Man notecēja pa asariņai pie I Am Sam; Pearl Harbor; Just Like Heaven un tas laikam arī viss, nevaru vairs atcerēties citas. Bet es arī tādas meklēju un jau ielādēju Meet Joe Black un Moulin Rouge.
es neesmu no taam emocionaalajaam, bet sibirj monamur vareetu dereet. tas nav romantisks miilas staasts, bet gan staasts par skarbo dziivi saadzaa. veel aizkustinosh ir the boy in the striped pyjamas - par puisiiti koncentraacijas nometnee.
veel patika no romantiskajaam wuthering heights peec emiilijas brontes romaana. pie sirds tuvaaka ir 2009 gada versija ar tom hardy.
I am Sam
If Only
The Green Mile
Pie Braveheart un Edward Scissorhands arī piņņāju, bet tās ne tik traki raudamās.
Nav bijusi neviena raudamāka par If Only, nemūžam nedzēsīšu ārā no kompja. :D
Pie kurām es tiešām tā pamatīgi esmu raudājusi - nr.1. Doctor Zhivago, un senāk If Only, bet vieglākā veidā... Dr. Živago, piemēram, mani neviens nepiespiedīs noskatīties 2. reizi.
Emmanuell, es tiesi vakar noskatijos filmu Hugo. Man loti patika, brt raudama gan nelikas.
No raudamajam prata nak LETTERS TO GOD . Principa es nekad tisam neskatos raudamas filmas. Nepatik...