Sveikas!
Manam mazajam tulīt būs pilni 5mēneši. Reizēm viņš skatās kaut kur griestos vai sienā un sarunājās ar kādu, smaida, smejās un pat ar actiņām seko līdzi. Rodas sajūta, ka tur patiešām kaut kas lidinās. Pašai bail it kā jau nav, bet tā neomolīgi paliek. Turklāt, ir bijuši gadījumi, ka apgāžas dažādas lietas, kuras pilnīgi noteikti tāpat vien nevarēja apgāzties. Piemēram, lāpstiņa, kura ielikta pannaa ar blīkšķi pēkšņi atrodas virtuves vidū, lai gan virtuvē nav neviena. Tāpat trauki džinkst virtuves skapīšos. Nomazgātas mazā pudelītes krīt. Vienu nakti pat likās, ka pie gultiņas, kāds stāv. Bet to nevaru droši apgalvot, jo tomēr biju samiegojusies un tumšs.
Mamma stāstīja, ka visās vietās, kur esam dzīvojušī bieži notikušas līdzīgas lietas, un acīmredzot šis "kaut kas" ir nācis man līdzi. Reiz kāda dziedniece man mazai teica, ka mani ļoti sargā vectēvs, ar kuru man bērnībā bija ļoti sirsnīgas attiecības.
Vai tas viss patiešām ir iespējams, pat nezinu vai tam ticēt. Varbūt kādam ir gadijies, kas līdzīgs. Vai man ir iemesls uztraukties?