Sveikas!
Vēlos nopirkt jaunu tonālo krēmu. Gribu izvēlēties starp Borjois Healthy Mix vai Maybelline Fit Me.
Kāda ir lietojusi kādu no šiem? Kādas atsauksmes?
Man ir kombinēta āda (ziemas periodā) un no šiem vairāk patika Healthy Mix, savukārt Fit Me, tiešām perfekti un dabīgi "ieguļas", taču pēc vairākām stundām piere spīd un tonālais iekrīt porās pie deguna, varbūt sausākai ādai ir savādāk.
No sākuma lietoju Healthy Mix, beidzās - tad nopirku Fit me. Salīdzināt galīgi nevar. Healthy Mix viennozīmīgi labāks..fit me uz tā fona nu pilnīgs m*sls man likās.
Bet nu tas tikai mans viedoklis! :)
Neesmu lietojusi to fit me, bet healthy mix ir ļoooti labs, tagad jau lietoju otro iepakojumu, bet tagad domāju pamēgināt vienu citu rimmel, bet šo noteikti iesaku :)
man tas healty mix kaut kā neiepatikās, likās lipīgs. Es iesaku FIT ME - ļoti viegli klājas, āda izskatās perfekti, bet ļoti dabīgi. un toņu izvēle daudz plašāka kā jebkuram Bourjois tonālajam ( tas ir viens no lielākajiem Bourjois un Rimmel mīnusiem - ļoti maza toņu izvēle). Mana āda ir kombinēta un dienas beigās tā nespīdēja un nekas porās nebija sasprūdis.
man ir bijuši abi, man ir sausa āda .. pat nezinu, ko ieteikt - man patika abi :)
healthy mix, manuprāt, vairāk sedz, bet fit me es uztrāpīju ideālam, man piemērotam, tonim. 135 :)
Šobrīd esmu patestējusi abus. Jau vairākas reizes esmu te klāstījusi, ka FitMe ir absolūtā problēma bālģīmēm, jo šobrīd pieejamais gaišākais tonis ir ļoti par tumšu. HelthyMix ir tāds...nu tāds pasauss, un dīvainā kārtā man uz dienas beigām daļa tonālā no sejas bija nozudusi-izskatījos mazliet pleķaina, nācās piekrāsoties. :) Šobrīd eksperimentēju un jaucu divus dažādu firmu tonālos vienā-gandrīz esmu nonākusi pie ideāli sedzoša un ilgnoturīga varianta :D
* Becky, Tu mani redzēji jau nosegtu, tāpēc Tev rodas tāds dīvains jautājums. :D Es kādreiz "spešalī fōr jū" parādīšu bildi no sērijas "pirms un pēc". :)
FIT ME Latvijas Drogās tiešām ir problēma ar toņiem (tāpēc uz sejas neesmu mēģinājusi, bet uzsmērējot uz rokas likās jauks). Healthy Mix savu 51 toni sūtu no UK :) un Healthy mix man ļoti patīk, iznēmot, ja to nepiepūderē, tad nonāk uz mana melna telefona (vjak). Bet piepūderējot - baigi labs un turās labi, un neredzams uz sejas