Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā neiegrābties

Reitings 312
Reģ: 12.04.2011
esmu noskatījusi pirkšanai vienu dzīvoklīti. bet, protams, ir vēl gribētāji, kas gatavi jau tūlīt. man uz to dzīvokli ir tā kā pirmtiesības, jo skatījos pirmā, līdz ar to saimnieks ir gatavs viņu vispirms pārdot man. BET lieta tāda, ka gribu vispirms arī lai vecāki apskatās (ko viņi varēs izdarīt tuvāk nedēļas nogalei). līdz ar to, nepieciešama drošības nauda iemaksai. saimnieks solās to naudu atdot, ja tomēr vecāki pateiks, ka nepērkam. sola pretī izrakstīt tādu kā kvīti, kā apliecinājumu. īsti nezinu. jautājums - kā neiegrābties un kam jābūt šajā kvītī iekšā, lai tiešām es sev paturētu tiesības uz šī dzīvokļa iegādi pirmajai, nevis atdotu simtus latu par tukšumu?
12.03.2012 15:56 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Ja pareizi sarptu, runa ir par rokas naudas iemaksu, ja? Šādiem gadījumiem ir rokas naudas līgums.
12.03.2012 16:01 |

Reitings 312
Reģ: 12.04.2011
laikam tā skaitīsies rokas nauda, jā. īsti nezinu, juridiskajās lietās neesmu eskperts, tāpēc meklēju zinošus cilvēkus te :) apskatīšos par to līgumu..
12.03.2012 16:02 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu tad līgumā tā arī būtu jāieraksya, ka pēc abpusējas vienošanās visa iemaksātā rokasnauda pārdomāšanas gadījumā Tev tiks atgriezta. Bet parasti jau tā nekad nav, rokasnaudu atpakaļ nedod, tā ir kā garantija saimniekam, nevis tikai tukšs solījums, ka Tu nepārdomāsi, un Tev - ka viņš tikmēr kamēr maksāsi pilno summu nedos dzīvokli citiem.
12.03.2012 23:03 |

Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Es īsti nesapratu kāda saimniekam jēga no tās drošības naudas, ka viņa tiks atgriezta jebkurā gadījumā?
Drošības naudu taču vienmēr patur, ja klients pārdomā. Vai tad ne tā?
12.03.2012 23:25 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu moš grib paķert uz naivumu, ja par ko tādu sanākusi runa. Vēl ir arī jautājums, cik viņam tur rindās tie citi gribētāji stāv. Es arī tā sacītu mārketingam, pat ja neviens nestāvētu.
Tikai ar doto vārdu vien nepietiks. Ja ko tādu taisies darīt, vispirms skaidri un gaiši viss ar parakstiem kas un kā notiksies.
12.03.2012 23:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)