Noveeliet man veiksmi!

Reitings 125
Reģ: 13.07.2011
Esmu beidzot sanjeemusies un no shodienas saakshu kaut ko dariit lietas labaa,lai nomestu svaru. Esmu paaraak jauna lai turpinaatu bojaat sev dziivi. Man ir tikai 17 un es sveru 85kg,garums 164. Pirms 3gadiem sveeru 53kg. Kad saakaas visaadas probleemas,nenormaali pienjeemos svaraa un visu laiku sevi zheeloju,ka esmu jau taapat skaista un laba,bet pashai slikti metas,meloju pati sev. Shobriid man veel nav ne jausmas kaads ir mans plaans...Bet es zinu,ka man tas ir jaadara. Es patieshaam apbriinoju taas meitenes,kuraam ir kaartiiga motivaacija un vinjas iet uz savu meerkji,juus mani tieshaam iedvesmojat! :)

Varbuut,juus man varat ko ieteikt? Vingrinaajumus veederam,rokaam,kaajaam? Veeders laikam ir visproblemaatiskaakaa vieta. Nereti ir naacies dzirdeet "Tu esi staavoklii?" :D Nu taa kaitina :D Eedu kaut cik veseliigi,man ljoti garsho veseliigas lietas,daarzenji un grikji,riisi,visaadi salaati,vareetu eest tonnaam,bet ik pa laikam sagreekoju,kaarumi arii garsho! :) Es tieshaam shajaa jomaa neko iipashi nesaprotu,ko labaak eest & ko neest.. Buutu jauki ja juus ko ieteiktu.
Es gribu nomest 20kg. Maniem gadiem varbuut par traku,bet es nekur nesteigshos un paleenaam meegjinaashu cik varu. Varbuut,ja kaadai ir interese,ik peec 2ned. nofocheeshos un pastaastiishu kaa man iet,paraadiishu rezultaatus.

Noveelat man veiksi un jauku jums visaam sho dienu! ps (Atvainojos,man nav garumziimju) :)
24.02.2012 05:19 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
emmanuelle

rīsi ir neveselīgi???? :O vari pastāstīt sīkāk par to?
es jau sapriecājos, ka ēdot suši ievērošu veselīgu dzīvesveidu un notievēšu :((

es arī apņemšos ievērto diētu un izdzert tos 2l dienā un iet uz sporta zāli, bet..kad izvākšos no vecākiem savādāk nevar neapēst to, kas stāv ledusskapī :D man jau saka, ka esmu tieviņa, bet gribas nodzīt vairāk kājas,gurnus un dibenu..būt formā tā teikt :) pēc kāda mēneša sākšu :)

Turās meitenes, kas sākušas apņemties!
24.02.2012 16:55 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Ir jau dažādu veidu rīsi, tie parastie un lētie (nezinu, kāds nosaukums) tiešām nav īsti labi. Atceros, ka basmati skaitās labi, kaut kādi vēl bija.

Vispār neapskaužams svars, man ar saviem 65kg un 157cm ir diezgan liela slodze uz pēdām
24.02.2012 17:05 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
tie baltie pulētie nav labi...Bet brūnie rīsi veselīgi. Jā, vēl basmati un ir arī savvaļas un melnie, kas arī labi.
24.02.2012 17:12 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
bet kāpēc nav labi? atceros, kad biju maziņa vienmēr sāka sāpēt galva un vēmu no rīsiem, vienmēr!! Pat pamatskolā no pusdienām, kad bija tie rīsi ar vistu, domāju visas zin šo skolas ēdienu :D un medmāsa, kas bija klases audzinātāja tam neticēja, jo rīsi esot ļoti veselīgi vēderam utt., vairs neatceros.. pagaišgad atsāku ēst, jo gribēju nogaršot populāros suši un ir jau atkarība.. griba suzzināt ko vairāk :)

nisharockstarr
Laba doma par ikmēneša fotografēšanos, domāju būs lielāks stimuls turpināt, ja redzēsi nelielas pārmaiņas..vakar youtubā tieši skatījos meitenes, kas nolēmušas zaudēt svaru un jā..dažās nedēļās tiešām pārmaiņas bija acīmredzamas.. :)
24.02.2012 17:13 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Noteikti vajag kardio treniņus un sakārtotu ēdienkarti! ;)

Ā un lai sevi disciplinētu iesaku izveidot tabulu kurā tu pieraksti visus savus mērus un svaru, nu piem reizi ned. Kad redzēsi, ka sāk cipari mainīties, būs vēl lielāks stimuls.
Veiksmi ;)
24.02.2012 17:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam sajaa situaacijaa saaktu ar visu krejumaino mercu izsleegsanu no manas eedienkartes,saldumu samazinaasanu-ja nogriez ,kaa ar nazi tad ir loti gruuti,jo organisms ir oieradis un prasa-cilveki parasti kluust loti nervoozi saakuma!Visa taa maina jaadara taa pakaapeniski...!Tas pats attiecas uz sportu-protams ,ja cilveeks nav pieradis sortot un tuliit saaks skriet ,kaa traks,tad noteikti buus probleemas!
Saac visu taa pamaazaam un katru dienu atmet pa vienai lietai,kura ir neveseliiga-piemeeram tie pasi cipsi-nav jaaapeed visa paka-no vienas saujas nekas traks nebuus!Ja tu visu dienu domaasi tikai par to ko nevajag eest-taas buus mociibas!Nepeerc to ko nevar-turi sev apkaart to ko var!
Gan jau leenaa garaa viss notiksies!
24.02.2012 18:02 |

Reitings 16208
Es atvainojos par kluudaam-taa iet ,ka rakstu aatri-sportot,pieradis...uttKomatu arii nav ...luudzu nem par labu!
24.02.2012 18:04 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Rīsos ir daudz kaloriju, daudz ogļhidrātu. Principā tie ir gandrīz līdzvērtīgi makaroniem un mēs visas zinām, cik makaroni ir "veselīgi". Tāpat arī, lai notievētu noteikti vajag atmest visus jogurtus ar piedevām, vairumu augļu kā jau te minēja. Arī daudzos dārzeņos ir augsts cukura %. Pameklē par ogļhidrātu daudzumu augļos un dārzeņos (ogļhidrāti būtībā ir tas pats cukurs). Noteikti nevajag ēst gatavos produktus vai pusgatavos, pieļaujami varbūt ir vienīgi saldētie dārzeņi. Noteikti nevajag dzert saldinātos vai gāzētos dzērienus.
Pamēģini krējumu aizstāt ar jogurtu bez piedevām, tajā ir uz pusi mazāk kcal kā krējumā. Pieliec klāt mārutkus, sinepes, kādus garšaugus un ir ļoti gardi. Daudzi domā, ka veselīgi ēst nozīmē ēst negaršīgi, bet tā nebūt nav! Ir tik daudz veselīgu ēdienu receptes!
Tāpat arī noteikti samazini sāls patēriņu uzturā. Sāls aizkavē šķidrumu organismā, kas, savukārt, nāk klāt kā kg.
Jāpiebilst gan, ka pati tievējusi neesmu, bet jau vairākus gadus ar draugu ēdam veselīgi. Bet mēs darām tā, ka svētdiena ir mūsu "atslodzes" diena - atļaujamies brokastīs pankūkas vai pusdienās maķīti :) Tas gan nenozīmē, ka apēdam veselu torti katrs :D
Katrā ziņā veiksmi! :)
24.02.2012 18:11 |

Reitings 16208
Es arii esmu dzirdeejusi ,ka es eedu negarsiigi-man taa neliekas-es vienkaarsi salaatus eedu ar oliivellu ,ne krejumu!Uzturaa nelietoju nekaadas krejuma meerces,speki!Man ,piemeeram ,patiik eest kartupeli ar visu mizu-mizaa ir vitamiini(taa mamma teica)!!Man garso sarkanaa gala!Vispaar ja labi padomaa, izveele ir diezgan liela,jo tos zalumus tacu var sagatavot ka vien grib-svaigas saknes ar dazaadaam garsvielaam!Zivis!Biezpienu arii var eest loti dazaadi...!Jogurtu var loti labi aizstaat ar krejumu!
24.02.2012 18:19 |

Reitings 8
Reģ: 28.05.2009
Vēlu veiksmi un izturību! Nekādā gadījumā nepadodies! Tu jutīsiesi lieliski un daudz stiprāka, kad paveiksi to!
Es atceros, ka apuveni pirms gada apņēmos nomest 6 kg un kad to izdarīju, jutos bezgala laimīga! :) 6kg ir diezgan maz, bet tas bija mans mērķis un to es sasniedzu!
24.02.2012 18:35 |

Reitings 46
Reģ: 15.02.2012
Apsveicu un novēlu izturību. Visgrūtāk ir tad, kad pēc nedēļas neko nevar vēl redzēt, lai gan sajūta iekšēji ir "samazinājusies".
Es ar noteikti iesaku piefiksēt, kā sokas. Tagad jau ir pat telefonas dažādas programmiņas, ja esi tehnoloģiju piekritēja. Ja ne, vienkārši raksti dienasgrāmatu. Un vismaz sākumā ieraksti visu motivējošo, lai ir, kur pašķirt atpakaļ un palasīt.

Šķiet, iespēju ir daudz, tikai jāizvēlas tas, kas pašai sagādā prieku. Nav jēgas iet uz sporta zāli, ja katra nodarība sagādā morālas ciešanas...
24.02.2012 19:19 |

Reitings 16208
Miss Claws-tu interesanti vispaar pateici-mans viirs ,starp citu pierakstiija visu,kaa juutas,kaadas darba speejas uttVinam bija loti interesanti saliidzinat to,kaa jutaas ,kad eeda visu ,un kaa juutas,kad tomeer piedomaaja!Vinam nebija pilniigi nekaadas probleemas ar svaru,bet gribeeja uztaisiit taadu eksperimentu,jo tajaa laikaa bija loti liela spriedze bizness ,un vins tiesaam redzeeja starpiibu visaa-energijaa ,domaasana,miega ilgumaa!
24.02.2012 19:49 |

Reitings 125
Reģ: 13.07.2011
Paldies liels visaam par ieteikumiem un padomiem,es noteikti njemshu veeraa! Man viens jaut. Visas eedienreizes ir svariigas un nevar taa,ja es piem. negribu eest brokastis (vnk nevaru ieest neko no riita) un pusdienas eedu tikai,pat ne vakarinjas,jo man nav iisti laika. Citi saka,ka vajag visas eedienreizes ieveerot,citi atkal saka,ka ir labi ja varu izlaist! Un zinu,ka 85kg ir daudz,skatos uz vecajaam bildeem un domaas salieku visu kopaa,ka peec kaada laika atkal izskatiishos kaa toreiz! Kaa arii uzrakstiiju pati sev apnjemshanos,es netaisos padoties! :) Shodien biju veikalaa,sapirku visaadas labas lietas,daarzenjus un taa,neko neveseliigu,centiishos mammu un braali arii pierunaat mainiit dziivesveidu..

Un mans e-pasts ir [email protected] ----> Rakstiet droshi,buutu jauki ja atrastu kaadu ar kuru daliities pieredzee un taa! :)

Veelviens jaut. Konserveetaas pupinjas var eest? (sarkanaas)
24.02.2012 20:43 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
tu taisies ēst tikai vienreiz dienā vai arī es kaut ko ne tā sapratu?
Tā nedrīkst.. Brokastis obligāti jāēd. Pirmkārt brokastīs tu vari atļauties apēst kaut ko sātīgaku un arī nenovedīs pie tā, ka pārēdīsies vakarā.
24.02.2012 20:54 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ēst vajag pat vairāk kā 3x dienā, bet mazas porcijas un veselīgu ēdienu, protams.
Ja brokastis negribas, kad pamosties rīta cēlienam, tad var taču mazliet vēlāk ap 12iem :)
24.02.2012 20:58 |

Reitings 16208
Es eedu noteikti arii tad ,ja celos 4am!Es needu daudz ,bet ar taadu domu,ka darbaa vareesu peec 4st.atkal uzkost ,un ne cepumu ,aabolu,bet kaut ko saaatiigu-kaa rupjmaizi ar galu virsuu!Tuncis ir loti labs arii!
Loti nepareizi,ja eed tikai vienu reizi dienaa-un tad pieeedas daudz!
Laikam jau atkariigs no cilveeka tipa-ja celas loti veelu-iznaaks veelaak arii eest taas brokastis!
Gruuti,ja gimenee eed pilniigi preteeji,bet var tomeer...!Pupinas ir loti labas-tikai es neiesaku eest loti veelu vakaraa-taada smaga bariiba kaut kur-taapat kaa zirni uttIzturiibu!
24.02.2012 22:25 |

Reitings 7596
Gribu tik pateikt ka Basmati,Brūnie un savvaļas rīsi ir veselīgi un ja tos 100g dienas laikā apēdīsi,loģiski ka tas tavam svaram un augumam briesmas neradīs!un saldumus nevajag pavisam izsleegt no uztura jo vari sevi ierobezhojot norauties,kaads ruugtaas ssokolaades gabalins ljaunumu neradiis!veiksmi ;)
24.02.2012 22:44 |

Reitings 16208
Piekriitu Jaukumam-ja tev garso riisi,tad tie savvalas-bruunie ir ok! Par saldumiem -tumsaa sokolaade arii.Mandeles sokolaadee!!!Es tomeer neeedu loti daudz,jo tad buus izsitumi uz sejas,bet mazliet var...!
24.02.2012 22:47 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Par rīsiem labāki ir griķi, ne? Es esmu noskatījusi diētu, kur pusdienās jāēd 100gr rīsi, bet griķi labāk garšo - gribu zināt vai domāju pareizi. :)
24.02.2012 22:49 |

10 gadi
Reitings 5929
Es arī PAR BodyBike... ok, sākumā būs ļoti grūti, bet tur slodzi var regulēt, ja jūti, ka par grūtu, lēnām vari mīties un tā. Pie tam, rezultātus var just salīdzinoši ātri! 3x nedēļā uz body bike, normālu ēdienkarti un būs ok!
24.02.2012 22:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits