Spokojās?

Reitings 253
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Manam mazajam tulīt būs pilni 5mēneši. Reizēm viņš skatās kaut kur griestos vai sienā un sarunājās ar kādu, smaida, smejās un pat ar actiņām seko līdzi. Rodas sajūta, ka tur patiešām kaut kas lidinās. Pašai bail it kā jau nav, bet tā neomolīgi paliek. Turklāt, ir bijuši gadījumi, ka apgāžas dažādas lietas, kuras pilnīgi noteikti tāpat vien nevarēja apgāzties. Piemēram, lāpstiņa, kura ielikta pannaa ar blīkšķi pēkšņi atrodas virtuves vidū, lai gan virtuvē nav neviena. Tāpat trauki džinkst virtuves skapīšos. Nomazgātas mazā pudelītes krīt. Vienu nakti pat likās, ka pie gultiņas, kāds stāv. Bet to nevaru droši apgalvot, jo tomēr biju samiegojusies un tumšs.
Mamma stāstīja, ka visās vietās, kur esam dzīvojušī bieži notikušas līdzīgas lietas, un acīmredzot šis "kaut kas" ir nācis man līdzi. Reiz kāda dziedniece man mazai teica, ka mani ļoti sargā vectēvs, ar kuru man bērnībā bija ļoti sirsnīgas attiecības.
Vai tas viss patiešām ir iespējams, pat nezinu vai tam ticēt. Varbūt kādam ir gadijies, kas līdzīgs. Vai man ir iemesls uztraukties?
09.03.2012 12:44 |

Reitings 253
krista - nekas, nekur pāri nekarājās.. maisiņā bija daži dzijas kamoli, tātad arī nekas smags. un es taču redzēju, KĀ tas maisiņš novēlās. Neesmu es nekāda naivā, kas saskatījusies filmas, tagad fantazē savā galviņā nezin kādus brīnumus. Cilvēki man parasti mēdza pārmest, ka es esmu pārāk skeptiska un materiāliste. TAS nenotiek manā galvā, un neviens gravitācijas likums, man nespēs pierādīt pretējo!
11.03.2012 10:35 |

Reitings 2051
Viss, par ko man šis stāsts atgādina ir filma Paranormal Activity. Kas ir visšausmīgākā filma ever. :D
11.03.2012 11:57 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
pūkuminkai +1 :D
chiize, iesaku vērsties pie dziedniekiem/mācītājiem. tikai viņi spēs tev palīdzēt reāli, mēs šeit neko nevaram ieteikt. daļa smejās par tevi, daļa tevi saprot.. tas jau tā normāli skaitās, jo ir cilvēki, kas tic un ir tādi, kas tam netic, neticēs nekad.
mācītājs uzreiz pateiks, kas par vainu, būs iespēja noteikti nosvētīt savu mitekli ;)
tā darīja mana draudzene, kuru jau kuro reizi šeit minēju sakarā ar visu to pašu. viņai gan bija laikam lietuvēns, īsti nevar saprast.. jo pa nakti viņai vienkārši vienā mirklī bija tā, ka kāds tur rokas, viņa nevarēja ne pakliegt, ne pakustēties, piiiiilnīgi neko. un dzirdēja čukstus kaut kādus. tajā naktī viņa vispār negulēja un domāja, ka nojūgusies ir, nevienam neko neteica, jo zināja, ka neticēs. tad parunājām, viņa izstāstīja.. pierunāju kko darīt lietas labā, izrādās, ka arī viņas vienu brāli piemeklēja tas pats. bet ar to viss nebeidzās, jo kamēr māja netika nosvētīta, tas viss ik pa laikam atkārtojās. arī mājās krita lietas un krita tik tālu, ka tas tā vienkārši nevar notikt . beigās izsauca mācītāju, nosvētīja dzīvokli un tagad viņa tur jūtās daudz mierīgāk un viss ir ok.
iespējams, tur ir kaut kāda negatīva enerģija, kas krājusies no pagātnes.. versiju daudz. es tavā vietā vispār senjau būtu no tās mājas/dzīvokļa aizskrējusi prom, nesaprotu, kā tu ar to ikdienā vispār sadzīvo :O
11.03.2012 12:09 |

Reitings 253
Man vnk nav variantu, pieveru acis, pagriežu mūziku skaļāk un izliekos, ka nekā nav. :(
Dzīvoklis ir vīramātes dāvana, iepriekš šeit ir dzīvojis tipisks vecpuisis. :D
Dzīvosim, redzēsim. Ja sāks pa nopietno mani traucēt, iešu pie kāda pēc palīdzības.
Paldies tām, kuras saprata, taču tām, kuras pasmējās - pasaule ir apaļa! :D
11.03.2012 17:10 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
nekas šizofrēnisks te nav- normala parādība,ne pārāk izplatīta,taču - normāla! Un ja gars seko no vienas dzīvesvietas uz citu - nav jēga skriet prom dzīvot citur - nepalīdzēs!
Es ,katrā ziņā,neesmu no tiem,kas mazliet ekstraordinārām parādībām par visām varītēm mēģinās atrast kādu "pieņemamu" izskaidrojumu...
11.03.2012 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits