Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

arbuzs.lv

Reitings 519
Reģ: 26.04.2011
Varbūt es to pārāk saāsināti uztveru, bet man ļoti,loti kaitina viņu politika :D :@
Iepriekš jau pie viņu piedāvājumiem biju atstājusi komentārus par reālajām cenām, rezultātā viss tika izdzēsts.
Piemēram, šobrīd viena no akcijām ir - šie No Fear cimdi, cena 8.90 Ls http://www.arbuzs.lv/lv/aktvs-akcijas/153/
Toties visiem zināmajā sportsdirect.com, cena ir 1.99 poundi. http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-mitts-ladies-400015
Lieki piebilst, ka arī pārējie piedāvājumi ir atrodami sportsdirect.com par zemākām cenām.
Tādēļ mīļās dāmas,ejiet tam arbuzam.lv ar lieku līkumu garām ;)
29.02.2012 17:28 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
jā.. atraduši, kur uzvārīties :-o
29.02.2012 17:32 |

Reitings 4
Reģ: 21.03.2012
Ui es nopirku šādus No Fear cimdus tieši no sportsdirect Cimdi ir ļoti kvalitatīvi un vecā cena viņiem bija 19,99 GBP pašā ziemas sākumā, bet cena ar atlaidi bija 8,99 GBP :) Vienīgi piegāde + 15 GBP un izmēru nepareizo pasūtīju, pa mazu bija :( Labāk būtu Te pat uz vietas nopirkusi ja zinātu.... Pēc LR likumiem, ja būtu nopirkusi cimdus no arbuzs.lv tad viņiem noteikti būtu jāsamaina man tie cimdi pret citu izmēru, bet tagad nekā..... Labāk pirkt Latvijā un samaksāt par drošību un atbalstīt mūsu Latvijas uzņēmumu nekā atbalstīt ārzemniekus, tāds ir mans viedoklis, vienmēr pirkšu no Latvijas uzņēmuma, ja visi darīs kā es Latvijā notekti būs uzplaukums :) Starpcitu Alfā smuksas kurpes nopirku, bez atlaides :)
21.03.2012 13:52 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es gan pirkšu no ārzemēm, ja tur varēšu dabūt vairak kā uz pusi lētāk, nevis no LV!
Ir stulbi atbalstīt valsti, kura pati iedzīvotājus dzen kapā. Es vispār neizteikšos par nodokļiem utml. lietām. Kāš no kurienes tikai var! Drīz jau nevarēs pasūtīt neko arī no ES, lai nedod Dievs, iezīvotājs kaut ko nedabūtu lētāk kā LV uz vietas. Murgs!!!
21.03.2012 13:58 |

Reitings 4
Bet tās piegādes maksas un izmēri, un iedomājeis- atsūtīs Tev brāķi ko tad darīsi? ;) Būsi iebraukusi vēl lielākos mīnusos un pie savas preces netiksi :) Par nodokļiem labāk nemaz nerunāt LV tie ir lieliski- pārnestā nozīmē! Murgs!
21.03.2012 16:03 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Anda - bet uz ārzemēm jau arī var sūtīt atpakaļ ! ok, būs tie 2 ls pasta izdevumi, bet pareizo izmēru atsūtīs bez piegādes maksas .. runāju par sakarīgiem veikaliem, ne kaktu bodēm.
p.s.
es autumātiski piegādes cenu rēķinu klāt preces cenai. tā nerodas ilūzijas par to, cik dikti lēts produkts, bet reālais ieskats tajā, cik prece man kopā izmaksā.
21.03.2012 16:11 |

Reitings 4
Paldies Zhilii ! No sportsdirect vars neko nesūtīūs, piegādes maksa bija 15 GBP, lai atpakaļ nosūtītu vēl 15 GBP tas jau lakam tāds nedrošs variants. Es Tev piekrītu pie preces cenas jāliek klāt uzreiz piegādes maksa un tad var redzēt patieso cenu ;)
21.03.2012 17:23 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Ir stulbi atbalstīt valsti, kura pati iedzīvotājus dzen kapā.

Tā mājaslapa taču nepieder valstij, tā droši vien (nevēru vaļā ) pieder valsts iedzīvotājam, kuru dzen kapā.

Es domāju, ka nav ko brīdināt par dārdzību. Ja kāds nav mācējis atrast lētāko variantu, tad ir pelnījis pārmaksāt. Izņemot omītes, protams, man jau tā viņu žēl. :D
21.03.2012 17:32 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Anda, tu saki, ka atbalsti LV un iepeercies tikai te, bet sakumbet a saki, ka pasutiji internetaa :d kapec pirkt LV,. Ja daudzviet vinji pasuta tajos pa, shos arzemju saitos un uzliek milzu uzcenojumu? Pazinja pasutija kazu salona kleitu, piemerishanu nebija, kaut gan teica ka shuj no nulles, sanjema kleitu- neder... rezultata atrada ebay tieshi tadu pashu pa 160 Eiro,bet vinja salonaa samaksaaja 1000ls ...jaa, jaatbalsta tachu LV ekonomika
21.03.2012 17:37 |

Reitings 130
Reģ: 03.07.2011
Īstenībā labi, ka padalies ar atsauksmēm. Man šķiet, ka LV gan uzņēmēji, gan paši cilvēki ir palikuši diezgan nekaunīgi, nemaz nerunāsim par izturēšanos pret darbiniekiem, par to ir jārunā, lai kaut kas mainītos. Ok, katrs pelna kā māk un viņiem ir tiesības likt kādu cenu vien viņi grib, bet es neuzskatu, ka tas ir godīgi pret , ka tiek dzēstas negatīvās atsauksmes.
21.03.2012 17:47 |

Reitings 130
Reģ: 03.07.2011
es gribēju teikt, godīgi pret pircējiem :D
21.03.2012 17:47 |

Reitings 4
Es jau to visu saprotu noteikti šiem LV uzņēmējiem arī ir jāsamaksā algas darbiniekiem, iespējams, ka pat jaunai māmiņai, kas venkārši grib pabarot savu mazo un ir spiesta strādāt, jo pabalsti LV nav nekādi tur lielie, es pat teiktu bērnu pabalsta LV vispār nav!!! Es šaubos, ka šāds saits pelna vispār kaut ko, labi, ka ŗi nomaksā, nodokļus un algu kādai jaunajai māmiņai, jo šaubos vai kāds labs menedžeris strādātu par zemu algu. Un vispār lielākā daļa Eiropas interneta veikalu un arī Latvijas ņem preci no oficiālā ražotāja un uzliek savu uzcenojumu, vienīgi lielie veikali pēctam spēj piedāvāt lielākas atlaides un tas arī viss. Par to kleitu gan bēdīgi.....
22.03.2012 09:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits