Sveiki!
Man paris jautajumi, Jums, dailas damas! :p
1) Iesakiet kadas labas dziesmas prieks pavasara sezonas - atras, lenas, bet galvenokart pozitivas, uzmundrinosas utt, lai klausoties galva un sirdi sajustu pavasari! :D Kadas ir Jusu shi briza TOP dziesmas labam garastavoklim?
2) Man loti patik svaiga tipa smarzinas, tadas ar juras svaigumu, kaut kadam auglu smarzas notim utt, tadas eksotiskas, kkas uz "paradizes/okena" tipa smarzam :) Varbut kada ir atradusi tada veida smarzas, kadas "perles", kas sobrid ir milakas un nr.1 aromats :) Jo jau labu, laiku mekleju tadu, kas iekristu sirdi un atri neapniktu, bet nekadigi nevaru atrast. Pat ar visu Kollonas un Douglas pardeveju/konsultantu palidzibu.
Bija paris milas smarzinas, pirms kadiem 4 gadiem, bet tas tika pirktas NEXT veikala UK, tadas nez vai vel var atrast, jo laikam skaitijas kaa sezonas smarzas, kas pec tam pazud. :( Vel milas un pa manai gaumei, protams, bija DKNY, bet tas ir tik loti daudz sievietem, ka negribas smarzot kaa vairumam :D Tgad man bija D&G nr.3, bet ka izradas, vinas tomer diezgan saldas... Ludzu iesakat kaut ko, svaigo smarzinu miiles! :D
3) Iesakiet, kur Riga var aiziet pie laba zobu higienista, un cik apmeram tas maksa? :)
Paldies jau ieperieks par atbildem, jauku un saulainu Jums so dieninu! :)