Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Chicks before di*ks.

Reitings 19
Reģ: 22.09.2011
Es vienmēr esmu ievērojusi šo lietu secību, ka neviens vīrietis man neliks atteikties no manām draudzenēm, tāpēc esmu it kā pārsteigta, un it kā apbēdināta + noteikti greizsirdīga, ka manai labākajai draudzenei ļoti izmainījās attieksme tikko sāka draudzēties (eh nu labi, ko tur draudzēties, vnk gulēt) ar kādu vīriešu kārtas pārstāvi. Tas ir pārejoši vai man vnk samierināties? Neko viņai neesmu teikusi par šo savu "novērojumu" vnk man pietrūkst manas draudzenes, tāpēc arī bišķi sāpīgi...
03.03.2012 19:14 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nez, nekad nav nācies saskarties ar to, ka draudzenes pazustu.
Man jau šķiet, ka attiecību sākumā ir pilnīgi saprotams, ka gribas pavadīt laiku kopā ar draugu. Un tam būtu jābūt pārejoši, ja jūsu draudzība ir patiesa!
03.03.2012 19:17 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
beigsies rozā brilles un atgriezīsies pie Tevis :)
03.03.2012 19:20 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nekad neesmu piekritusi šim teicienam gan sieviešu, gan vīriešu nozīmē. Kas attiecas uz draudzenēm - jāpiekrīt, ka, ja ir patiesa draudzība, nekur nepazudīs. Ieteiktu tev samierināties uz šo mirkli un tad jau redzēsi, kā lietas notiks.
03.03.2012 19:22 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tas, ka Tu dzīvo pēc tāda proncipa nenozīmē, ka visi Tavi apkārtējie draugi tā dara. Protams, ka samierināties. Vari izteikt savu viedokli... bet neko vairāk.

Manā studiju draudzeņu lokā bija gadījums, kad draudzene pazuda, principā pazuda pat uz vairākiem gadiem, uzsākot attiecības. Nu ne jau tā pavisam, bet uzskatāmi nepiedalījās mūsu pārējo pasākumus. Pēctam "atgriezās" - bet mūsu starpā nekas nebija mainījies. Tagad ir precējusies, visu mūsu ceļi no regulārās ikdienas kontaktēšanās ir pagaisuši, bet mūsu draudzību tajās reizēs, kad satiekamies, nav mainījis vispār necik.
03.03.2012 19:31 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kādi jums paradumi, katru dienu savanīties, daudz satikties, sedēt, runāties stundām, dalīties katru dienu par notikušo sīkumos, palikt pa nakti? Un pašai draugs ir?
Man jau liekas tikai loģiski, kad uzrodas puisis, nepļāpāsi vairs ar draudzeni skaipā katru vakaru 5 stundas, neskriesi uz klubiem katru nedēļu, tīri fiziski varēsi atlicināt laiku apm. 1 pasēdēšanai nedēļā. Man nepatīk malšanās pa mājām, ja pāris dzīvo kopā - teiksim, aicināt druškas palikt pa nakti kā agrāk, izvairos arī pati palikt, liekas kaut kā.. ne pa tēmu..
Parasti itkā viena otru esam sapratušas šajā lietā, draudzība jau no tā nezūd.
03.03.2012 19:45 |

Reitings 19
Karinjo, jā, man ir draugs. Nav runa par kaut kādām pļāpāšanām skaipā kā tīņiem, gulēšanu pie druškām un stundām ilgu skatīšanos acīs, bet par elementārām lietām, kā atbildēšana uz sms vai telefona zvanu, satikšanās pat ne reizi nedēļā vairs nav. Nekad nelienu citās mājās, kas pa muļķībām, pa nakti vēl palikt, kad blakus istabā būtu viņa ar draugu.. elmentāras lietas vairs nav, elementāras.
03.03.2012 20:15 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es pajautāju - Tu atbildēji, neko Tev nepiedēveju, par sevi rakstīju. Kad šis nav mājās, man gan ir paradums pa skaipu pļāpāt stundām, kaut gan man jau 25, tīņi ne tīņi... :D
Skaidrs, ka neatbildēt pat uz sms ir stulbi. Pašplūsmā neaizlaistu, parunātu ar viņu.
03.03.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
man ir bijis līdzīgi, ka neatbild uz sms, un ka pat neatbild uz zvaniem!!! bet tur bija cita situācija, ka draudzene negribēja lai citas viņai nenoceļ džeku, jo džeks var atrast kādu labāku par viņu no draudzeņu loka! Diezgan muļķīgi, un tajā pašā laikā skumji, jo draudzene nebija pārliecināta par sevi, ja jau tā domāja!
Varu teikt ka tas ir pārejoši.
03.03.2012 20:34 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Annija, es Tevi lieliski saprotu. Kad manai draudzenei parādījās puisis, es priecājos līdz ar viņu. Protams, sākums ir pats skaistākais, tādēļ lieliski sapratu viņas vēlmi būt kopā ar puisi. Priecājos, ka beidzot atradusi kādu, ar ko tiešām jūtas labi, un kurš spēj viņu noturēt, bet laiks iet uz priekšu un viss mainās. Viņa arī mainījās. Viņas sapņi kaut kur pazuda. Viss, ko bija saplānojusi uz nākotni viņai kļuva mazsvarīgs. Un man ar tā pati problēma, ka telefonu neceļ, uz sms neatbild. Laikam kā jau Zakjis teica - draudzība nebija patiesa.
03.03.2012 20:36 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
jā, man ir tā bijis, ka tikko kā draudzenei parādās jauns puisis, tā paliek grūti atrast kādu brīdi, kad satikties, visu laiku aizņemta utt. man nepatīk, jo šķiet tā muļķīgi, ka sākumā bez tā puiša vispār neko citu neredz, bet neko jau tur nevar izdarīt
03.03.2012 20:38 |

Reitings 19
Spanic, par to nocelšanu nebiju iedomājusies... tagad jāpadomā :) viņai ir tāda īpašība, ka vienmēr stāsta kā visi izsaka komplimentus, ka visiem patīk tikai viņa un uzmanību pievērš uz ielas tikai viņai, tagad tā padomājot, tajā visā ir apslēpti baigie kompleksi. Bet man to pusi uj kā nevajag, jāmēģina izrunāties, ja tik telefonu cels :)
03.03.2012 20:42 |

Reitings 19
Rakstu kā visīstākā analfabēte, piedodiet :) vienkārši sāka skanēt Instrumenti "Pilnīgi viens" un jāvalda šņuksti :D
03.03.2012 20:46 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Izklausās pazīstami. Mana bērnības draudzene šādi jau 5 gadus ir pazudusi no manas dzīves, tiekamies labi ja reizi 4 mēnešos kaut dzīvojam gandrīz blakus mājās. Viņai nekad nav laika,nekad nevar,bet kā sastrīdas ar puisi tā skrien pie manis un es muļķīte vnm viņu mierinu un naivi ceru,ka kādreiz mēs būsim atkal sirdsdraudzenes. ;)
03.03.2012 22:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
diemzeel taa nu tas ir iekaartots. kad izskiiros ar pirmo viiru, preceetaas draudzenes no maniim saaka ietureet distanci - sak, nonjemshu veel vinjaam viiru. plus veel ir jaaskataas, kas pa tipu ir taa draudzene. manas dazas draudzenes ir flirteejushas ar maniem vai citu draudzenju viirieshiem, taas protams, kad man ir attieciibas, censhos tureet pa gabalu no maneejaa un tikties ar vinjaam bez viiriesha klaatbuutnes. taa tiek izbeegti lieki striidi un saglabaatas labas attieciibas.
03.03.2012 22:24 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Bet man tas liekas normāli. Protams, draudzenes ir vajadzīgas, bet ar draudzeni es nekad gultu nedalīšu, neprecēšos, bērnus neaudzināšu. Reizi mēnesī satikties ir pilnībā pietiekami, ņemot vērā to, ka ne jau tikai 1 draudzene ir. Tad ar vienu satiekas vienu nedēļu, ar otru - citu nedēļu...
04.03.2012 07:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits