Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietim lemts saprast sievieti?

Reitings 13
Reģ: 06.03.2012
Sveikas, meitenes!
Vēlos pajautāt Jūsu viedokli, jo man šķiet, ka līdz galam neizprotu savu draudzeni kādā jautājumā...
Mūsu dzīvesstāsts sākās vairāk kā pirms diviem mēnešiem. Šo mēnešu laikā pēc katra randiņa mūsu attiecības kļuva aizvien siltākas un siltākas. Jo vairāk satikāmies, jo grūtāk mums palika šķirties vienam no otra. Pienāca arī pirmā reize un viss bija lieliski līdz brīdim, kad kādā no tusiņiem mēs sarunājām dzīvot kopā. Dažas dienas vēlāk viņa ierosināja nedēļu nesatikties un es neiebildu. Šīs nedēļas laikā ierosināju atcelt domas par dzīvošanu kopā – viņa piekrita (ar pozitīvismu). Pēc minētās nedēļas mūsu attiecības šķita tādās vēsākas, bet nedēļas nogalē atkal viss bija kārtībā. :)) Nākošā nedēļa bija dievišķīga, un viss bija vēl jaukāk kā līdz šim. Vārdi – Es ilgojos pēc Tevis kopš pēdējās nedēļas nogales un it sevišķi pēc tā darbadienas rīta, kad pavadīju Tevi uz darbu... aizkustina arī mani šie vārdi un liekās, ka atkal viss ir mīļi un jauki. Nākošajā nedēļas nogalē mums bija tusiņš, kur tiku iepazīstināts ar viņas brāli un viss bija lieliski. Pozitīvi komentāri u.t.t. Nākošajā rītā viņa atkal vēlējās palikt viena ne uz nedēļu, bet vienkārši uz to dienu.
Ir tāda sajūta, ka katru reizi, kad tiek pāršķirta kāda lapa mūsu attiecībās ir nepieciešams atvaļinājums. Jāmin arī fakts, ka viņa ir bijusi ilgu laiku bez nopietnām attiecībām. No otras puses viņās acis nemelo vai nu man ir biezas „rozā brilles”. :D

Un tā arī līdz galam nesaprotu. Vai es viņu steidzinu? Varbūt viņai vajag vairāk laika, lai pierastu pie dzīvēs pārmaiņām? Varbūt viņa nav gatava nopietnām attiecībām? Varbūt nav lemts? :( Varbūt vēl kas?

Kā jums meitenes šķiet? Kāda ir jūsu pieredze, viedoklis?
07.03.2012 00:12 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Sāksim ar to, ka tev vajadzētu ar viņu pašu mierīgi parunāt. Tici man, sievietēm patīk, ja vīrietis interesējas par viņas emocionālo stāvokli un vispār attiecībām.

Viņai varbūt bail ielaisties rutīnā? Lai gan man jau liekas, ka tas būtu pāragri priekš dažu mēnešu attiecībām.
07.03.2012 00:16 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Ļauj visam vienkārši ritēt savu gaitu. Lieki neforsē, neizdari nekādu spiedienu, bet arī nebremzē. Es gan neieteiktu baigi izrunaties! Meitenēm, kas mēdz paspert solīti uz priekšu un pēc tam atpakaļ, nepatīk uzmācība. Esi vienkārši tāds vīrietis, kura klātbūtne viņai ir baudāma. Tikai neņerksti no tās sērijas "man Tu šķieti tāda vēsa, man Tevis par maz bla bla bla..." lai pati pie Tevis atnāk, ja vēlas. Ja nevēlas, nenāks, ja vēlēsies - nāks. Esi vnk iekārojams! Man šķiet, ka labākas receptes nav.
07.03.2012 00:30 |

Reitings 550
Ne pa tēmu, bet es dažreiz aizdomājos par šito domu gājienu, neko darīt, ja pats/pati gribēs tad nāks, ja negribēs tad nenāks.. Un ja abas puses piekopj tādu nostāju, ko tad?
Man jau liekas, ka jārīkojas tā kā pašam liekas vis pareizāk, jo tā Tu esi vnk Tu pats un ja beigās nekas nesanāk, tātad vnk nesader..
07.03.2012 00:44 |

Reitings 544
2 mēneši un čiksei jau vajag nedēļu atpūsties un vēlākj vālreiz? vai tad tas sākums nav tas laiks, kad gribas visu laiku būt kopā?

nu man tur kkas neštimmē un viņa šķiet bīīīīš shady (moš tiekas ar kādu citu, bet tas ir tikai minējums).

iesaku neiespringt, jo vēlāk var nākties klausīties "man vajag mēnesi brīvu". gribēs - atnāks.
07.03.2012 00:49 |

Reitings 844
muRR, sapratu Tavu domu un Tev pilnīga taisnība, bet es to biju domājusi drusku savādāk - lai puisis ir atvērts attiecībām, neko nebremzē, ir viņai interesants un kārdinošs, bet neuzmācas, neizrāda to, ka ir baigi satraucies par viņas nelielo atsvešināšanos, jo neatkarīgām sievietēm tāda satraukāšanās var likties žņaudzoša, vismaz man tā ir....un ja viņš būs viņai vajadzīgs, viņa lieki nebēgs. Man ir bijis tā - jā, dzeks simpatizē, varbūt varētu kaut kas sanākt, bet ja viņš sāk kļūt pārāk uzmācīgs, man gribas bēgt tā vietā, lai man pašai būtu interesanti veidot attiecības. Galvenā doma bija, lai viņš viņai liekas iekārojams un stiprs, pārliecināts par sevi, bet nedo dies izmisis. Galējības un spēlītes gan nav vajadzīgas - 2 lietas, kas gandrīz vienmēr visu sajāj, tā teikt.
07.03.2012 00:54 |

Reitings 550
lana_3853, es Tev arī pilnībā piekrītu un nesaku, ka Tavs domu gājiens nav pareizs! :D
Man vnk pašai tagad kkādas samudžinātas "attiecības" tāpēc es vis kko esmu pāranalizējusi savā galvā saistībā ar šo tēmu! :D
No vienas puses jau pareizi ir ka ja gribēs tad nekur citur neliksies tā otra puse, bet no otras puses stulbi, ka vispār sanāk nonākt līdz tam ka par kaut ko tādu ir jādomā, jo manuprāt ja viens otram tiešām no sirds patīk un ir nopietni nolūki vienam pret otru, tad jau attiecību sākumā nevajadzētu rasties pilnībā nekādiem sarežģījumiem! :)
07.03.2012 01:07 |

Reitings 844
ja jaaa......bet tā nu tas ir....sarežģīts putns tas cilvēks....gribēt jau grib visi, lai ir labi un pūkaini un vēl nomirst viena dienā....man arī ir samudžinatas attiecības, neskatoties uz to, ka starts bija daudzsološs:)! Visi grib mīlēt un tikt mīlēti, bet reti kuram sanāk, jo.....un te nu ir vieta tūkstošiem uzskaitījumu, lai arī liekas, ka nekas nevar būt vieglāk un patīkamāk kā vnk būt kopā, ja jau reiz abi no sirds vēlas....ahh:)
07.03.2012 01:16 |

Reitings 13
Paldies, meitenes. Aptuveni skaidrāks kļuva. Ļausim ritēt notikumiem savu gaitu. Īsāk sakot "necepties" :)
Un sveiciens rītdienas starptautiskajā sieviešu diena. ;)
07.03.2012 13:19 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
par tēmu, esmu gar zemi! :D :D http://www.youtube.com/watch?v=eH9hACoZgng
07.03.2012 13:21 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Divi varianti- vai nu Tu pats esi tā meitene, jo raksti tiešām meitenīgi vai arī Tava meitene ir mazgadīga stulbene, kas grib, lai viņai skrien pakaļ.
07.03.2012 13:28 |

Reitings 13
Ne viens ne otrs variants. Mums abiem ir virs 30.
Jautājums kiwi - Tev nepatīk, ka Tev skrien pakaļ?
07.03.2012 13:40 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Man patīk , taču man, lai to panāktu, ir mazliet citas metodes :D
07.03.2012 13:45 |

Reitings 339
liekas ka raksta sieviete, nevis vīrietis...sory.
No savas pieredzes varu pateikt tikai vienu, cik ļoti labi nebūtu kopā, vienmēr ir jābūt iespējai pabūt vienai! Dod viņai elpot, dzīvot kaut nedaudz bet patstavīgi! Pašai bija vīrietis, kurš nedeva ne minūtes pabūt vienai, tas protams ir mīļi , bet man tas bija grūti, bet kad es viņam teicu, ka piem.gribu šovakar pasēdēt mājās viena, vai aiziet kkur ar draudzeni, tad viņš krita pānikā un domāja ka es vairāk viņu nemīlu...
07.03.2012 14:04 |

Reitings 13
Uztveršu to kā komplimentu, jo mērķis bija pastāstīt jums, meitenes, nevis džekiem. Paldies. :)
07.03.2012 14:54 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
neticu ka šo raksta vīrietis, nu vienkārši neticu! Vīrieši tā neraksta, ar visiem "paldies" u.t.t.
te jau meitenes pateica, ko es gribēju teikt:)
07.03.2012 15:18 |

Reitings 13
:) Nu jau es sāku smaidīt. :)
Jūs neesat vienīgās, kuras netic, tikai citā reizē, vietā un citā sakarā tas tiek fraktēts savādāk. ;)
07.03.2012 15:26 |

Reitings 249
Kaut kur nesen bija raksts par eskorta meiteni. Nez kapēc man ienāca prātā doma,- vai Tu zini, ar ko viņa nodarbojas?
07.03.2012 15:38 |

Reitings 13
Protams, ka zinu. Ar to viss ir kārtībā.
07.03.2012 15:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits