Man ir Renault clio 2006 gada 1.5 dīzelis
nesūdzos samērā maza kompakta mašīna , bet ja vajag var visu ko pārvadāt, reizēm no laukiem vedu visādus labumus tad bagāžas nodalījums pārkrauts.
Arī pie tehniskās apskates izmaksas ir lētas, ap 50 ls
Galvenais, ka lēta braukšana, nupat izbraucu BTA sieviešu dienas rallijā kopā ap 300 km iztērēju degvielā ap 10 ls
Rezerves daļas nav pārāk dārgas, izņemot ja jāmaina degvielas sistēma tad gan laba summiņa aiziet, bet ja lej normālu dīzeļdegvielu, liec atbilstošus filtrus nekam nevajadzētu notikt.
Cik saprotu tur ir divas sistēmas ja trāpās tā, kas man tad rēķini, ka viss jāmaina laicīgi un nevar gāzt visu ko iedomājas bākā, otra neesot tik prasīga.
Lielāko daļu remontu veic tēvs, šim auto, ja ir kas specifisks tad, gan ved uz servisu.
Ja ir iespēja, tad lūdz palīdzību kādam no ģimenes vīriešiem auto izvēlē.
Man auto palīdzeja pirkt tēvs, meklējām īsto auto aptuveni 6 mēnešus. Bija arī auto, kuri likās, labi un ņemami, bet kad tēvs apskatīja rūpīgāk bieži vien mašīnas bija jau sistas švaki pārkrāsotas un visādas citas problēmas atklājās. Mūs abus Rumbulā kā raibus suņus jau pazina :D
Beigās auto nopirkām Renault centrā, kas ir braucot no Jelgavas uz centru, Salu tilta sākumā labajā pusē. Auto pirms tam bija izīrēts kādai firmai un braukāja dāma, cena arī bija līdzīga tevis nosauktajai un klat bija arī garantija.