dīvainības

Reitings 86
Reģ: 29.01.2009
labvakar, meitenes! :)

tikko uzgāju šo rakstu spokos un aizdomājos, kā ir ar citiem cilvēkiem, jo mums katram taču ir savas dīvainības, ne tā ? būtu interesanti salīdzīnāt !
Zinu, ka ir bijušas diskusijas par puišu dīvainībām, bet , manuprāt, arī mēs varam ar viņiem konkurēt šīs tēmas ietvaros :D

Es, piemēram, esmu iedomājusies, ka apēdot saldējumu, pāriet nogurums un bezspēks, jo viņš ir tāds atvēsinošs un kad to apēdu, ir tāda sajūta, ka parādās enerģija! (apzinos, ka tas ir placebo efekts) :-D protams, varētu baigo listu uztaisīt, jo nenoliedzu, ka esmu dīvaina, bet kā ar jums ? :)
12.03.2012 18:57 |

Reitings 101
Reģ: 19.03.2009
Es katru rītu speciāli piedomāju, ar kuru kāju jākāpj āra no gultas (kura kāja pirmā pieskarsies zemei) - kaut vai jāapmet trīs kūleņi, bet izkāpšu ar labo :D
un spogulī skatīšanos, kad atgriežos pēc kaut kā aizmirsta, piekopju jau sen :D
12.03.2012 20:24 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es vēstules dr.lv izlasu uzreiz, bet atbildēt varu pat pēc 3 dienām.
Atnākot mājās, vispirms ieslēdzu tv, tad tikai ģērbjos nost.
Obligāti vajag uzvilkt mājas drēbes atnākot uz mājām, savādāk neskaitās, ka esmu mājās! :D
12.03.2012 20:26 |

Reitings 1242
*Mana dīvainība ir tāda, ka vienmēr atstāju kaut vienu makaronu vai vienu karoti zupas...un lūdzu mīļumam,lai palīdz jo vairāk nevaru :D
Un tad nu smejas par mani :D
*Nemazgāju mājās krūzes tikmēr, kamēr visas pārējās nav lietotas. Respektīvi, kamēr nav pilna izlietne ar krūzēm :D
*Spoguļojos skatlogos :D
12.03.2012 20:28 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Izejot no dzīvokļa,pēc durvju aizslēgšanas man obligāti jāparausta rokturis,lai pārliecinātos,vai tiešām aizslēdzu.Ja tā neizdaru,tad visu dienu šķiet,ka neesmu aizslēgusi durvis.
Esmu piefiksējusi,ka uzvāru karstu ūdeni,uzleju tēju(vai savu 3in1 kafiju)un tad atstāju,lai atdziest līdz remdenumam,jo karstu nevaru iedzert.Pārāk karsts :D
12.03.2012 20:29 |

Reitings 7
Reģ: 10.02.2012
Ja nokrīt ķemme vienmēr pirms to pacelt uzkapju virsu.
Kad kāpju ārā no gultas, pirmā vienmēr būs labā kāja.
Ejot garām spogulim nevaru nepaskatīties tājā, īpāsi izejot no mājas.
Nevaru aizmigt ja pirms miega neesmu samīlojusi savu suni.
Ja redzu ka cilvēks mani nopeta, turu pirkstus sakrusotus, liekas ka uzliks ļaunu aci.

Virsdrēbēs vienmēr iespraužu saspraužamo adatu, arī lai nenoskaustu.
Daudzas lietas daru 3 reizes, piemeram izķemeju matus, ja esmu to izdarijusi 2 reizes liekas, ka nesis nelaimi.
12.03.2012 20:29 |

Reitings 12651
man pūkuminka būtu laba draudzene, mums gandrīz visas "dīvainības" sakrīt :D Vienīgais, kas ir atšķirīgs - twitter un akcents bik - es tā runāju nevis tad, kad sadzeros, bet jebkurā mirklī tas var gadīties. :D Nav tā, ka akcents, bet dažreiz kādu vārdu gadās pateikt dīvaini, es īstenībā nezinu kādēļ, neesmu dzīvojusi nemaz tādā vietā, kurai tāda izruna būtu raksturīga :D

Un arī par to krūzīti, ko viena meitene minēja, ir par mani! :D

Es vienmēr, ēdot skittles končas, apēdu vispirms dzeltenās, tad zaļās, tad lillā, tad sarkanās, tad oranžās. Pēc manas gaumes tas ir - no mazāk garšīgās uz garšīgāko :D A, no želejkončām es vienmēr izlasu zaļās, zilās, oranžās, pārējās man ne tik ļoti patīk. :D

Ā, pēdējā laikā es ļoti bieži izslēdzu tel. skaņu, atstājot vibrozvanu, ar domu, ka man ir jādara svarīgas lietas, nav ko mani traucēt, taču, ja tas būs svarīgi, tad būs lemts, ka es izdzirdēšu, kā vibrē, un pacelšu :D :D :D looooģika :D

Ā, vēl ir viena - es it kā neesmu pedante, taču traukiem vienmēr jābūt noteiktā kārtībā. Mums ir tik daudz krūzītes, ka sanāk vienu otrā likt, un tām visām ir katrai sava vieta, tāpat arī šķīvjiem ir katram savs iedalījums. Es nepiekasos, ja kāds salicis savādāk, taču pārlieku visu, ja redzu, ka nav "pa manam" :D
12.03.2012 20:30 |

Reitings 6324
Es arī uzreiz velku mājas drēbes, bet jocīga ir tā sajūta, kad ciemiņi ir mājas un nevaru vilkt mājas drēbes :D Ja tie ir tuvāki draugi, tad tie jau ierēc par manām leopard pidžambiksēm :D Mēs vienreiz gājām tusēt un drauga labākais drauga gaidīja, kad sataisīšos, šis smējās, ka es drīz tajās biksēs iešu tusēt. Un aizbraucām uz Coyotiem(laikam) un tur čikse tādā treniņtērpā, mums visiem tāda rēka parāva.
12.03.2012 20:32 |

Reitings 49
man vnm ir jaaiet labajaa pusee, kad eju blakus cilveekam, kreisajaa neerta sajuuta, it kaa, piemeeram, labaa kurpe buutu kreisajaa kaajaa un otraadi. arii blakus vajag seedeet krisajaa pusee.
man vajag seedeet telpaa taa, lai varu paarredzeet visu telpu. ar seju pret sienu nekad neseedeeshu.
mazgaaju zobus dushaa.
higeenisko pirms lieku uz luupaam vnm ''notiiru'' gar plaukstas augshpusi un vnm nokraasoju tikai apaksheejo luupu, peec tam saberzeeju abas kopaa, lai arii augsheejaa buutu noklaata. bet luupu speedumu klaaju uz abaam luupaam.
man ir gruuti atvadiities no ziemas cimdinjiem :D ir jaabuut ljoti siltam laikam, lai es vinjus vairaak nevilktu :D
12.03.2012 20:36 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
* Ēdu tikai ar mazo karotīti (ja vien tas nav ēdiens, kas jāēd ar dakšu)
* Es arī pirmo ģērbju tikai kreiso kāju.
* Kad dzeru ūdeni, skaitu malkus un vienmēr tie ir 33. WTF :D
* Man garšo uz siera uzsmērēt ievārījumu.
* Formula 1 man vienmēr jāskatās ar atvērtu logu, bet ar pledu vai segu pa virsu, jo no vienas puses man ir auksti no uztraukuma, bet no otras - tā no bērnības esmu pieradusi.
* Eglītē man jāsakarina visas mantiņas, kas ir, jo man liekas, ka tās, kuras neielikšu, apvainosies
* Uz galda man dzīvo rūķis, kas vienmēr sajauc mantas. Pat ja vakarā sakārtoju, no rīta atkal viss čupā. Reāli besī laukā, bet neko padarīt nevaru.
* Tas pats rūķis dzīvo arī skapī.
* Klausos tikai tās dziesmas, kas man jau sen patīk, ļooti reti pa kādai jaunai pievienoju klāt. Jo patīk, ka zinu visus vārdus. Tā iemesla dēļ nepatīk klausīties radio. Jebkuru.
* Veikalā pārcilāju, piemēram, visus vājpiena biezpienus, palasu sastāvu, bet nopērku vienalga to pašu, kuru vienmēr, jo liekas, ka citi negaršos.
* Ēdu ābolu ar visu serdi, jo man tā garšo.
* Nevaru nosist ne tarakānu, ne mušu. Mušas žēl, bet no tarakāna vienkārši sākas panika.

Nezinu, kas no tā ir dīvainības, kas nē, bet man apkārt cilvēki tā nedara, tāpēc rakstu.
12.03.2012 20:36 |

Reitings 6037
Draugiem.lv vēstules neizlasu uzreiz, kad viņas ir saņemtas, lasu tikai tad, kad zinu, ka gribēšu rakstīt atbildi

O, jā. Šādi man vēstules mēdz nostāvēt pat pāris dienas, jo man negribas atbildēt, bet negribas arī atstāt izlasītu, bet neatbildētu. :D

* Ā, un piens man ledusskapī var nostāvēt pat divas nedēļas. Kauns jau, bet nu jā. Es jau, protams, viņu nedzeru, viņš arī nesmird, jo ir aizskrūvēts, bet man vienkārši slinkums nest laukā.
12.03.2012 20:39 |

10 gadi
Reitings 10290
*vienmer nograuzu majonezu sturisus,
*sausmigi nepatik runat pa telefonu,
*kad iedomajos ko sliktu,jebkura vieta ta nemanot it ka parsplauju par kreiso plecu 3x,
*veikala,ja nevaru aiziet normali prom neko nenopirkusi,teloju,ka man zvana telefons, aizrunajos un izpeldu ara :D,

*ar pirkstu uz kajas vai citur velku kadu vardu,parzimeju to desmitiem reizu :D,

tagad vairak nevaru atcereties.
12.03.2012 20:42 |

Reitings 55
Reģ: 01.07.2010
* nekad neskatos uz maz pazīstamu cilvēku, kad runāju, jo liekas, ka uzzinās par daudz.
* blenžu vienā punktā, īpaši sabiedriskajos, tad neko neredzu un nedzirdu, par to vienmēr visi smejas.
* katram dzērienam ir obligāti sava krūze.
* nevaru mājās pastaigāt ar āra drēbēm.
* nevaru aiziet gulēt, vismaz nenoskalojusies.
* nevaru uzvilkt jau vienreiz uzvilktas un panēsātas zeķes. tas ir, pat, ja uz brīdi novilktas.
* mēdzu runāties pati ar sevi.
* vienmēr izdaru pašu sarežģītāko, tikai tad vieglāko. tāpat arī ar ēdienu, no sākuma negaršīgāko, tad garšīgāko.
* visu kārtoju pēc krāsām vai formas.
* labāk iziešu stundu agrāk, nekā nokavēšu.
* pēc ēšanas skatos spogulī kaut simts reizes, lai pārliecinātos, ka tiešām neesmu nosmērējusies.
* ēdot vienmēr atlieku galvu uz aizmuguri, mammai tas drausmīgi tracina.
* fotografējoties vienmēr galvu liecu uz labo pusi, beigās dīvaini izskatās.

aii, vispār var turpināt un turpināt, šausmas. tik grūti pateikt, vai tās ir dīvainības vai vienkārši ieradumi :D
12.03.2012 20:48 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
parasti ēdot un krāsojoties uzlieku fonā kādu seriālu, lai nav garlaicīgi

man ļoti, ļoti nepatīk, ja man ar rokām skaras pie sejas. pati arī to nekad nedaru

dažreiz visu dienu klausos vienu dziesmu uz riņķi. dažreiz mēnešiem neklausos mūziku vispār

ēdamlietas bieži pērku pa divi -- divus jogurtiņus, divus šokolādes batoniņus utt., lai ar netaisos ne ar vienu dalīties
12.03.2012 20:55 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man daudz dīvainību - lielākā no tām, ka baidos daudz ko darīt, pamēģināt, lai arī zinu, ka neviens pa galvu nesitīs:D Piemēram, ja kāds piedāvā kaut ko jaunu, interesantu izdarīt, es ļoti bieži atsakos, sakot, ka negribu, nevis vnk atzīstos, ka nemēku:D
No tādiem sīkumiem, ko uz sitiena atceros, varu minēt šādus:

* pirms iziešanas no mājas paranoiski nez cik reizes pārbaudu, vai viss ir paņemts līdzi (maks, atslēgas, tel. utt), tāpata rī pārbaudu, vai logi ciet un durvis aizslēgtas

* ja kaut kur tālu jābrauc ar autobusu vai vilcienu, pirms iziešanas vairākas reizes dodos pačurāt, lai gadījumā ceļā nesavajagas

* ja ienāku istabā ar zābakiem, tad staigāju uz pirkstgaliem, lai tik netīrumi nesabirst uz grīdas

* šausmīgi nepatīk zvanīt svešiem cilvēkiem, īpaši, ja zinu, ka par mani daudz vecāki

* draugs saka, ka es dīvaini elpojot miegā - nevis ieelpoju un izelpoju, bet tikai izpūšu gaisu ārā, ieelpu man vispār nedzirdot

*maz lietoju alko, jo parasti no tā nak tikai miegs, nevis kaut kāda jautrība parādās

*patīk zirnekļi un vardes, kas daudzām izraisa paniku

* visu pirms dzeršanas saskalinu

un vēl un vēl......
12.03.2012 21:07 |

Reitings 6037
* Kad es iedzeru, man gribas dziedāt. Un es dziedu. Bet dziedamās balss man gan nav.
12.03.2012 21:13 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
*Vienmēr spoguļojos skatlogos, automātiski "ievelkot" vaigus. Pati to nepamanīju līdz brīdim, kad apkārtējie nesāka skaļi aizrādīt;
*Katru vakaru sev nopērku tieši vienu biezpiena sieriņu, apēdu, tad eju uz veikalu, lai nopirktu nākošo. Lai arī zinu, ka gribēšu otru, divus uzreiz nopirkt nevaru, jo vienmēr šķiet, ka tās kcal, ko uzņemu, ēdot otro sieriņu, esmu "nogājusi";
*Vispār nelietoju gumijas cimdus. Izņēmumu nav nedz krāsojot citiem matus, nedz strādājot laboratorijā;
*Ja lamājos, tad tikai citiem nesaprotamā valodā, pārsvarā esperanto;
*Neatceros cilvēku vārdus, bet gan to zilbju skaitu;
*Ja ēdu mājās, tad tikai tad, ja kājas ir augstāk par gurniem;
*Smaržoju dažādus materiālus. Mmm..betonam ir tik daudz dažādu smaržu...
*Lai kur būtu+ko darītu, vienmēr apskatīšos internetveikalu piedāvājumu plkst.8, 9 un 17:10. Ja gadās tā, ka ne datora, ne telefona nav, izmisīgi to meklēšu, jo šķiet, ka palaidīšu garām ko sen kārotu;
*Ja kāds minējis kādu skaitli vai matemātisku darbību, vienmēr galvā visu automātiski "pārrēķinu";
*Vienmēr strādāju ar muguru pret durvīm ... universitātē, darbā, mājās.
12.03.2012 21:21 |

10 gadi
Reitings 6339
Atcerējos, ka man ir vēl :D

*jau kuro gadu iztieku bez TV, neprasās arī
*varu nodzīvot mājās vairākas dienas, nevienu negribot satikt
*man vienmēr vajag vēdināt telpas, esmu pilnīgi traka, ja istaba nav izvēdināta vairākas reizes dienā (vienmēr šķiet, ka par maz svaiga gaisa)
*ļoti garšo tas, ko daudzi neēd (olīvas, paprika, jūras kāposti, asinsdesas:D)
* redzu dīvainus un spilgtus sapņus katru nakti
12.03.2012 21:23 |

Reitings 55
Reģ: 01.07.2010
* arī vienmēr visu mutē saskalinu, pirms dzeru, pat alkoholu.
* segā vienmēr saritinos kā kūniņā.
* mājās slēdzu gan televizoru, gan radio, tad vieglāk koncentrēties. nepatīk klusums.
* mašīnu numurus vienmēr automātiski galvā sareizinu, saskaitu, dalu un tā tālāk, lai no tiem sanāk skaitlis 10 vai 20.
12.03.2012 21:25 |

10 gadi
Reitings 6339
Kabe, es arī vnm pārrēķinu:D
12.03.2012 21:26 |

Reitings 6037
* mājās slēdzu gan televizoru, gan radio, tad vieglāk koncentrēties. nepatīk klusums.

Nu Tu jau kā mana ome. Pie viņas vispār neko nav iespējams dzirdēt, TV uz visu skaļumu + radio uz visu skaļumu. :D
12.03.2012 21:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits