Kad sāksies "dzīve"?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Esmu vesela, man ir darbs, mīļotais vīrietis. Būtu jābūt laimīgai, ne?
Bet es nejūtu to dzīves garšu..... Pat nezinu ka lai apraksta. Visu laiku tā sajūta ka kaut kad vēlāk, kad būs vairāk naudas, kad būs vairāk brīva laika - tad nu sāksies mana dzīve. CIk naivi :D

Es pārnāku mājās vakarā no darba, un e sesmu tik pārgurusi, ka vienkārši ievelos gultā, nepaēdu, nenoģērbjos, pat nenoņemu kosmētiku, bienkārši bezsamaņā izrubos. Ceļos no rīta uz darbu un atkal tas pats. Tikai bīvdienās vispār varu saņemties uz sexu.. Jūtās tā, it kā muļļātos pa dzīve, bet pa īstam nedzīvotu.

Kā jūs ikdienā izjūtat to dzīivi?
01.03.2012 21:02 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es arī neesmu redzējusi nu nevienu kurš nenormāli pārstrādātos, strādātu 16h neatejot no "kases", zinu, ka darbā vietniece strādā ārprātā, bet viņas darbs ir intelektuāls, tur var apbrīnot tikai to cik daudz zināšanas viņai ir, un ka tādu zināšanu daudzumu cilvēks vispār spēj apstrādāt, nemaz nerunājot par atmiņu utt...
Pārsvarā tomēr cilvēki vairāk čīkst, jo, ja būtu tik traki meklētu risinājumu, cits darbs, varbūt saruna ar darba devēju utt.
02.03.2012 09:18 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Jāmeklē risinājums. Katram uznāk pārguruma brīži, kad neko citu kā gultu vakarā negribas redzēt. It īpaši uz ziemas beigām- visas vitamīnu un spēka rezerves izsmeltas.
Piekrītu meitenēm par "mirkļa izdzīvošanu". Arī ļoti cenšos. Kad strādāju, cenšos domāt- cik forši, man ir darbs, varu to paveikt labi, būšu lepna par sevi. Kad slinkums iet uz lekcijām domāju, ka to taču vajag MAN. Es būšu gudrāka, kaut ko jaunu apgūšu. Kad slinkums noņemt kosmētiku-domāju, cik pateicīga būs mana āda, kad pusdienoju, izbaudu ēdienu, kaut arī tie būtu tikai vietējā lielveikala salāti. Un jā, tādas lietas, kā peļķe sirsniņas formā, vai tramvajā apgarots večuks, vai kārtējais šoferis- gliemezītis sastrēgumā - cenšos pasmaidīt.
Un noguruma pārņemtajos vakaros, domāju, nevis "ārprats kā apnikušas garās dienas", bet "cik forši, es šodien tik daudz paveicu"
02.03.2012 11:08 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Par to dzīvošanu nākotnē- ļoti cenšos to nedarīt, kaut gan man arī ir lietas,ko nemitigi atlieku. Kaut vai joga. Mierinu sevi ar domu- ka acīm redzot, nemaz tik ļoti to nevēlos TIEŠI ŠOBRĪD vai arī TIEŠI ŠOBRĪD man tas nemaz nav tik nepieciešams. Vēl vajkadzētu atmest paradumu taupīt kaut kādas lietas "īpašam brīdim". Tieši šobrīd taču arī ir ĪPAŠS BRĪDIS.
02.03.2012 11:12 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
tev ir veselības problēmas, ja bieži bezsamaņā atrubies, sāc ar to.
02.03.2012 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits