man pūkuminka būtu laba draudzene, mums gandrīz visas "dīvainības" sakrīt :D Vienīgais, kas ir atšķirīgs - twitter un akcents bik - es tā runāju nevis tad, kad sadzeros, bet jebkurā mirklī tas var gadīties. :D Nav tā, ka akcents, bet dažreiz kādu vārdu gadās pateikt dīvaini, es īstenībā nezinu kādēļ, neesmu dzīvojusi nemaz tādā vietā, kurai tāda izruna būtu raksturīga :D
Un arī par to krūzīti, ko viena meitene minēja, ir par mani! :D
Es vienmēr, ēdot skittles končas, apēdu vispirms dzeltenās, tad zaļās, tad lillā, tad sarkanās, tad oranžās. Pēc manas gaumes tas ir - no mazāk garšīgās uz garšīgāko :D A, no želejkončām es vienmēr izlasu zaļās, zilās, oranžās, pārējās man ne tik ļoti patīk. :D
Ā, pēdējā laikā es ļoti bieži izslēdzu tel. skaņu, atstājot vibrozvanu, ar domu, ka man ir jādara svarīgas lietas, nav ko mani traucēt, taču, ja tas būs svarīgi, tad būs lemts, ka es izdzirdēšu, kā vibrē, un pacelšu :D :D :D looooģika :D
Ā, vēl ir viena - es it kā neesmu pedante, taču traukiem vienmēr jābūt noteiktā kārtībā. Mums ir tik daudz krūzītes, ka sanāk vienu otrā likt, un tām visām ir katrai sava vieta, tāpat arī šķīvjiem ir katram savs iedalījums. Es nepiekasos, ja kāds salicis savādāk, taču pārlieku visu, ja redzu, ka nav "pa manam" :D