:):) misenju sarunas

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
Sveikas!! Vai jums ir gadijies taa ka, tad kad kaartojat maaju un nejaushi izmett kaut ko laukaa un tad ejat aaraa uz lielo kontieneri mekleet, kur palika?
27.02.2012 19:56 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
ir. Izmetu taisnotāja garantiju, un viņš tieši tajā dienā saplīsa.

Gāju meklēt. Atradu.
28.02.2012 10:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vienreiz izmetu aaraa veertslietas un naudu. kad veel lv dziivoju, maajaa tika apzagti daudzi dziivokli iisaa laika spriidii. taa nu izdomaaju, ka ir daargumi jaapasleepj kaut kur. ieliku maisinaa un maisinju miltu pakaa, sakratiiju, lai pa virsu milti buutu. peec kaada laika kaartojot virtuvi, pamaniiju paartikas kodes. taas bija iemetushaas arii miltos. visu iekraameeju atkritumu spainii un aiznesu uz konteineru. peec paaris stundaam sapratu, ko esmu izdariijusi. neko, uzvilku vecu treninjteerpu un gaaju pakalj. mans atkritumu maiss bija pashaa dibenaa. naacaas kaartiigi pavandiities, jo cilveeki bija diezgan daudz sametushi pa virsu. atradu mekleeto un atskaitot kaunu no kaiminjiem, kuri peec tam nedeelju uz maniim diivaini skatiijaas un bomzi, kursh mani izlamaaja krievu valodaa par liishanu vinja privaatajaa teritorijaa, viss beidzaas ok.
28.02.2012 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits