Nu man taa arii ka ziime ir, laikam... Iesuutiiju bildi, bet tajaa lapaa neparadaas. Laikam face control neizgaaju, kompis uzkaaraas no mana skaistuma :D :D :D
haha, nu tā kā Tu saki,ka negribi kļūt par uzvarētāju, tad nebalsošu par Tevi, mazliet sapinusies esi savos vārdos ieliekot šeit,lai visas balso... ja godīgi, tad tur ir daudz skaistākas un piesaistošākas meitenes, tāpēc atstāšu balsi citai.
hell, zin pēc tā,kā uzvarētājas sagaidīja, es nebēdējos, ka palikām godpilnajā otrajā vietā :) :D un vismaz rižā noblatoja :D
Bet nu tā plūkšanās bija kaut kas neredzēts! Cerams,ka te dāmas mierīgāk konkurencēs :D
Kaut vispār gribētos jau redzēt kā dīvas risina šādas situācijas, mož es ar kaut ko iemācītos :D
man vaards diiva asocieejaas ar taam nosleepumaini sieviskiigajaam buutneem no melnbaltaa kino laikiem - vivjenu lii,dziinu harlovu utt. katraa zinjaa ne ar duck face. (bez apvainojumiem uz taa fotograafeeshanaas stila piekriteejaam) apskatiiju bildes un manam priekshstatam par diivu atbilst tikai meitene vaardaa inese.