Tik sen neesmu te bijusi... jaunajā dizainā man šķiet tēmu vispār neesmu iesākusi :)
Kas jums šodien plānots? Man tusiņš vakarā, bet līdz tam vēl jānodzīvo. Vēl 2 nedēļas un būšu pabeigusi savus kursus :) Un varēšu dzīvot atkal mājās :)
parakstos zem Renē vārdiem par ballīti! :) Diena baigi foršā šodien sanāca, draugs pēc darba aizveda mani pusdienās un vsp dikti mīļi izturas. :D
darbā viss forši. Biju praksē, un tiešām nevaru saprast kāpēc visi cilvēki, kas strādā manā profesijā ir kkādi parauti un ar putniem.:D Značit BD būs no pirksta izzīsts nevis balstīts uz faktiem. :D
Tas Rene pušķis izskatās pēc saldējuma bumbām! Bet nu skaists jau!Bet nu man vsp tās puķes ļoti patīk! :)
Skaidra bilde :D
Kaut neesmu uz to pisi(gar sliedēm) gājusi :D
Vienīgi draugs ballīšu naktīs uz kaut kādu mistisko vietu pēc alko :D
Tu tur pārdod pa naktīm kaut ko? :D
to, ka nav labi, zinājām gan, jo maz ēda, izkāmēja, bet jau iepriekš bija tādas problēmas, tādēļ lietojām un devām visu kā iepriekš, tikai neviens nevarēja iedomāties, ka ir tik briesmīgi.
Button es rakstu arii diplomdarbu personalvadiibaa un ja man butu jaraksta,rakstitu par personala atlasi valsts instituucijaas :) vispar patik rakstit darbus par personala vadiibu :)
ņamsi atsūti man ar anketu :)
Queen, izsaku līdzūtību no savas puses.
Kaut kā mazos mīļos kustonīšus pēdējā laikā piemeklē nelaimes. Šodien uzzināju, ka tuvai draudzenei pazuda viņas mīļais taksītis. Skumji, tiešām.:(
Jaukum, pie A.Kalniņa raksti? :)
Jau izdomāju, ka rakstīšu par atlasi, tik vēl nevaru saprast, kā būs ar prakses vietu...tad būtu vieglāk arī rakstīt kursa darbu, attiecīgi par personāla atlasi tajā uzņēmumā.
button nē,Kalniņš baigais,man atteica jo vietas aizsistas :D
a kad tev prakse jaiet?man no 30.janvara saakaas jau un bonuss tam ka stradaju tanii jomaa,rakstu par savu darbu :D