saldējumu, pāriet nogurums un bezspēks, jo viņš ir tāds atvēsinošs un kad to apēdu, ir tāda sajūta, ka parādās enerģija! (apzinos, ka tas ir placebo efekts) :-D protams, varētu baigo listu uztaisīt, jo nenoliedzu, ka esmu dīvaina, bet kā ar jums ? :)
12.03.2012 18:57 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man pilnīgi pretēji - varu koncentrēties uz mācībām u.c. svarīgām lietām tikai tad, ja pilnīgs klusums:)
12.03.2012 21:41 |

Reitings 2224
Mežāze- apradi jau pa šīm pāris stundām pie nagiem? :)
12.03.2012 21:52 |

Reitings 2230
oi, man tādu daudz laikam.
-Nekad uz dakšiņas kopā nespraužu vairākus produktus- piem., ja ēdu kartupeļus ar kotleti un salātiem, tad vispirms ēdīšu sausus kartupeļus, tad paņemšu salātus,apēdīšu tos un tad ņemšu kotleti.
-Kad eju ēst vakariņas, paņemu līdzi glāzi ar pienu, nolieku uz galda un vienmēr aizmirstu izdzert.
-Es arī esmu no tām, kas segā iekokonējas kā kūniņā.
-Naktīs guļu ar zeķītēm (arī vasarā)
-Ja esmu jau uzvilkusi apavus un atceros, ka kaut kas istabā aizmirsies, tad skrienu pakaļ cik ātri varu un tik pat ātri ārā. laikam liekas, ka tā piebirdināšu paklāju mazāk, kā vnk ejot.
-Uz svešiem podiem nesēžu vai arī malu rullēju ar tualetes papīru :-D
-Man paliek slikti, ja vairākas sekundes kasa kādu ķermeņa daļu (draugs, skatoties tv, bieži čubinās ap roku vai kaklu)
-Aizmiegu tikai uz kreisā sāna
-Šokolādes batoniņiem apgraužu vispirms to šokolādi, kas ir apkārt un tad sūkāju vidu
-Pirms gulētiešanas vienmēr ar rokām izgludinu palagu un pārbaudu vai nav kāda drupača uzkritusi
-Ēdot vienmēr nosmērējos
-Šķaudu no spilgtas gaismas, saules, sniega un auksta laika
12.03.2012 21:57 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
no rītiem, no gultas izkāpju tikai ar labo kāju :D tas man šķiet murgaini , bet tagad es to daru automātiski jau 3. gadu, tā teiciena iespaidā "Ar kreiso kāju izkāpis esi ? ":D lai būtu normāls garīgais.

Dažreiz nevelku konkrētās drēbes, jo šķiet, ka tad diena nebūs izdevusies.

Īstenībā esmu ļoti māņticīga, izejot no mājas, vienmēr skatos spogulī

Vienmēr visu pārbaudu , izejot no mājas - gludekli, gāzi , krāsni :D

Atbraucot uz mājām - vienmēr pārbaudu , dažreiz varu divas reizes - vai mašīnai izdslēdzu gaismas
12.03.2012 22:02 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Mežāze- apradi jau pa šīm pāris stundām pie nagiem?

Jā, viss ir ok:)
Paldies vēlreiz!;)
12.03.2012 22:05 |

Reitings 12651
titanium, es arī kāpju tikai ar labo kāju, bet, zini, man vienmēr arī ir labs garīgais..laikam jau tāpēc :D :D
12.03.2012 22:26 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
man patīk aiztikt matus
riebjas,ja kaut kas ir apkaltis,desa,gurķis,majonēze
nepatīk,ka krējumam tāds šķidrums augšā,tad liekas,ka vecs
ja nopērku ko jaunu,visu veco metu ārā
patīk gludināt,kārtot,tīrīt,tas mani uzmundrina
cenšos ieskaidrot,ka esmu puķkope
ēdu tikai sarkanos un violetos skitlus
dzeru tēju bez cukura,jo slinkums likt klāt
plānotājā vienmēr ir saraksts ar to,ko man gribās,tad lepni svītroju ārā
parasti nenopērku to,ko man gribās,bet kaut ko lieku,bet vajag vismaz 1 lietu no saraksta.
nepatīk celt svešus numurus un zvanīt svešiem cilvēkiem
vienmēr beidzu ēst,atstājot uz šķīvja garšīgāko,tad tikai to apēdu
neizdzeru visu tēju-bet tieši tēju
12.03.2012 22:41 |

Reitings 1449
nu jā,spoguļojos skatlogos
un lieku lielas saulesbrilles,jo nepatīk,ka man skatās acīs sveši
12.03.2012 22:42 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
^ Telefonam vienmer ir nosleegta skanja.
^ Loti npatiik briivdienas runat pa telefonu. (lai gan darbaa nav ar to problemu)
^ tikai looooti retos gadijumos ieshu uz publisko tualeti. Taa kaa darbaa nekas cits neatliek eju tikai vienaa noteiktaa kabiinee. Un ja taa ir aiznemta naaku atpakal veelaak.
^ieejot veikalaa vienmer noperku uudeni, pat ja nesmu izslapusi.
^looti nepatiik staveet dushaa ar aizvertaam aciim
^ nepatiik ja cilveki man pieskaras. (drags,mamma un teetis neskaitaas)
^ja es atrodu kko jaunu kas man garsho edishu to ganriz katru dienu lidz briidim kamer es uz sho edienu vairs paskatiities nevaru.
^tiiru savas kakjenes kasti vismaz 5x dienaa
^ loti patiik futbols bet puisim veljoprojam saku ,ka nepatiik
^uudeni dzeru no viina glaazes vai pudeles. savaadaak nepatiik
^ tiiru rokas ar dezinfekteejosho kreemu looti biezi jo neptiik pieskarties rokturiem

noteikti ir vel daudzas lietas ko neuzraxtiju
12.03.2012 22:43 |

Reitings 2784
aaa vel es skaudu tieshi 5cas reizes peec kaartas, un taadi 'chew-che-che-che-chew' vien man sanaak. Darba biedri un gimene saka, ka es skaudu taa kaa kakjis.
12.03.2012 22:49 |

Reitings 1449
njaa,te jau var visu laiku papildinaat..
man ari nepatik,ka man kkads pieskaras un pēdējās dienas darbā,visi ejot man garām man pieskarās,jo saka,ka man tāda aura,ka griboties :D
grrrr...

man bail no tumsas
un viemēr,kad eju pa ielu,iztēlojos reksi,vai kkādus tādus seriālus,kur uzbrūk sievietēm tumsā :D
12.03.2012 22:49 |

Reitings 349
* Braucot mašīnā gandrīz vienmēr dungoju vai pat dziedu līdzi dziemām pa radio,varu to darīt tik dēliņa klātbūtnē, reti, ar tad, kad draugs blakus, nedziedu tikai tad, ja ir citi cilvēki mašīnā.
* Vēl braucot ar mašīnu mēdzu lamāties uz citiem šoferiem un gājējiem, gadās arī tā parupjāk izteikties. :)
* Kad ēdu M&M končas, vienmēr izberu visas un salieku pa čupiņām, katrā čupiņā ir pa vienai krāsai no katras, sāku ēst ar to čupiņu, kur vismazāk konču.
* Man ar to spoguli, ko te jau citas meitemnes minēja, ir tā, ka ne vienēr atgriežoties paskatos, ja atceros, tad to daru.
* Ļoti bieži virpinu pirkstos matu šķipsnu, tas man jau gadiem. Esmu dzirdējusi, ka tā skaitoties koķetēšāna, bet es to varu darīt pat mājās skatoties TV vai sēžot pie komja.
* Cenšos nekavet, labāt ieradīšos ātrāk nekā kavēšu, tas man no mammas, jo viņa vienmēr kavē. :)
* Arī pirms gulēšanas izgludinu ar roku palagu, lai nav gružu, kas traucē gulēt.
* Ļoti bieži, gandrīz katru vakaru, aizmiegu pie TV, tad atmostos un slēdzu ārā, citreiz pēc tam vair nevaru aizmigt, bet TV vairs iekšā slēgt negribās. :)
* Lasīt arī labāk patīk pilnīgā klusumā, īpaši kādu mācību materiālu, liekas, ka troksnis sit nost domas un nevaru koncentrēties.
* Mēdzu izvairīties no paziņām sabiedriskās vietās, ja negribās ne ar vienu runāt vai satikt, tad varu izlikties, ka neredzu to cilvēku vai arī mainīt virzienu, lai tikai nebūtu jāsatiek.
* Krāsojot skropstas nekad neveru muti vaļā.
* Mēdzu naktīs pa miegam runāt. :)
* Pirms iziešanas no mājas vienmēr pasaku "Čau!" savai kaķenei. :)

Gan jau ir vēl šis tas, bet uz momentu navaru atcerēties.
12.03.2012 22:52 |

Reitings 2784
curious

es biezi vien pakluupu ai kkur ieskrienu darbaa ejot garam cilvekiem ,meginot no vinjiem izvairrities. Maneejie jau zina kaapeec taa, tapec vienmer pasmejas
12.03.2012 22:52 |

Reitings 5395
es ar esmu no tiem, kam nepatīk, ja pieskaras, bet man attiecībā no garstāvokļa ir reizes, kad kaitina arī vecāku un radu pieskārieni :D
12.03.2012 22:53 |

Reitings 1449
man zini no kā ir trauma,ka 3 reiz ejot iekšā Origo no gogoļa ielas pienāk kaut kāds urla un apķer un man tā ir gadījies 3 reizes,tiešām pretīgi,pēc tam jūtos netīra :(

Reitings 2784
ezis

par kakjeni man ir tas pats., vienmeer atvados.

Reitings 1449
es runāju ar savu orhideju,jo ceru,ka viņa nenokaltīs :D
jo manējais par katru puķi,ko atstieju smejas un prasa,nez cik ilgi izturēs :D
orhidejai kaut kāds asns parādījies :D

kavēt man paniski bail :D
nesen es gāju uz autobusu,to nokavēju,negribēju gaidīt 15min,gāju uz tramvaju,kamēr aizgāju tas arī nokavēts,jāgaida 20min, bet man pēc 5 jābūt noteiktā punktā,tad es gāju ar kājām,apnika un ņēmu taksi :D
12.03.2012 22:56 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Interesanta diskusija. Man nenāk prātā neviena dīvainība, jo viss, ko es daru, man liekas absolūti normāls un ne-dīvains. Citi cilvēki ir brīnījušies par to, ka es ārkārtīgi daudz runāju ar kaķi, par to, ka es nedzeru kafiju un par manu spēju aizmigt jebkurā vietā ļoti īsā laikā. Katru rītu, braucot uz darbu, un vakarā, brauot no darba, es sab. transportā aizmiegu. Vienu reizi pat aizmigu darbā, lasot garlaicīgu dokumentu.
12.03.2012 23:06 |

Reitings 8968
Visu eedu ar daksu, tapec zupas parsvaraa needu :D
Riita teeju nekad neizdzeru liidz galam, nu vienmer vismaz kaut kas paliek :D
Ja ir slapja viena roka, obligaati jaasaslapina otra :D
Nezeligi daudz skatos spogulii, it seviski kad man patik kada izskatos :D
Riebjas, kad cilveeki zavajas, es tiesam nevaru izturet un tas vienmer man sabojaa gariigo :u.t.t. :D
12.03.2012 23:07 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jebkuras sabiedriskās durvis atveru ar piedurkni, plecu, elkoni, kāju, lai tikai nepieskartos, drošvien dīvaini tas nav, bet nereti no malas izskatās komiski kā es tur cīnos.;)
12.03.2012 23:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)