Mazdas detaļas ir vienas no lētākajām.. Nu, RX-8 varbūt ne, bet tādām plaši sastopamajām Mazdām gan. Vācu auto rezerves daļas noteikti būs dārgākas, bet tas jau arī atkarīgs no tā, kur un kā labo - ja pie kāda paziņas, kuram sakari visos šrotos, tad būs lētāk, ja dīlera servisā - tad nu jā..
Es jau nu gribetu ko iespejami taupiigu, bet daamaam jau patiik izraadiities ar volvo, mershiem un BMW, vai sporta auto, kas pec definicijas ir degvielas riilja.
Man loti patiik sporta masiinas,bet braukt-tas jau cits jautaajums!Tas taapat ,kaa ar augstpapeezu kurpeem-patiik ,be staigaat neiespeejami!Ar savu sporta masiinu izbraucu apli un atkal priecaajos,nolikt garaazaa...!
Pakaln-man taa patiik tie Smart...!Man viena 80 gadiiga kundziite brauc ar to vienmeer apciemot savu viiru-vinai ,protams ,pieder vairaakas masiinas,bet vismiilaakaa tiesi ir sii mazaa masiiniite!Man patiik arii "Vaboliites"!
es ar smartu braucu pusgadu. nav bijis nekādu problēmu un visi saka, ka man ļoti piestāv. esmu baigi apmierināta.un jā- 4 l/100 ir labs rādītājs LV algām nu vienīgais man ir dīzelis, benzīnnieki ir sliktāki - rijīgāki un jauda mazāka. bet tā no mini auto man patīk mini cooperi