Jau kādu laiciņu ir sasāpējies viens jautājums ...
Ir tā, ka pēdējā laikā mani izdevumi ir krietni palielinājušies, jo bija jāapmaksā dažādi rēķini par auto, ārsta apmeklējumiem ... un arī tai skaitā par dzīvokli un komunālajiem maksājumiem.
Draugs paliek pie manis katru nedēļas nogali, t.i. no piektdienas pēcpusdienas līdz pirmdienas rītam, citreiz līdz otrdienai.
Viņam patīk gatavot un arī labi paēst, kā arī iet dušā ļoti bieži. Ja kaut kur braucam, tad to daram ar manu mašīnu. To apģērbu, ko draugs atstāj pie manis, es mazgāju.
Zinu, ka tas var izklausīties no manas puses egoistiski un sīkumaini, bet par to tā kārtīgi aizdomājos, jo, būdami veikalā, viņš man aizrādīja, ka puse pārtikas (biezpiens, ūdens, 2 musli batoniņi), kas ir iepirkuma groziņā, ir manējā, un bija aizkaitināts, ka par to viņam jāmaksā.
Savu naudu viņš dikti skaita, bet par manējo neaizdomājas ...
Gribēju ar viņu runāt par to, lai tos milzīgos rēķinus (par dzīvokli un komunālajiem) mēs kaut kā sadalītu, lai vismaz ceturtdaļu viņš apmaksātu, jo, kopš brīžā, kad viņš sāka ciemoties pie manis, mani izdevumi palielinājušies.
Vēlējos jautāt pēc padoma. Vai tas, ka vēlos kaut ko tādu viņam prasīt, ir pareizi, ņemot vērā manu situāciju, vai tomēr draugam nav jāapmaksā kaut daļa manu rēķinu?