Vēl pakomentēšu...
Drive - man ļoti patika. Notikumi, attīstība, noskaņa... Skaisti. Un skaņu celiņš. Ideāls.
The Ides of March - esmu redzējusi daudz, daudz labākas tāda veida filmas (Nixon/Frost, tā paša Klūnija režisētā Good Night, and Good Luck, bet vispār, ja patīk politiskās filmās, tad, manuprāt, nav nekā labāka par The Candidate ar Robertu Redfordu! (l) )
Margin Call - ļoti interesanta, manuprāt. Skaisti atklāj mūsdienu ekonomikas spēlētājus un par aktieriem liels, liels pluss šai filmai.
Like Crazy - tā kā man aktuāla tematika, tad man patika un aizkustināja. Ļoti jauki parādīta ne banālā mīlestība (nav tāds tipiski holivudiskais love story)
Par Midnight in Paris jau vairākkārt izteicos - vienīgais, kas tajā filmā bija vērtīgs, bija Parīzes skati un atgādinājums par tik izciliem literātiem un māksliniekiem. Filmas iespaidā pāršķīru gan Dali mākslas grāmatu, gan palasīju par Ficdžeraldu vairāk. :)
The Rum Diary - biju gaidījusi daudz, daudz interesantāku un.. hmm.. gaumīgāku filmu. Materiāls bija, izpildījums (vairāk gan režisora un screenplay autora - ne gluži..)
Viss, pietiek pagaidām. Citādi izskatās, ka es to tik daru, kā skatos filmas (nenoliegšu, man patīk :-P)