Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sunshine, wake up!

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Labrit dailas cosmo sievietes. :D
Ikrita jautajums: Vai jutaties labi pec pavaditas nakts?
Dazas varbut kartigi izgulejusas, dazas citigi macijusas, dazas kartigi izballejusas.
Kadi plani sodienai?
Vai esat parliecinatas par to, ko milat?
Kapec, jusuprat, dzive ir skaista?
:)

Lai jums sodiena panakumiem un piedzivojumiem pilna, saules staru apsildita un plasu smaidu pavadita! :)

Celamies, lai izbauditu ikkatru dienu! Ari sodienu!
04.03.2012 08:34 |

Reitings 1331
Reģ: 29.01.2009
Labrīt,labrīt :)
par spīti neizgulēšanĀS,jūto susperlabi :)
esmu sen jau augšā un cepju pankūkas ar biezpienu,ārā spīd saule un man patīk smaidīt :)

šodien man plānota,kā liel;a m;ac;ibu diena,maukšu vaļa visus referātus,ja sanāks arī paskicēšu kaut ko. jāsāk taču mācīties beidzot :D

un dzīve ir skaista,jo no rītiem spīd saule un cilvēki smaida...
ujj,un visp,super superīgu svētdienu visaam :*
04.03.2012 08:50 |

10 gadi
Reitings 485
Hei, hei!
Man bija tik foršs sapnis - taisījos braucienam uz Ēģipti, kravāju somas un biju lidostā. Ak, tā esmu noilgojusies pēc siltuma, ka nevaru sagaidīt aprīli ar gaidāmo braucienu uz Kipru.

Šodien saule mani pamodināja pusastoņos. Draugam līdz 12.00 futbols, tad domājam, kur aizbraukt paķert pavasara sajūtas :) Pēc tam hokejs laikam Jūrmalas sporta barčikā :D

Man jāraksta kursa darbs un jāgatavojas otrdienas ieskaitei, bet tas laikam šodien nespīd.

Lai šodien viss izdodas!
04.03.2012 09:03 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Labrīt! Jūtos pamodināta nelaikā, bet tā notiek, ja kaķenei sajūk nedēļas dienas, kas noved pie manis modināšanas ierastajā laikā, ieskrāpējot kājas īkšķī. Es saprotu, ka viņai vienai no rīta ir garlaicīgi, novērtējot rūpes par to, lai es nenokavētu darbu, taču šodien ir svētdiena un mani nevajag modināt, kur nu vēl tik nežēlīgā veidā. Es tam dzīvniekam atspēlēšos.
Šodien plānoju veltīt laiku mācībām un atrast sev kādu dāvanu.
Dzīve ir skaista, jo tā vienkārši ir. Tikko tā izbeidzas, mēs pēkšņi to novērtējam.
04.03.2012 09:06 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Labrīt!
es jūtos mistiski...tāda pohaina sajūta :D bet visā visumā viss ok. Dzeru kafiju un pošos uz sporta zāli :)

Kapēc dzīve ir skaista? Dzīve ir skaista..es nezinu. Ir skaista, ja cilvēki mīl un ciena viens otru.
Un es neesmu pārliecināta par to ko mīlu, ja runa ir par cilvēkiem.
04.03.2012 09:08 |

10 gadi
Reitings 485
Man dzīve ir skaista, kad jūtos harmonijā ar sevi, apkārt notiekošo ( mīļie ir veseli, ar draugu neburkšķamies, neslikoju ( vienmēr pēc padarīta darba ar sevi lepojos :D ) . Dažreiz eju uz fakultāti gar kanālmalu un smaidu! Un kāds atsmaida pretī. Visādi ir gājis, bet man ļoti patīk sava fakultāte, laikam tāpēc arī darba dienās ir savs skaistums.
TO foršo sajūtu rada mazi prieciņi!
04.03.2012 09:10 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Labrīt!

Kopš rīti gaiši, ceļos kā pēc pulksteņa (bez bez pulksteņa) plkst.7.30-7.40 :) Patīk, jo rīts man darbīgākais diennakts posms.

Šodien diemžēl atkrita iespēja tikties ar draudzeni, jo uzradās steidzamas lietas, ko mācīties. Žēl. Tad nu šodien pa mājām.
04.03.2012 09:13 |

Reitings 1531
Labs rīts! :)

Esmu augšā jau kādu pusotru stundu. Gulēju labi, jo aizgāju laicīgi gulēt.
Iztīrīju pleijeri no vecās mūzikas un paslinkoju. Būtu jāpaēd un jāsāk taisīties, lai 12:00 jau būtu sporta zālē un lēkātu mūzikas ritmā :D
Dzīve ir skaista dēļ tiem mazajiem mirkļiem- pavasara vējš matos un saules stari sejā, sveša cilvēka neviltots smaids ejot pa ielu, labi pavadīts laiks ar ģimeni, negaidīts drauga zvans utt (l)

Jauku dienu 8-)
04.03.2012 09:15 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Labrīt!
Jūtos normāli, žēl tikai, ka šodien nesanāk lielā svētdienas gulēšana līdz 11.00.
Pagaidām vienīgā lieta, kas ir ieplānota, ir drīza kaķa vešana uz klīniku. Izskatās, ka viņam atkal ir palicis sliktāk. Vēlāk droši vien pucēšu māju, jo vakar kārtīgi slinkoju.
Šajā dzīvē neesmu pārliecināta ne par ko, un dzīve ir ne tikai skaista, bet arī nežēlīga un skarba. Viss dzīves skaistums ir atkarīgs no tā, cik daudz mēs to redzam.
04.03.2012 09:17 |

Reitings 2258
Nesen pamodos, Brīt visām. Uzēdu biezpienu ar medu. Diena vienai pa majām, draugs darbā, bet man ta patīk tas garais rīts, viņš cēlās 8njos, es kko pa miegam ar viņu runāju, tad 9njos viņš atnāk no virtuves atkal kko es parunajos, beigās pamostos 10tos un viņš ir jau prom, neko neesmu piefiksējusi :D
Šodien plānā pavasara tīrīšana istabā :)
04.03.2012 10:05 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Labrīt.
Esmu ļoti priecīga, ka šodien bija nepieciešams agrāk piecelties nekā parasti, jo vienreizēji skaists rīts. :)
Vakar visu dienu nogulēju pēc piektdienas ballītes, škrobe par to.
Šodienas plānā aizbraukt paskatīties mašīnu un pēc ta darbiņš līdz vakaram.

Es zinu, ka mīlu ģimeni un tuvākos draugus.

Dzīve vispār ir skaista, bieži vien aizdomājos, ka jā, gribās tiekties pēc materiālās labklājības, iegūt kaut ko vairāk. Bet tad es padomāju- man ir darbiņš, kuru mīlu, alga, kura kādam varbūt jau liktos pietiekama, es un mani tuvākie ir veseli.
Un jā, arī man to laimes sajūtu brīžiem rada tādi sīkumi- narcisīšu uzziedēšana un palodzes, hokeja skatīšanās ar bračku, kāds izdarīts darbiņš, kā arī tad, ja esmu kādu iepriecinājusi. :)
04.03.2012 10:10 |

Reitings 1565
Labrīt!
Man, beidzot, ir brīvdiena un esmu happy. :) Saulīte spīd un es smaidu.
Vakar noskatījos pa LNT filmu, kura gāja līdz pus vieniem naktī, bet varen iespaidīga bija.
Šodien jābrauc pie māsas uz dzimeni, tā kā drīz jāsāk posties. Svinēs viņa restorānā, tā kā pa šiko. :D :)
04.03.2012 10:11 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Cepu mums ar vīrieti brokastīs picu, un domāju, ka man nu tāāā negribas šodien neko darīt :D
04.03.2012 11:07 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Labrīt.
Tas, vai jūtos labi... nemācēšu teikt. Pamodos tāda jēla. Nomurgoju, ka man zobi krīt ārā, nekas labs jau tas nav.
Plāni šodienai : mācības, mācības un vēlreiz mācības. Jāiesāk prezentācija, kura ir vajadzīga otrdienai.
Esmu pārliecināta par to, ka MĪLU savu ģimeni. Draugi ir kārtējo reizi likuši vilkties. Bet ir arī tādi, kuri nepamet pat vissmagākajos brīžos, tādēļ mīlu arī viņus.
Dzīve ir skaista tāpēc, ka man ir divas rokas, 2 kājas, spēja runāt un spēja JUST! Tādēļ, ka spēju priecāties par sīkumiem.
Tagad tik jādomā, ko pagatavot pusdienās.. Vakar bija cepta vista ar puķkāpostiem. Šodien prasās kaut ko citu.
Lai jums jauka diena, dāmas! :)
04.03.2012 11:33 |

Reitings 15092
Brīt! :)
Šodien esmu nepiedodami agri pamodusies. Jau ap pus10 acis bija vaļā.

Ēdu pankūkas, dzeru kafiju un domāju, ko sadarīt šodien, Vakarā derētu aizbraukt uz drauga spēli un pēc tam vēl jābrauc paraudāt lidostā un atvadīties no kolēģa. :(

Zinu, ka mīlu sevi, savu ģimeni, draugus un, protams, vīrieti!

Dzīves skaistums slēpjas pilnīgi vienkāršās un banālas lietās - smaidos, skatienos, kopīgos piedzīvojumos! :)
04.03.2012 11:34 |

Reitings 5478
Labs rīts! :)
Vakar tikai 3os aizgāju gulēt,bet jau 8os cēlos,lai draugam uztaisītu brokastis,kuram nabadziņam jau 8os bija uz darbu :)
Vakar naktī uzzināju,ka viņš mums abiem nopircis ceļojumu uz kaut kādām ārzemēm,bet vēl nezinu, kur!Šodien mēģināšu izdibināt,lai gan varbūt nevajag,jo zudīs pārsteiguma efekts,bet no otras puses - jāzina taču,ko koferī likt :D
Biju aizgājusi līdz pludmalei - superīgs skats bija..zils ūdens,spoža saule...ehh :) Un pie reizes redzēju srējienu apkārt pilsētai :D
Pašai ātri pa dienu jāparaksta BD,kamēr draugs pa darbu :)
Vēlāk vēl jāaiziet viņa māsai jānopērk dāvana,jo vakarā uz svinībām brauksim..
04.03.2012 11:37 |

Reitings 58
Sarijos bukstiņputru un piebezdēju visu māju, draugs ārdās un ir nikns, jo tulit viņa vecākiem jāierodas, un smaku nevar izvēdināt.
Lai jums saulaina diena!
04.03.2012 11:39 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Jūtos šausmīgi pēc nakts - vakar izšķīros no draudziņa, aizgāju gulēt raudot, un šodien tāaa aizpampusi seja, ka nedrīkst rādīties uz ielas. Starp citu, kā noņemt pampumu? Skaloju seju ar vēsu ūdeni, bet uz veikalu pēc gurķiem ar tādām acīm negribu iet.
Plāni - vienkārši atpūsties.
Es tā īsti nevienu nemīlu, tāpēc esmu pārliecināta :D

Dzīve ir skaista, jo daba ir skaista :)
04.03.2012 12:05 |

Reitings 7596
Sveikas!
Diena izskatās- būs silta :)
tagad sēžu un sildos saulītē!!!
vakar pirms miega uzvārīju sev buljona lielo krūzi un pamatīgi lūpas aplaucēju,šodien tās sāp un sapampušas :(
gribas šodien parosīties pa virtuvi un pagatavot auzu pārslu cepumiņus ar iebiezinātā piena konfektēm..mmm :)) tik tagad jāsaraksta pirkuma saraksts un aidaa uz veikalu!
plānos vēl šodien dricelēt skolas darbus kurus vakar nepaguvu pat iesākt :D
prieks vēl ka jūnijā kļūšu jau 3.bērniņam tante :) lai tik LV tauta vairojas,prieks par māsām!
Mīlu savu ģimeni un tuvākos draugus, bet katram pieeju ar savu mīlestību klāt savādāk,bet tā dzīvoju sev jo otras puses nav!
Dzīve ir skaista, jo Dievs radījis pasauli skaistu,tikai mums atliek to saskatīt un pamanit!
04.03.2012 12:23 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tik jauki palasit pozitivas atbildes. :)
Lex man zinama metode: ledus gabalini ar rozlapinu parlejumu... Bet to vajag laicigi sagatavot..
04.03.2012 13:24 |

Reitings 5478
Saņēmu no BD vadītājas izlabotu prezentāciju....ZINĀJU,ka nevajag vērt vaļā,jo atkal tik dauuuuuudz jālabo un komentāri sarakstīti tik gudrā valodā,ka ej nu sazini,ko patiesībā no manis grib!Ai,sachakarēja visu garastāvokli.... :( :( :(
Vispār jau man tas BD sēž aknās..neiet nekas uz priekšu...
04.03.2012 13:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!